tankar..

Igår när jag skulle sova snurrade mina tankar..men resultatet av tankarna blev ändå positiv.

Allt man är med om ger erfarenheter och ny kunskap, jag har lärt mig att går man inte in med 100% i vad man än gör så blir resultatet därefter..

Amanda har under en lång tid sagt till mig att jag inte kan leta lyckan i någon annan, utan jag måste hitta den i mig själv..

Och det är verkligen sant..

Livet blir vad man gör det till, visst jobbiga saker händer, men frågan är ju hur man tar sig an dem..


Jag ska från och med nu försöka se på allt det bra jag har runt omkring mig istället för att fokusera på det som jag inte har..jag ska också försöka sålla bort det/dem som får mig att må dåligt..jag ska börja tänka mer på mig själv och vad jag vill..


Ikväll blir det middag och film med mamma :)

Nu var lunchrasten slut så det är väl bara att pallra sig upp och jobba någon timme till


blev förresten erbjuden ett annat jobb igår, tål att fundera över :)


2 dagar..

andra dagen är snart över och jag ska krypa under täcket snart..Jag förstår inte hur människor frivilligt vill riskera att bli sårade...jag säger, aldrig mer..




Sen har jag en liten kommentar till Emz, du skriver att du inte har någon kvar och att alla som betyder nått bara lämnar dig..men jag finns ju kvar..men det verkar ju inte räcka eller betyda nått..




Någon som vill gå med i min nybildade klubb? Den är för bittra människor som för tillfället har förlorat hoppet på kärleken..



Jag är iaf glad att jag slapp vara ensam igår, att umgås med vissa är bara så lättsamt :)

Ikväll har jag inte heller varit ensam och imorgonkväll ska jag umgås med mamma!


Om två veckor hoppas jag på utgång, bli onykter och bara dansa och ha roligt. Någon som vill haka på?



Nä nu är sängen lockande..ska upp kvart i sex imorgon för jag börjar jobba klockan 7


...

Idag känns det inte som att jag kommer klara det här.. Idag var det tungt.. tårarna vill inte sluta komma..låt mig få krypa under täcket..varför..?

Tårar, saknad, lättnad..

Då var det över..igen.. Att tycka om en person, att gå in med hela sitt hjärta, och sen inte få lika mycket tillbaka, det är jobbigt, det tär på självkänslan..det kändes ofta som att jag inte räckte till, att det jag gjorde och den jag är inte var bra nog..att slippa den känslan är en lättnad..att slippa känna att om jag hoppar över att göra det här idag, sitter hemma och väntar så kanske jag får träffa dig sen ikväll..men samtidigt kommer jag sakna dig nått så oerhört.. Jag kommer sakna allt runt omkring... om man ändå kunde koppla ifrån hjärtat och bara lyssna på hjärnan så skulle allt vara så mycket enklare.. Jag kommer ta mig igenom det här, jag gjorde det sist så varför ska jag inte klara det denna gång? Men det kommer ta tid..och jag ska ge mig själv all tid jag behöver för att läka..nu kommer tårarna igen.. Min mormor är det bästa som finns! Hon stöttade mig igår när tårarna inte ville sluta rinna och jag knappt kunde andas..

onsdag

Jag försöker att lära mig att bara vara med mig själv..det är svårt och jag är inte riktigt bekväm med att vara själv. Men efter mina 15 veckor på försäkringskassan så borde jag ha hunnit vänja mig

Känns som att kommande veckor enbart kommer att fyllas av jobb, träning och läsning
Men det är nog bra träning för mig



Just nu är jag fylld av ett inre lugn
Jag försöker gilla läget och ta saker för vad de är och inte fundera så mycket


Har suttit framför datorn och gjort utbildningar i tre dagar nu så jag lovar, det snurrar! Har dessutom en dag kvar denna vecka. På fredag ska vi vara på mittuniversitetet på förmiddagen och sen ska jag till psykiatrin så det blir kort dag då :p

Sen fortsätter nog utbildningen åtminstone måndag och tisdag nästa vecka. Hoppas dock på att få arbeta hemifrån tisdag och onsdag, börja med praktikrapporten och skriva färdrigt den individuella studieplanen.

Fick en positiv nyhet idag, även jag och Pernilla hade rätt till en friskvårdstimme i veckan vilket gör att jag kan gå lite tidigare och hinna med de pass jag brukar träna på måndagar :D


Det som är lite tråkigt är att det känns som att enda anledningen till att de har tagit emot praktikanter är för att de efter deras omorganisation har fått höra att de ska försöka ta emot praktikanter från de högst bestämmande..känns inte som att de verkligen vill och har tid för att vara handledare och jag hade hoppats på att jag denna gång skulle få en handledare som verkligen tyckte att det var en viktig uppgift.

kanske skulle ha valt barnhabiliteringen istället




Men nu ska jag iväg och träna, trots att min kropp kanske egentligen inte orkar så känner jag psykiskt att jag behöver, men sen är det ju bara imorgon som jag ska träna så får jag kanske vila kroppen i helgen


Saknar vissa väldigt mycket

Första dagen

Jag är helt slut i både kropp och själ..första dagen på praktiken är avklarad, så nu är det bara 14 veckor och 4 dagar kvar..

Det blir nor bra när man kommer in i det ocj lärt känna alla och så

jag vet inte jag..

Att åka till momma i torsdags var så himla skönt, att få komma bort och bara vara! Det finns inget annat ställe där jag bara kan vara mig själv..

Men sen är det lika skönt att få komma hem till det som är mitt, bara mitt..


Jag är så otroligt glad för mina två bebisar, att ha dem i närheten, höra deras kurrande gör att jag inte känner mig lika ensam..

Men ensamheten finns där..




Naturen kan vara väldigt vacker




Trött

Jag är så trött..jag vill bara sova, men det går inte..

Fredag kväll

Idag har tiden stått stilla..inget blir bättre av att vända och vrida tankarna ut och in, upp och ner.. Jag vet vad jag vill, vet du?

Vet ni vad..?!


Snart skiter jag i allt och åker till momma, så det så!


Hade bara en anledning till å stanna i stan tills imorgonbitti, men för första gången så tänker jag inte låta den anledningen bestämma vad jag ska göra..

Det är inte bara jag som ska....






Bambam är en livsnjutare :)


...

Låt mig dra täcket över huvudet och försvinna..

funderingar

Ikväll är en kväll med många funderingar..

tror inte att jag kan vara helt igenom lycklig..


det gågna året

Då är vi inne på 2009, kan inte påstå att det från en minut i tolv till en minut över tolv den 31 decmeber känns som att det är nått annorlunda, mer bara en orsak till att folk ska få supa sig fulla..

Som varje år innan så har 2008 varit händelserikt

I början av året bestämde jag mig för att avsluta min kontakt med psykiatrin, tänkte att det här ska jag klara själv..men efter nästan ett år och en försämring har jag insett att det kommer jag aldrig att göra så den 23 ska jag dit igen

Under detta är har jag gått ifrån att vara sambo till att bo ensam, men det tog inte lång tid förän jag träffade min sötnöt, vilket jag är väldigt glad för. Har väl inte gått spikrakt uppåt hela tiden, men det gör det ju inte jämnt heller.. Att bli alldeles varm inombords när man tittar på en person är en helt underbar känsla som jag inte har upplevt förut..

jag har fått ge upp en av mina underbara katter pga att hon inte trivdes att bo med min exsambo, om jag hade vetat att det skulle bli som det blev hade jag inte behövt ge upp henne..men nu är hon hos momma och njuter av livet som utekatt, men det går inte en dag utan att jag saknar hennes speciella sätt..

Som tur är har jag ju Bambam och Kitoz, ljusen i mitt liv.

 

En semester till Falun och två resor till sthlm har jag också hunnit med :)

 

 

nä, om man skulle ta å vara lite social kanske

 

 


RSS 2.0