Sthlm

Då var ännu en helg över denna helg har tillbringats i Stockholm, jag och Amanda tog bilen och åkte ner i fredags, men jag måste nog ändå börja berätta från torsdag kväll :)

Efter att jag varit på styrelsemötet i torsdags så gick jag hem och skulle till å packa färdigt, men då ringer Amandas mamma och säger att hon har parkerat på en parkeringsplats som är hyrd och vi måste flytta bilen, så vi åker  ut till Frösön, men gissa vad?! bilen startar inte.. så vi får skuva bilen bakåt, och sedan framåt igen till parkeringsplatsen bredvid, våran resa börjar bra ;)

Sen när vi kliver i bilen är en lampa tänd på instrumentpanelen i pappas bil, antispinnen är det tydligen, vi struntar i det och åker hem och lägger oss. På fredag morgon kliver vi upp tidigt, både Amanda och jag känner oss lite sjuka, men vi sätter oss i bilen och jag börjar köra, när vi kommer till Brunflo så tänds ännu en lampa, men efter att ha ringt och pratat med min morbror så fortsätter vi köra och jag kör ner till Bollnäs, där gpsen visar på väldigt konstiga vägar. Amanda tar över och vi åker till Tönnebro och stannar där för att äta lunch, men ingen av oss får typ i sig någon mat (bortkastade pengar..) På vägen ner åker vi förbi två bilar på två olika ställen som har brunnit, och vi tror att vi är alldeles för tidiga till sthlm så vi gör en avstickare till Arlanda stad, men det slutar med att jag inte hinner följa med Karro och lämna en bok till Linn för vi fastanar i världens bilkö, och sen spelar gpsen oss ett spratt igen på grund av nått vägbygge. Väl hemma hos Karro, medan vi väntar på att hon ska komma hem, så börjar det ösregna och hagla :S
Sen tillbringas kvällen framför en hyrd film, och det slutar med att Amanda också sover över hos Karro.

På lördagen åker Amanda för att hjälpa till på hennes pappas tjejs vernisage, och jag och Karro gör stan, spenderade en massa pengar men kul var det :) på kvällen var vi iväg och kollade på ice age 3 på 3d, as coolt!!!
Igår (söndag) var jag och Karro på gröna lund, och åkte en massa karuseller, den nya Insane, var alldeles för otäck andra gången vi åkte den, var så rädd så jag höll på å börja grina. På kvällen kom Amanda för hon blev övergiven av sin pappa och hans tjej, vi kollar på film och har det mysigt :)

Idag när vi skulle åka hem så hade båda lamporna slocknat :) det var tur det!! på hemvägen hade vi inga missöden och det gick väldigt snabbt! så nu är alla katter där de ska vara, packningen är uppackad och jag sitter här i soffan och njuter av att vara hemma med Bambam!


Det var verkligen grymt härligt och kul att få komma iväg!! jag behövde det :) nu börjar snart den riktiga vardagen och det ska bli väldigt härligt!!

Imorgon åker jag till momma :D

Ikväll får jag sällskap av C som har kommit tillbaka efter semestern :)

och första dagen på "fat camp" är snart avklarad och den har gått alldeles utmärkt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0