Inlägg via mobilen

Idag har jag hjälp till och malt köttfärs. En hel oxe blev slaktad men hela blev ju inte köttfärs så klart. Just nu känns det bra, hoppas det håller i sig..tror dock att jag är rädd för att det ska göra ont igen, så jag släpper inte riktigt in.. Drygt å skriva via mobilen, imorgon eller på söndag kommer nått mer intressant kan man ju hoppas:)

jag säger då det

Idag har jag varit med Amanda hela dagen :D det var riktigt roligt att få en heldag med dig vännen!


Imorgon har vi en riktigt lång föreläsning och ART för ungdomar. ska bli intressant men man kommer nog vara lagom slut i huvudet efteråt. Från 11.15-16-30





Jag vill bli prioriterad

dum, dummare..




Vad hade jag väntat mig egentligen..dum i huvudet är jag..kommer måsta gå igenom allt igen..

Orkar inte..

funderingar..

Ikväll har jag umgåtts med min mor, ätit och kollat på film..


kommer jag någonsin att passa in?

Jag tror att jag vill göra min praktik på Ronja, jag hoppas nu att jag får möjlighet till det, att de tar emot nån praktikant till våren. Känns som att jag skulle behöva den distans till verkligheten som jag skulle få om jag var borta varannan vecka i femton veckor. Jag tror jag skulle få uppleva så otroligt mycket, och utvecklas nått enormt..


imorse var jag med om nått jätte läskigt, tror att det spökar..låg på sängen och skulle försöka sova en stund innan jag skulle till skolan, vet inte om jag sov eller om jag var vaken men det kändes inte som att jag sov, kommer ihåg allt så tydligt..det är helt tyst i rummet, men helt plötsligt började det brusa i rummet, ungefär som radiostörningar, sen hör jag en pojkröst som ropar "hjälp mig", sen börjar det brusa igen och sen blev det helt tyst och jag kände kalla kårar längst ryggraden..




önskar att du var här..

aja, ska jobba imorgon så nu ska jag krypa till sängs..







<3 mina älsklingar!


KBT = öppnar upp ögonen för en helt ny värld

Just nu sitter jag på skolan, vi skulle ha ett grupp seminarium där vi skulle diskutera om en av kursböckerna, men det var bara jag och Anna i våran grupp som kom :S
Fast det gjorde i och för sig inget, vi satt och pratade om en massa annat. Nu sitter jag i biblioteket och passar på att sitta vid en snabb dator för en gångs skull :p

Kursen vi läser nu är den intressantaste kursen jag har läst under min utbildning, böckerna sträckläses :p
känns som att jag suger in allt och lär mig så otroligt mycket om det männskliga beteendet! Varför vi möjligtvis reagerar som vi gör i olika situationer osv.
Jag får även hjälp av denna kursen att bearbeta mitt eget problem!


Igår hämtade jag ut min nya telefon!! ska hem och fixa med låtar och sånt nu :)  Sen ska jag läsa lite kurslitteratur, handla mat, städa badrummet och se träna.

Anders pratar inte med mig sen efter skalet, men helt ärligt så orkar jag inte bry mig..jag anser inte att jag gjort nått fel, jag tycker att jag var ärlig hela tiden.

Blev lite ledsen och besviken igår, några som hade sagt att de skulle bo med mig på skalet till våren ska nu bo med Anders istället..

men men jag hittar nog nå bra folk iaf :) tre eller fyra platser har jag lediga nu och det är ändå mer än fem månader tills det bär iväg så det löser sig nog :)

Var med Martin igår och för första gången sen det tog slut mellan oss så kändes det bra, vi kunde umgås som kompisar och jag hade riktigt roligt! Sen ska man ta allt han säger med en nypa salt.




Idag är en bra dag, och jag känner mig riktigt glad :)
Hade varit ännu bättre om jag fått vara med min värmare ikväll men man kan ju inte få allt :p


Jag tycker om min sötnöt mer och mer för varje dag som går :P


inte tänka så mycket


Jag vill så mycket, men jag tror jag måste lugna ner mig lite

Njuta av nuet och inte tänka så mycket på framtiden

Det blir som det blir och det kommer när det kommer

Kloka ord :)



Ikväll blir det myskväll med Ellen och Linn

imorgon ska jag jobba mellan 12-21 :S kan inte påstå att jag såg framemot det. Längtar tills jag pluggat klart och har 7-16 eller 8-17 jobb måndag till fredag. Är så oerhört less på att behöva jobba när alla andra är lediga. Hade kanske varit annorlunda om jag hade tyckt att mitt jobb var roligt. Men det känns som att jag gjort mitt på Frösö strand nu. Vill gå vidare och utvecklas.




Jag och Towe, höstforum -08

tiden rusar

Nu har jag köpt mig en ny mobil :D
Längtar tills den kommer!


Idag har tidien bara sprungit ifrån mig, har knappt hunnit hälften av det jag skulle. Men jag får ta tag i resten imorgon.

Är riktigt rktigt glad!


Emma åker snart, är grymt avundsjuk på dig vännen och jag kommer sakna dig!
men du kommer ha det så himla roligt tror jag :)







skalet

kanske skulle ha uppdaterat med lite om den gågna helgen.

Skalet entrades av mig och Emma vid halv två på torsdagen, vi hämtade ut nyckeln och sedan åkte vi till stugan och packade upp våran grejer, sen åt vi lite lunch och sen blev det bastu och cider :p

senare på kvällen dök resten av våra sambosar upp och kalaset var ett faktum. På kvällen fick jag dansa en massa :p denna kväll var klart den roligaste av de tre kvällarna!


På fredagen var det bara till å kliva upp och äta frukost och sen ladda inför kvällen, kom jätte mycket folk till stugan helt oväntat endumen fick lite panik, så hon körde ut dem :p Var rätt kul denna kväll också men ack så mycket folk och lite väl nykter tror jag att jag var trots att jag druckit litervis ;) 
När vi kom hem möttes vi av en pratglad liten sak som var chaufför för kvällen.

På lördagen klev man upp och efter frukost åkte vi på affärn en sväng. Sen var det bara till å ladda igen. Denna kväll var den absolut sämsta då jag mest var ledsen hela kvällen, kom ner till skalet vid tolv och var bara där i typ 1 timme.


Vad har hänt, jag som alltid brukade vara kvar bland de sista, och nu går jag hem jätte tidigt, men men bättring till våren  kanske :p


Lyckades ju såra en mycket nära vän under denna helg också..men vad hade du väntat dig?





Själv känns det som att jag är nykär :p





Tack alla sambosar för en otroligt trevlig helg!


mycket mer hände som inte går att beskriva i ord. eller så kanske helt enkelt orken hos författaren saknas :D

Tid för reflektion

Nu är redovisningen avklarad och enbart reflektionen klar..hade tänkt bli klar ikväll men det har jag inte lyckats med. Får sitta med det imorgon kväll, så att jag är helt ledig på torsdag :p



Snart smäller det!!!!


Umeå

Dags för en liten uppdatering:

Helgen har tillbringats i Umeå, jag och Johanna, kassör i styrelsen begav oss i fredags klockan fyra till Umeå. Efter en 6 timmar lång bussresa, där mestadelan av tiden gick åt till att prata kom vi fram till björkarnas stad. Vi tog taxi till hotellet och när vi kom till rummet blev vi lagom besvikna, rummen som de visade upp på sin hemsida hade mycket högre standard än det rum som vi hade fått, men lagom trött efter resan orkade vi inte göra annat än att krypa ner i sängarna och sova.

Lördag morgon inleddes med hotellfrukost, som var resans stora höjdpunkt ;) Mellan halv tio och fem satt vi och lyssnade på föreläsningar som var väldigt intressant. planerna var att vi skulle undersöka Umeås uteliv och vi hade planerat att vi skulle gå på systemet på lunchen, problemet var ju bara det att det var halloween = röd dag = stängt.

Men det skulle inte få hindra oss..

Efter en underbart god middag begav vi oss till hotellet för att se om de hade nått som innehöll alkohol, vitt vin blev det som vi blandade ut med sprite.

Krogen vi gick till var samma ställe som vi tillbringat våran dag. Kul var det och en rosa panter lyckades jag flörta till mig av en otroligt snygg ekonom student :D

Nästa dag ringde väckarklockan 07.00, vilket innebar att vi bara fick sova tre timmar den natten, snacka om att båda såg framemot bussresan när vi skulle få sova. Problemet var ju bara det att när vi klockan 16 skulle kliva på bussen så var det överfullt. Vi fick plats med inte bredvid varandra. Försökte att fälla bak sätet, men detta gick inge bra, så jag satt i 5,5 timmar helt upprätt, trångt och bökigt och bara önskade att jag skulle somna, när vi kom tillHäggenås så upptäckte smarta jag att jag dragigt spaken åt fel håll och att det visst gick att fälla bak sätet, slocknade på en gång :p i 15 minuter..sen var vi hemma.

Här kan tilläggas att jag när jag stod och väntade på bussen i Umeå stötte på Sandra och Veronica, suprise, suprise :)  


Fick hämtning på stationen och hade en mysig timme innan jag tillslut fick krypa under täcket och sova..och sov gjorde jag enda till klockan ringde klockan 6 i morse. Idag sitter jag och lyssnar på när andra grupper redovisar och ikväll blir det träning och sedan dags för att repetera inför redovisningen imorgon, som ska pågå under två timmar. Tur att jag inte står där helt själv..


Nu är det inte många dagar kvar till skalet och jag längtar riktigt riktigt mycket! På onsdag ska det införskaffas i någon afterski dräkt och stjärtlappar :p



På det stora hela kan helgen sammanfattas som väldigt bra!

men att jag just nu har några dagar som är så fullspäckade att jag knappt hinner med att äta..

Torsdag mitt på dagen kommer jag att kunna andas ut..




Dagens rapport var nu avklarad


RSS 2.0