söndag

Då var denna helg över, ahr jobbat i helgen. Så himla skönt att bara ha tio minuter till jobbet, så när man slutar fyra, då är man hemma strax efter! Bambam och Chicago har varit på utställning, längtar så grymt mycket efter dem just nu! Men de kommer ju snart hem :)

Imorgon lämnar kattungarna oss..:( känns alltid lika tungt och tråkigt när de gör det, men de kommer att få bra hem så det kommer nog att bli jätte bra!

Idag har jag haft grymt ont i huvudet, vet inte varför, bara jag inte håller på att bli sjuk..!

I veckan är det bara 3 dagar i Strömsund :D På fredag har vi nämligen handledning och den är i stan. Vilken underbar vecka :D Sen är det ju dessutom påsk, så veckan efter blir det också bara tre dagar i Ström :p På onsdag har jag varit i Ström i två månader, har lärt mig oerhört mycket men räknar ner dagarna till den sista juni.


Nä, man kanske skulle ha ätit lite middag.

fler timmar

Tiden går så fort och jag hinner inte riktigt med allt jag vill göra, jag hinner inte ens med allt som jag inte vill göra men som man ändå måste göra heller. Om dygnen hade 48 timmar istället! Men jag ska väl inte klaga, har jag lite att göra tycker jag att det är jobbigt..

I helgen var jag iaf iväg på årsmöte för SVERAK, det var intressant och lärorikt men inget jag behöver göra igen tror jag! Känns som att man ska känna lite mer människor i kattsvängen än vad jag gör :)

Till helgen är det utställning i Trondheim, Bambam och Chicago är anmälda och tanken var att jag skulle åka jag också, men jag fick jobb istället, och ibland måste man prioritera bort roliga saker. Ska dock åka och dansa istället så det blir kul :)

Mina veckor är väldigt rutinmässiga just nu, enbart för att försöka hinna både att umgås med familj, vänner, hinna träna och umgås med katterna! Det enda jag känner att jag inte riktigt hinner med är tid med mig själv.. men jag ska försöka att hitta tid även för det!

På bussen nu hem från Strömsund fick jag en jätte konstig känsla, jag blev orolig för att jag inte skulle ha roligt på skalet? vem ska jag umgås med på kvällarna inne på hotellet?! Aja, det mesta brukar ju lösa sig, men orolig blev jag..

Har hittat en person som får mig att må bra, som gör mig avslappnad och glad! Det är guld värt :) och jag gillar honom otroligt mycket!

Minnen..

Do not stand at my grave and weep

I am not there, I do not sleep.

I am a thousand winds that blow,

I am the diamond glints on snow.

I am the sunlight on ripened grain,

I am the gentle autumn’s rain.


When you awaken in the morning’s hush,

I am the swift uplifting rush

Of quiet birds in circle flight.

I am the stars that shine at night.

Do not stand at my grave and cry,

I am not there, I did not die…

Anonymous


Att förlora något som betyder en massa, någon som man älskar, oavsett om det är en förälder, ett syskon, en nära vän, en bekant, eller ett husdjur så gör det ont..

En stor sorg och saknad fyller hela ens inre, hela ens väsen..

Men i denna sorg är det viktigt att minnas de underbara stunder man har fått tillsammans! Minnen är något man bär med sig genom hela livet, minnen och de upplevelser som dessa minnen bygger på har påverkat oss, och kommer att fortsätta påverka.

Jag kommer att minnas Agazzi som en helt underbar varelse, som visste att han var kung, som inte var rädd för någonting och som bara var. Jag kommer minnas hans lekfulla sida, jag kommer att minnas hans "prat" när han blev liten och ville komma och goa på magen, jag kommer minnas detta och mycket mycket mer.

Tårarna kommer att rinna nedför mina kinder när jag tänker på honom, men inte enbart utav sorg! Tårarna kommer också att vara tårar av glädje och tacksamhet för att jag ändå fick känna denna varelse i 7 år!






sorg..

R.I.P

EP/EC (N) Arctic Coon's Agazzi





Det hände så oväntat, har nog inte riktigt fattat än vad som hänt..
men ett stort tomrum lämnar han efter sig..
Vi saknar dig oerhört mycket..

solen skiner

Idag befinner jag mig i stan, ska på föreläsning på kursen jag läser på sidan av arbetet så jag tog semester. Så himla skönt faktiskt att få befinna mig på hemmaplan! Längtar verkligen till mitt vikariat i Ström är slut. Har lärt mig oerhört mycket och kommer att lära mig en massa mer, men när det påverkar hur man mår till vardags så känns det inte som att det är värt det. Man ska värna om sig själv i första hand! Till hösten ska jag återigen plugga om jag inte får nått jobb har i stan, då ska jag läsa idrottsvetenskapliga programmet. Tror att det kan bli riktigt intressant! :)


Nä, nu är det dags att bege sig till skolan, har lite saker jag ska skriva ut!



lördagkväll

Tänkte att jag skulle försöka få ihop någon rad. Är hos momma i helgen, och det är så skönt att ibland komma ifrån allt och bara vara.

Försökte skrämma ut Bambam och Chicago förut idag. Att det ska vara så svårt att få ut dem är oförståeligt, men jag lyckades få dem att vara ute i kanske 20 minuter med mitt sällskap :) så då passade jag på att fotografera dem. Bilder kommer upp imorgon när jag kommer hem! Tycker att det är så lugnaden och härligt att se katterna springa lös ute, jag skulle kunna kolla på dem i timmar i sträck, deras rörelsemönster, deras minspel, deras kommunikation med omvärlden. Katter är enligt mig ett av de vackraste djur som existerar!

Just nu längtar jag jätte mycket till vårforum! Tror att det kommer att bli klockrent :p Sen längtar jag till min weekend resa till Sthlm och Karro :)



Ge mig en ny telefon någon!! :D


Har de senaste nätterna när jag sovit själv haft en jätte läskig mardröm, det är någon som jagar mig för att ha ihjäl mig. Jag försöker att gömma mig och lura denna person, men inget jag gör hjälper, och inatt var han så nära att lyckas.. jag undrar vad denna dröm betyder. Läskig är den iaf!!! och jag gruvar mig för att somna..



Livet blir vad man gör det till



rädd..

Att höra orden "du är det bästa som hänt mig" "vad skulle jag göra utan dig" är skrämmande, att våga lita på att de orden är sanna, är ännu mer skrämmande, för det innebär att jag måste öppna upp mig själv, och utsätta mig själv för risken att bli sårad..

Vågar jag det? Är jag redo?

Är jag redo att släppa allt och bara svepas med?

Sist jag gjorde det, gjorde det ont..
och det gör fortfarande ont och frågetecknen kring vad som hände finns fortfarande.

Men när nått känns bra, när någon får en att må bra, att känna sig avlappnad och glad så känns det samtidigt inte som att jag vill missa den chansen. För jag tycker om den känslan och jag tycker om den glädje jag känner när jag tänker på dig..
och när du inte är här saknar jag din famn och din värme för där känns allt bra!
Alla mina bekymmer och mitt dåliga mående försvinner..








Jag är rädd, jag är verkligen livrädd..


söndagkväll

Har haft en riktigt bra helg, som dock slutade lite dåligt, men det är bara att ta nya tag imorgon! Är trött så jag ska ta och sova nu. Imorgon ringer klockan 04.30, jag tycker att det är alldeles för tidigt!!

Igår var vi trötta och somande framför tvn typ tio, somnade i sängen halv elva, och vaknade klockan halv sju eller nått sånt där, är det okej på en söndag morgon? Jag tror inte det!
Blev bjuden på mat på eastern igår, det var iaf riktigt mysigt :) Och i fredags åt jag tacos med goa vänner, och sen kollade vi på film, det var inte heller helt fel!

Längtar till nästa helg när jag ska åka till momma, men det är fyra arbetsdagar som ska avklaras först! fast egentligen bara tre på jobbet, för på torsdag ska vi till Jorm på hembesök, så då kommer hela dagen gå åt till det :)

Nä, nu tror jag att jag har svammlat nog om en massa strunt! God natt!




Life is lovely, isn't it? :p


3 mars

Igår blev det sent, trots att tanken var att det skulle bli tidigt, men nattliga samtal är ju nästan det bästa :)

Till och med Bambam sov i sängen inatt, så inatt kan man nästan säga att sängen var full! Men det kändes bra att Bambam sov där, för det kändes på nått sätt som ett accepterande, och det är oerhört viktigt för min del att Bambam accepterar. Imorgon ska vi iväg till Lit och sova, vi får se hur det går :p Låter ungefär som att jag pratar om en männsklig bebis, och det är de ju inte, men mina bebisar är det iaf :)

Ska snart byta om och gå iväg och träna, är inte sugen egentligen, för helst skulle jag vilja krypa ner i sängen och sova, men jag tar alla tillfällen jag får att träna nu när det inte är så ofta jag har möjlighet till det. Och framförallt när det är Body balance det gäller :D

Idag känns det bra, men jag saknar T litegrann, saknar värmen :p

första mars

Att börja grina på jobbet känns inte okej..men nu blev det så, och då är det väl bara att gilla läget. Tur att det inte var inför någon klient. Att få en utskällning på det sätt jag fick idag, pågrund av missnöje för ett beslut är inget jag vill vara med om nå jätte många gånger. Men det är ju erfarenhet om man ska se nått positivt i det hela. Har varit i Ström i en månad nu, vilket innebär att det bara är fyra månader kvar. Räknar ner!

Helgen var iaf bra! och jag vill ha helg igen! :)

värmen och tryggheten känns nice, och jag tror jag saknar den lite litegrann.. :) Men samtidigt så känns det skönt för jag har kommit långt med mig själv och att jag inte vill prioritera bort mitt eget. Jag funderar för tillfället inte så mycket på det, det känns bra så länge det känns bra så det är bara att njuta! :)

Längtar till momma, men nästnästa helg åker jag dit!

Nu ska jag krypa ned med katterna i sängen och sova, eller först skulle jag ju duscha :p men sen ska jag sova :)

RSS 2.0