Fredag

För bra för att vara sant, eller? :p kvart i tio på en fredagkväll och jag ska snart till å sova.

ork

Känns som att inspirationen för att skriva för tillfället har upphört..det händer så otroligt mycket just nu och jag känner ingen ro/ork att skriva ner allt..

I fredags var jag på dans och dansade i princip under alla låter, väldigt roligt var det:) Sen igår var jag ut på plaza med Linn och Kicki och även där var det väldigt roligt!!



Nä, nu ska jag lägga mig å läsa några sidor i Brisingir innan jag ska sova och ladda inför den sjätte veckan på praktiken.


Nästa helg ska jag äntligen åka till momma! LÄNGTAR!!!




Tiden

Just nu sitter jag på bussen in till stan, har varit i krokom på ett avstämningsmöte. Bussen åkte precis igenom ås och alltså förbi torsta. Jag saknar verkligen den tiden! Till sommaren är det 3 år sedan jag tog studenten och jag fick känslan "vad har jag egentligen gjort under de tre åren?" pluggat har jag ju gjort, men det känns inte som att jag gjort det så länge som 2.5 år. Tiden rusar iväg..

vinterland

Ute skiner solen och det gnistrar i snön och själv är man inne och jobbar :(

Snacka om hemskt uppvaknande imorse; hade ställt klockan på fem, eftersom att jag var ut igår så kunde jag inte ta bilen i morse och hade tänkt att promenera och för att hinna till jobbet till sju så måste jag gå vid sex. Somnade väl runt tre kanske och sen när jag vaknade så kändes det verkligen som att nä, nu har jag sovit för länge, borde inte klockan ringa snart? så jag låg och vänta, till slut så var jag ju tvungen att titta på klockan och då var den 06.23...Hur ska jag hinna till jobbet tänkte jag då. Men jag skyndade klä på mig och ge katterna mat och sen gick jag ner till busshållsplatsen vid brofästen och tänkte att det borde ju förhoppningsvis kunna gå en buss, så jag väntade och väntade och 06.55 uppenbarar sig en buss och jag kan pusta ut :)



Och snacka om att katterna såg förvånade ut imorse, för vi har våra morgonritualer och de vill som ha lite tid på morgonen , men icke sa nicke. men jag får ägna lite mer tid på dem ikväll istället!



Kul var det igår iaf! mycket folk faktiskt, och dansa gjorde jag :p


Ladda till nästa lördag nu då?! ;)

Tredje gången gilt? :p

alla hjärtans dag

Vilken bra dag det har varit idag :) träning, lunch på stan med Pernilla och sen till pappa å ätit middag!

Eftersom min "date" drog sig ur ikväll så blev det utgång med Pernilla. Lär ju var alagom trött imorgon när klockan ringer 05.15, men det är väl smällar man får ta :) Kommer ju få sova mer inatt än vad jag fick förra lördagen trots att jag var ledig.


Nä nu ska jag


helg

Då var det äntligen helg :) denna dag har faktiskt gått riktigt snabbt och jag tror nästa vecka kommer att gå rätt snabbt, har massa möten inbokade, så det ska bli intressant :)

Har redan varit på praktiken i fyra veckor, vilket innebär att det "bara" är elva veckor kvar :p



Igår fick jag höra nått som var så oerhört skönt, en lättnad. Det jag fick höra var "ät, låt din kropp få det den behöver" Och att efter flera års tänkande på mat, varje minut av varje dag fundera på vad jag får och inte får äta så var det såå skönt att höra det simpla..även fast jag i mitt huvud vetat jätte länge att jag borde göra det.

Imorgon är det alla hjärtans dag, men jag tänker inte gräva ner mig för det. Idag har jag mått bra och det tänker jag göra imorgon också :)  Har ju hur mycket som helst att vara glad/tacksam för :)



kommer eventuellt att få en ny spis till veckan :D och kanske om jag har tur även ny tapet i sovrummet, så ni får hålla tummarna för det :)


Nu ska jag återgå till att umgås med min mor och pyssla med hemsidan. 



Hoppas ni får en trevlig kväll!

Kallt idag igen

Just nu är jag less och vill bara hem..känns drygt att bara "sitta av" tiden. Jag vill ju lära mig nått. Nu får det snart ta och bli lite varmare så jag kan börja vara ute lite längre stunder!

minus nitton grader

idag hade jag tänkt skriva värsta långa inlägget, men jag struntar i det och lägger mig och läser Brisingir istället :)

kallt är det och om det fortsätter vara det tänker jag kylstrejka :p längtar tills om två veckor när jag hade tänkt vara "sjuk" och åka till momma!!

Upp och ner

Trött efter helgens bravader är jag och jag längtar tills imorgon kväll när jag ska lägga mig tidigt:) Livets berg och dal bana går upp och ner med en fruktansvärd fart..för tillfället och jag går från att acceptera läget och tycka att det var bäst det som hände till att det gör så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. Men ikväll har martin hållit mig sällskap och det har varit skönt. Nu ska här sovas och jag hoppas att morgondagen blir lite lättare att hantera.

snöoväder

jani, gårdagskvällen var oväntat bra :) kul att få dansa en massa:)

Endel killar kan ju bli lite förmycket ibland..det var en som aldrig slutade tafsa trots att jag försökte gå bort och ta bort hans händer...blä för dessa karlar!

Men sen finns det ju de som är snälla också :)


Blev ju som jag visste att det skulle bli, men skitsamma. hade ett väldigt långt och speciellt samtal i flera timmar :)

ute bara snöar det, det öser ner. Nu får det snart vara färdig snöat!

Är glad att jag valde att inte jobba idag :)



Sov kanske 1 timme inatt så nu ska jag lägga mig och vila

mot bättre vetande, men kul ska jag ha!

Idag ska jag ut på krogen, mot bättre vetande eftersom jag vet hur jag är och hur jag blir när jag är lite ledsen..

Men helt ärligt ska det bli såå himla skönt att få "glömma" för en stund och bara dansa tills benen inte bär längre!


Tog ledigt imorgon så jag kan vara hur bakis jag vill :)


Snart kommer sällskapet så hon kan hjälpa mig att välja kläder, men jag tror nästan att jag vet vad jag känner för :p




ikväll ska jag ha roligt :D


Kvinnan jag ska ut med är en jätte underbar människa och vi satt i flera timmar och pratade mitt på dagen :)
oväntade vänner dyker upp lite här och där!



Just nu håller jag på att tappa benen?!
hehe brukar ju vara axlarna som far först men inte ikväll :p





............

försöker vara stark, försöker vara positiv..men idag fick jag information som gjorde att jag inte klarar det just nu..tårarna vill inte sluta rinna och jag känner mig såå oerhört ensam och övergiven...


Imorgon känns det förhoppningvis bättre..




ikväll ska jag dansa..

snö

har inte så mycket att säga idag egentligen förutom att jag mår bra och försöker tänka positivt

Jag försöker lära mig att tycka om att umgås med mig själv

När det gäller mitt problem så kämpar jag varje minut av varje dag men jag ska lyckas. Kan jag inte tycka om mig själv är det svårt för andra att tycka om mig.


kallt

Idag var det så grymt skönt att träna, benen kändes pigga och jag fick utlopp för både en massa energi och en massa tankar..


Just nu sitter jag och lyssnar på musik, vissa låtar är ihop kopplade med händelser, personer..Att lyssna på dessa låtar kan göra en ledsen, glad, fundersam


Just nu är jag varken glad eller ledsen, jag är nog ganska nollställd, men inte nollställd på ett dåligt sätt 


I lördagskväll var det tufft...

men jag går sakta men säkert uppåt i rätt rask takt

Det är kallt ute, nästan så kallt att jag har lust att kylstrejka och inte ens sticka ut näsan utanför dörren



Livet är alldeles för kort för att slösas bort! Det fick jag bevis på idag på praktiken..

Man ska ta till vara på alla dagar och ta de chanser som erbjuds!



På fredag hade jag tänkt åka till folketshus och dansa, det ser jag verkligen fram emot!! 
 

RSS 2.0