Jag säger JA! med ett leende på läpparna :)

Känns som att det var ett tag sen nu som jag bloggade..men det händer så otroligt mycket att jag helt ärligt inte har haft tid och ork! Men det ska väl iof ses som nått positivt :) För några veckor trodde jag att jag skulle befinna mig i Uddevalla nu för tillfället, men ödet ville inte det så då är jag hemma och ränner och träffar en massa kompisar istället :) Ibland kommer jag på mig själv att sakna, tror det hade kunnat bli riktigt bra, men det var bara inte dags nu, det var inte meningen och det är bara att gilla läget! Jag gillar mitt liv, det är så mycket spännande och nytt som händer! Dock hänger ju orosmolnet över huvudet när det gäller jobb, men å andra sidan så ska jag ju plugga, och de kurserna verkar riktigt intressanta och roliga :) kollade litteratur till kurserna, och det var bara tre böcker på tre kurser! i jämförelse med fem böcker per kurs som jag är van vid så var ju det rena barnleken :D Jag är laddad inför den nya året! Mer laddad än vad jag någonsin har varit! Är spänd över vad det kommer att föra med sig, och vad jag kommer att få vara med om. Vad som än händer så kommer det att vara oerhört lärorikt och utvecklande!


Julen har passerat med en rasande fart! julafton var jag som vanligt hos min underbara momma! att umgås med familjen och mysa är aldrig fel :) Sen jobbade jag 25-27, 7-16 alla dagar, men det hindrade mig inte från att på juldagen festa till det lite! Full blev jag och roligt hade jag :) jag var nog överallt inne på plaxa hela kvällen ;) haha fick dock bara sova 1.45 minuter då jag fick för mig att jag skulle på efterfest :p lagom trött var jag iaf på annandagen.. haha men det var lätt värt det! Nästa gång ska jag dock ställa krav har jag bestämt! mig kan man inte köra med längre! Det var en kväll som jag nog kommer minnas ett tag som en av mina flummigaste, och då är det "illa" eftersom jag jämnt är flummig när jag är onykter :p





Jag må vara bitter och mitt hjärta och min själ är nog inte än helt läkta, MEN jag har verkligen inte förlorat min tro på kärlek..det som är meningen är meningen, och det mesta händer av en orsak! Kärleken är något som är underbart, det är lättsamt, det gör att man flyger, att man känner sig trygg. Kärlek innebär att man ger sig själv helt och fullt till någon annan, man gör sig själv sårbar, och någon annan gör sig själv sårbar för en själv.. Att uppleva sann kärlek är nog bland det underbaraste som finns! Och jag tror inte att det går att uppnå om man inte vågar..att våga är grunden till allt! För risken att faktiskt om och om igen bli sårad är stor, men att inte våga, då nekar man sig själv chansen, chansen till något som är alldeles underbart fantastiskt!


Nu ser vi fram emot nyårskvällen och sedan det nya året! Är som sagt oerhört nyfiken, nyfiken på livet och vad som väntar..har hänt så oerhört mycket inom mig själv detta år, jag är tryggare i mig själv, jag litar på mig själv och jag börjar att tycka om mig själv!
Jag är en stark människa som kan klarar av precis allt jag vill! Och det tänker jag göra! Detta år ska jag ta igen mycket av det jag inte vågat göra förut, jag ska utmana mig själv till att utvecklas..! Men trots att jag är stark, så hade jag aldrig klarat av det utan stöd från underbara vänner och familjen, och självklart mina underbara bebisar! Så i detta inlägg så vill jag tacka dem som alltid finns där, som bryr sig, även när jag har dåliga dagar, ser hemsk ut och bara är grinig! Men som också delar alla bra dagar, när man kan uppleva saker, ha roligt och bara vara!




Jag är stolt över mig själv och den väg jag klarat av att gå, så det så! :)


Nä, nu ska jag drömma mig in i Bellas, Edwards och Jacobs värld innan jag ska sova! Lyckades ju få till ett rätt lång inlägg, trots inspirationsbrist :p men ändå fick jag nog inte ens med hälften av allt jag ville..vissa saker går bara inte att uttrycka i ord!


dan före dan före dopparedagen

Idag blev vi nog i stort sett färdig med uppsatsen! Känns riktigt skönt :) Nu blir det bara till att vänta på vad opponenter och examinator tycker om den, är ju lite nervös över det förstås. Men som med det mesta så kommer det nog att gå bra :)

Ligger i sängen och ska till å sova, är grymt trött, som vanligt känns det som. kom precis på att jag sagt att jag ska testa chi san, det ska ju tydligen vara bra mot trötthet! kanske för köpa det imorgon :)

* Juldagen - check!
* Nyår - Check!
* Examensfest - Check!
* Dansmaran i Övik - Check
* Vårforum - Check!

Låter det inte som att den kommande tiden kommer vara grymt rolig! :D

hade inte så mycket inspiration att skriva just nu.. återkommer när jag är pigg och utvilad :)

dan före dan före dan före dopparedan

Känner mig oerhört osocial just nu, känns mest som att jag bara vill kura ner mig under täcket med en bra bok och drömma mig bort från verkligeheten, det är så himla mysigt! jag hoppas att jag får eclipse snart (den tredje boken i twiligt-serien på engelska) så att jag kan börja läsa den! då vet jag vad jag gör en tid framöver ;) Ibland känns det tomt, men större delen av tiden går det bra. och som vanligt kommer det att gå bättre och bättre :)

Ska snart iväg och träna, men allt jag egentligen vill är att sova, av någon underlig anledning är jag konstat trött just nu, är det okej? Kan ju kanske bero på att jag sover lite för lite och lite för oroligt.. :S Har iaf kommit in på de tre kurser som jag sökt till våren, och min tanka om att starta eget och bli något liknande som "livsstilscoach" blir starkare och starkare..kanske någon gång gör realitet av drömmen. vem vet vad som väntar?!

Nej, nu såg jag att jag måste byta och och sen sticka iväg och träna..tänk om jag kunnat ligga kvar i soffan och sovit en stund istället..!


fjärde advent

Helt sjukt att det redan är fjärde advent!! inte många dagar kvar till julafton nu, det gillar vi :)
Trots oväntade händelser så har jag hft en hur bra helg som helst!! först att få vara hos momma en sväng, och sen dansen igår! glömmer efter varje gång bort hur kul jag verkligen tycker att det är att dansa :p Trettondagsafton nästa! Sen ska jag verkligen börja ta mig iväg, för det är ju dessutom nästan (förutom ridning) den bästa träningen ever :) Lite komiskt är att jag alltid känner mig mer bakis efter att jag varit på dans än jag gör när jag har druckit alkohol, lite konstigt det där, men det beror nog på vätskebrist.

Ska snart åka och hämta mamma, så ska vi till pappa och lämna tillbaka bilen, sedan promenera tillbaka, så blir det ännu mer motion :) idag är det ju faktiskt inte så kallt, och det säger jag ja till! Sen ska vi köpa sallad på daffys och troligtvis kolla på film! det var ett tag sen nu som jag umgicks med min mamma, så det ska bli mys :) Nu är det bara fyra veckor kvar innan jag är färdigutbildad, endast två dagar kvar förhopningsvis innan uppsatsen är klar!

Nu tror jag att jag återigen har hittat tillbaka till mitt spralliga jag igen, det känns så himla nice!! Jag gillar mitt nya  förbättrade jag! Jag är het och alla vill ha mig ;) Inatt hade jag båda katterna i sängen, de är sååå mysiga :p



Nä, nu ska jag klä på mig lite kläder, och gå ut å sopa av bilen så jag kan hämta mamma!

<3

<3

6 dagar kvar

Efter att besöket i helgen uteblev och jag och Pernilla inte skulle träffas nått på skolan idag så bestämde jag mig för att åka till momma redan till frukost. Det brukar inte vara nått problem, bara det att denna gång skulle jag promenera till min far och hämta hans bil, vilket tar cirka en timme. så klockan fem imorse ringde klockan, det tog ett bra tag innan jag lyckades släpa mig ur sängen, lagom opepp på att gå ut och gå..som att det kunde bli värre kändes det som, men det är klart att det kan, för det var ju dessutom 24 minus grader..jag säger Nej till det! Men eftersom jag är en hård brud så klädde jag på mig underställ och täckbyxor och varmaste jackan, och promenerade, och jag frös inte :D

Men just nu fryser jag, hade glömt bort hur kallt det är hos momma när det är kallt ute..ska springa upp och hämta täcket nu innan det är sista avsnittet av bonde söker fru :) sen blir det faktiskt sängen! för fem timmars klen sömn är alldeles för lite!

Imorgon vet jag inte om det blir dans eller kanske utgång? båda är lockande, men dans är ju lite nyttigare ;) Speciellt eftersom att det verkar bli en onykter kväll på juldagen :D Nyårsplanerna sprack ju också, men det löste sig lika snabbt :) Detta nyår ska bli bra!!

Jag har egentligen allt jag behöver i livet, familj, katterna mina och underbara vänner, vad mer kan man begära egentligen?!
Mår verkligen bättre än för några månader sen! Det går inte att vänta på att någon annan ska göra en lycklig, det har jag äntligen lärt mig :) det gäller att vara lycklig i sig själv och med sitt liv, och det är jag! För vet ni vad?! Jag har alla möjligheter i världen att göra och bli precis vad jag vill! Det är bara jag själv som hindrar mig, och det ska jag sluta göra :)


Känns lite konstigt just nu, men känner jag mig själv så går det över snart.. :)

Nä, nu ska jag hämta täcket, för je frys om fåttran je :p

Snart kan man köra skoter! Jag gillar :D Och det är bara sex dagar kvar till julafton, kan ni fatta?!

tusen bitar

Sitter just nu på skolan, väntar på att Pernilla ska dyka upp så ska vi göra typ det sista på uppsatsen..känns helt sjukt att säga så, men det är sant :)
Efter skolan blir det en tur till sjukgymnasten, och sen ska jag träna, det gillar jag! Och efter träningen ska jag träffa Johanna en sväng :)
vad som händer i helgen vet jag ännu inte..



Att våga tro och hoppas är något som jag från och med nu ska sluta med. För vad är det för mening? varje gång jag gör det så försvinner ännu en bit av mitt redan trasiga inre..jag säger NEJ!
Jag tänker inte ta någon skit längre, så nu får det vara nog, så det så!!!
Befinner mig just nu i ett förirrat stadium där jag inte riktigt fattat vad som hände..
men men jag återgår nu till min tidigare åsikt..(kanske bara Emma som fattar det där)
Har inte sovit riktigt på flera nätter så jag börjar bli helt slutkörd, jag hatar alla tankar som snurrar..Så det är nog lika bra att blockera ut dem, låtsas som att de inte finns..



Snart är det jul och jag tycker att det ska bli mysigt! Nog för att jag ska jobba mest hela tiden, men vad gör det :)
Jag gillar julen och allt runt omkring!


ingen kommentar

 

 


Lucia

Har både igår känt mig lite trött, grinig och less..det är mycket just nu, lär ju kunna vara det! Blir nog bra snart igen :)
Har avslutat min jobbhelg nu. Nästa gång jag jobbar är dagen före julafton, sen blir det ganska många dagar där runt jul! kanske inte det roligaste att jobba då, men samtidigt så är det fina pengar, och det är aldrig fel! :)

ögonen är så trötta att det svider, och jag gruvar mig för att behöva sitta med c-uppsatsen en ikväll..det känns inte okej! Men samtidigt är det nog bra att få klart diskussionen tills imorgon så våran handledare får en möjlighet att kommentera även den delen! Om en och en halv vecka är det tänkt att den ska vara helt klar..det är ingen tid alls :S Fem veckor kvar, jag kan verkligen inte fatta det!! tre och ett halvt år har snart gått, och under de åren har jag vuxit otroligt mycket, och jag har varit med om väldigt mycket! Det blir både ett slut och en början och jag känner både glädje och oro över vad som händer om 5 veckor. Oro över att inte ha någon aning om jag har jobb, vart jag ska få pengar ifrån och vad som händer..glädje över att jag som 22 åring har gått en så pass lång utbildning, jag har en bra grund att stå på, och jag vill verkligen komma ut i arbetslivet och få utvecklas och lära mig!


Nusen ligger på vardagsrumsbordet och Bambam på ryggstödet till soffan :) Jag och katterna, det är som det ska vara!! :) Det bästaste som finns i hela denna värld!


Idag är det ju lucia också!

idolfinal

har haft en jätte bra kväll med mig själv, jag behövde det! Är ju en sån människa som inte tycker om att vara uppi folk precis hela tiden, eller snarare, jag behöver tid för mig själv, om det så bara är att få vara i ett annat rum. Behöver få läsa, fundera och bara vara ibland..!
Just nu väntar jag på att idol ska vara slut så att jag kan få gå och lägga mig och sova :p Har varit trött hela dagen. Det tar på krafterna att försöka vara produktiv.
Har sökt en massa mer jobb idag, i Östersund men även i Göteborg.
Imorgon jobbar jag kväll och på söndag jobbar jag dag, sen verkar det som att jag och Pernilla måste sitta med uppsatsen på kvällen :S



En bild från Sthlm i somras :p hehe



Jag saknar och gillar mycket!



Nu får hela Sverige snart veta vem som vinner idol :p

c-uppsats

Tänkte att jag skulle passa på att skriva ett blogginlägg medan pernilla sitter och läser igenom en teoridel till uppsatsen som jag skrev igår kväll. Snacka om att det är fullt upp just nu! Och om bara några timmar ska vårat råmanus helst vara klart, så får vi väl se sen vad handledaren våran tycker om det sen till veckan, förhoppningsvis inte senare än på onsdag..för då blir den sista veckan verkligen stressig..! Den 23 december har vi tänkt att vara helt klar med detta skit arbete, eftersom att vi inte vill sitta över jul och nyår. Sen den 5 januari ska vi få någon annans uppsats och börja förbereda opponering på den. Från och med måndag är det bara 5 veckor kvar, och den är skrämmande, spännande och skapar massa funderingar och tankar.

Kom iaf in på de tre kurserna jag sökt till våren, om det skulle vara så att jag inte får nått jobb, vilket ser väldigt mörkt ut just nu förtillfället.

Men nu blir det till att återgå, kanske skriver mer om lite roligare saker ikväll eller nått :)

allt och inget


Sitter i min soffa under en filt, fryser och funderar.

Är fascinerad över livet och alla möjligheter som finns, om man bara vågar ta de chanser och/eller risker som kan tänkas dyka upp..



Var på skolan idag till ett, skulle ha suttit till tre men Pernilla skulle iväg med sin dotter till tandläkaren, så vi ska sitta någon timme ikväll istället. Får se hur mycket jag orkar med för jag är grymt trött idag, men lite orkar vi nog med :) Om en vecka ska råmanuset till uppsatsen vara inne och jag känner mig lite stressad, men jag tror nog att det kommer att gå bra!

Har haft en helt underbar helg, med en underbar person! :) Plus att jag fått träffa andra mysiga människor också! Fredagen när jag kom ner åkte vi till ikea, sen blev det tacos medan vi tittade på idol. På lördagen blev det återigen en snabb tripp till ikea, sedan tillbringades hela dagen i göteborg med en massa spring i affärer (jag köpte ett nattlinne :)), och efter det tillbringades kvällen på liseberg, det var verkligen jätte mysigt där och det vanns MYCKET godis! Söndagen blev rätt lugn och avslutades med middag innan det var dags att återigen åka till Göteborg och flygplatsen.

Idag har jag sökt ännu mer jobb! Någon gång borde det ge utdelning tycker jag :)



Jag är en funderare, och det kommer jag nog aldrig komma ifrån..bara man inte låter tankarna gå i negativa banor och bli en ond spiral, så måste man få fundera. Jag har blivit bättre på det, de är inte längre lika negativa, bara betänksamma!

I helgen har jag utsatt mig själv för mycket som förut varit "förbjudet", det är bra! och jag klarade av det tack vare sällskapet!

ag lever i en stor osäkerhet och rädsla just nu, efter en himla massa år i skolan så står jag om snart bara fem veckor och har inte längre den tryggheten..då ska man kasta ut sig i en ny verklighet, men det är självklart spännande också! :)



I vissa människors sällskap känns allt bara så bra, så enkelt och avslappnat, det kan vara både vänner och partners.
det är en underbar känsla, att kunna känna att jag kan vara mig själv, och den här personen kommer fortfarande att finnas där för mig!
Jag har några få personer i mitt liv som får mig att känna att jag kan vara mig själv, och de personerna är jag så oerhört glad och tacksam över att jag har!



Endel av mig vill tillbaka, men den andra delen är så glad över att vara hemma, hemma där allt är tryggt och säkert, där jag har mina katter, mina vänner och mina grejer. Jag trodde aldrig att jag skulle känna att detta inte räckte, men just nu gör det inte ritkigt det. Det är en bit som saknas, och den biten är för tillfället väldigt stor.
Är spänd och nervös för vad detta kan betyda!


Åter till plugg. Återkommer en annan dag!

Tiden..

Konstig det där med klockan..vill man nått väldigt gärna så verkar tiden stå still, samtidigt som det när det är nått som man absolut inte vill, då rusar tiden förbi..!

Fast de senaste två veckorna har faktiskt gått relativt snabbt tack vare att det har varit så mycket att göra!! Och det är jag glad för. annars hade det kunnat bli olidligt ;)


Skolan till klockan tolv, sen så! :)


Att vara hemma utan katterna är inte okej..trots att det bara var typ en timme sen jag lämnade dem, så saknar jag redan!! och det är så fruktansvärt tomt hemma! Men de får det bra hos pappa i helgen :)


21 dagar kvar

jag säger bara ojojoj...C-uppsatsen är jobbigare än vad jag trodde och just nu känner jag mig bara som ett levande frågetecken.. :S

Sen är jag såå förbaskat nervös inför nästa termin, eller när jag har slutat plugga..vad ska jag göra då?! Kommer inte få några pengar från försäkringskassan iaf som det ser ut..det kommer åtminstone inte räcka..så det är ju inget alternativ iaf..

Söker lite jobb och kan ju plugga om jag skulle vilja det..men men man ska väl inte oroa sig i onödan antar jag! Det blir bara jobbigt :)


Var ju på en kryssning med Amanda i veckan, det var kul att få spendera lite tid med henne, för vi ses nästan aldrig! Kryssningen var väl också kul! förutom att det var lite lite folk, det var inte okej! men jag kan ju ha roligt iaf :p

Det var också kul att få umgås med Karro lite!! :)

imorgon bär det av igen.. :)


Det bästa av allt är att det börjar närma sig jul :D:D

RSS 2.0