nä nu!

Ikväll säger jag nog helt enkelt inga kommentarer! Det är som det är och det blir som det blir. Jag ska sluta bry mig!


Är hos momma, just nu tittar jag på tomten är far till alla barn i väntan på Eragon :p lär ju somna framför tv:n men men det kan det ju vara värt :)
Bambam springer efter mig som vanligt som värsta hunden, han är såå söt :p Han är helt enkelt bäst, så är det bara! och jag älskar honom över allt annat i hela världen!! han sårar mig aldrig, och älskar mig hur jag än är och hur jag än mår..!


Nusen hade dessutom skött sig riktigt bra på utställningen idag, och det är det viktigaste! :D Önskar nästan att jag hade varit med på utställning! 
Fast jag hade nog hellre varit på sthlm horse show i helgen!! dit ska jag definitivt åka nästa år, om jag så får åka själv :D



Takida räddar mig! Jag blir lugn av dem! de är såå grymt bra! och jag älskar verkligen alla deras låtar!


Säger nej till allt just nu och längtar tills på måndag när jag får lämna verkligheten i några dagar och umgås med underbara vännerna Amanda och Karro! :)




"Att förlåta utan att glömma är att inte förlåta alls"

Hoppas inte utan tvivel och förtvivla inte utan hopp
 
En dags sorg är längre än en månads glädje

Allt som vi verkligen älskar är oersättligt, och allt som vi kunnat tänka oss att ersätta har vi i sanningen aldrig älskat..



Fredagsmys

Fredagkväll, och jag sitter hemma i min mysiga lägenhet, med katterna och värmeljus, det är nice!! Trodde jag skulle nöja mig med kvällsfika, men det slant ner lite godis också...men jag sa iaf nej i tid.. Blä blä blä blä..

Idag har varit en dag med en massa att göra, plugg, hjälpa pappa med datorköp, äta middag med honom, dammsuga och självklart byta till julgardiner och plocka fram julgrejer :p

Imorgon jobbar jag till fyra, sen åker jag till momma, och till veckan kommer jag inte vara hemma många dagar..! Åker nämligen till Sthlm på måndag morgon tillsammans med Amanda, det ska bli kul! Även om det är väldigt olägligt. Kommer hem mitt på dagen på onsdag, sen åker jag bort igen över helgen..! Ska till Uddevalla igen, kan tydligen inte hålla mig borta!

Konstigt det där..


Om jag kunde..


Dumma tankar..mörka tankar..jag hatar dem.. det förstör så förbaskat mycket för mig själv..och så fort jag tror att det börjar gå bättre så faller jag igen..jag faller inte lika långt som för ett halv år sedan, men jag faller..och jag gillar det inte..och ingen som är i samma situation kan nog fullt ut förstå ångesten, hur jobbigt det är att hantera känslan av att vilja krypa ur sig själv..det är dessa gånger jag känner mig äcklad..jag vill utsätta mig för saker som jag vet inte är bra, och jag vill bara försvinna tills de går över.. Jag vill vara mindre och jag hatar att inte vara det, jag mår dåligt över mig själv och jag skulle göra vad som helst för att inte göra det.. De senaste månaderna har varit bra, oerhört bra jämfört med de senaste fyra åren, så har de senaste veckorna mer och mer gått åt till de mörka tankarna.. och hur mycket jag än vet vad jag borde göra och vad jag borde äta, så gör jag det inte så fort jag får minsta "möjlighet" att slippa undan.. även fast jag vet att det alltid slutar med samma sak..
Sen är jag ju förutom dessa förbaskade tankar kring hur jag ser ut, också expert på att börja förstöra när jag börjar få in bra saker i mitt liv..men har man under några års tid bara blivit sårad när man har lämnat ut sin själ, så är det inte alltid så lätt att göra det..för det gör ont, så är det..! Och jag vet inte om jag är redo att lämna ut mig själv, jag vet inte om jag känner för att utsätta mig för den risken..har fortfarande inte glömt smärtan, den sitter djupt rotad..att känna att jag inte duger, att jag inte är någonting att ha..att hur mycket jag än försökte så tjänade det inget till för det räckte inte..jag tycker det är skrämmande, 22 år och så fruktansvärt misstänktsam på andra och på livet..

 

 


Visst, jag är gladare nu, jag känner mig spralligare..Men de förbaskade tankarna vägrar att försvinna..ska det fortsätta vara såhär?! Isåfall vill jag inte vara med..

 

 


 


återblick

Egentligen vill jag bara sova för jag är grymt trött, men jag kände att jag måste uppdatera lite om hur det ligger till..
Helgen i Uddevalla tillsammans med Emz var grymt rolig! Umgick med härliga människor och hade det riktigt roligt!! Är riktigt glad att vi åkte i väg och det verkar bli en ny tripp tid redan nästa helg :)

Bokade precis dessutom resa över nyår :D

Är fullt upp med allt just nu och c-uppsatsen tycker jag inte om..

Orkar faktiskt inte skriva mer ikväll, ska göra ett nytt försök imorgon! God natt!

Uddevalla

Idag har det varit full upp! Tur är väl det så jag inte har hunnit tänka så mycket på den kommande helgen.. :P Mamma blev sur för hon ansåg att jag ljugit för henne..ibland blir jag bara så less..men jag tänker inte bry mig om det just nu..!

Var iväg och tränade idag igen, det är så förbaskat skönt!! och jag längtar redan tills nästa vecka när jag får träna igen :) Adrenalinet och glädjen som bubblar upp inom mig är häftig känsla!

Men imorgon bär det då iväg till Uddevalla! Känner nervositet i magen, men det är nog som det ska! Det kommer nog bli grymt roligt!! :D Jag och Emma :p Underbara Amanda ska bo hemma hos mig och vara kattvakt! Det var väldigt snällt av henne tycker jag!

Ska gå å lägga mig och läsa lite nu, är grymt trött just nu och imorgon måste jag ju vara pigg!

Det bästa jag har!

uppåt!

Ja, nu sitter jag här. slut i både kropp och huvud, som det ska vara :p Tränade för första gången 16 dagar, det var såå grymt skönt! jobbigt, trodde jag skulle svimma, men härligt nu efteråt! Blev glad av träningen också :) Satt i nästan 6 timmar och pluggade, innan jag gick ner på stan en sväng för att shoppa lite med Emma :)

Nu är det inte länge tills jag och Emma åker till Uddevalla! Det mest galna jag har gjort i hela mitt 22-åriga liv :p Det ska bli väldigt spännande! Men grymt nervös är jag, men det är som det ska vara :p

Har kommit igen lite sen i lördags, det känns bra! trots att vissa tankar ligger och gnager så accepterar jag att de finns där och försöker tänka framåt och upp för den förbaskade branta backen! Fick ju ta bort jobb-turerna i helgen, så jag kände lite pengapanik, men de ringde nu ikväll, så jag ska få jobba nästa lördag! Det mesta brukar ju lösa sig till slut! Man ska aldrig ge upp eller förlora hoppet hur tungt det än känns!

Helt sjukt, har snart bara åtta veckor kvar på utbildningen! jag kan knappt tro det! :D Dock har vi c-uppsatsen att brottas med, det känns lite tungt..



jag säger Ja till livet och de överraskningar som väntar bakom varje hörn!


ångest..

De senaste dagarna har varit så fruktansvärt jobbiga..samtidigt som att de har varit bra..konstig det där..men om man ser tillbaka två månader så har de senaste dagarna varit jobbigast..ikväll är den värsta. Just nu rinner tårarna och jag försöker kämpa emot ångesten..jag vet inte vart jag ska ta vägen och jag vill bara krypa ur mig själv.. Trots att jag egentligen inte har gått hela vägen ikväll är ångesten oerhört stark..Kanske för att jag gör allt jag kan för att kämpa emot... Hur lär man in ett nytt sätt att hantera jobbiga känslor? Allt jag vill är att må bra, trivas med mig själv och vara lycklig..har kommit en bit på väg..men det är så förbaskat brant och så förbaskat långt..


Jag lär mig hela tiden ny saker om mig själv, vem jag är och hur jag är i olika situationer..förhoppningsvis så kommer snart denna lärdom även visa sig i mina handlingar..Jag har i flera år varit rädd för att vara ensam..tror att jag har varit rädd för att jag inte "är" någon, om jag inte har någon annan.. Någon som vågar ta sin an mina mörka tankar..?


M skadade mig mer än vad jag har trott..inte bara för vad han på många sätt gjorde mot mig..han fick mig också i efterhand att fundera över varför det blev vi från början.. jag skulle vilja spola tillbaka tiden ett och ett halv år..så att jag fick visa hur sårad och arg jag egentligen blev..jag blev behandlad som att jag inte betydde nått..jag vet att jag betyder nått och jag var inte värd det och jag är inte värd det..Vart har tilliten till andra människor tagit vägen? vart har tilliten till mig själv tagit vägen?



Egentligen vet jag nog vart jag borde befinna mig efter jul..men om jag inte vill då? eller om jag inte vågar? eller om jag inte klarar det? 16 veckor är en lång tid..och det är en massa jag vill göra under den tiden.. förnuftet säger en sak och känslorna säger en annan..


Nu blev det ett deppgt inlägg igen..jag som lovat mig själv att det inte skulle bli nått mer sånt..men de blir iaf färre och färre..och för varje gång jag mår sämre, gör det jag inte borde göra, tänker jag lite extra, ett steg längre, efter varje "dålig" grej jag gör, så får jag större förståelse, och det tror jag är bra..då kommer jag kanske snart till den punkt där jag verkligen släpper mina problem och går vidare, finner ett inre lugn och bara trivs med allt mest jämnt..
Jag vill kunna titta tillbaka på gamla inlägg och tänka, men har jag verkligen mått så dåligt?

Utan helt underbara och fantastiska människor, Bambam och Nusen skulle jag aldrig orka..så tack för att ni finns och för att ni ställer upp <3






Just nu är jag rädd, så fruktansvärt rädd...



snöar <3

Just nu sitter jag hos momma, hon ska till å koka plommonsylt. Jag borde plugga..Efter att ha känt mig rätt säker på c-uppstasen så raserade allt igår efter en träff med våran handledare..Vet inte om vi missuppfattade varandra eller om jag och Pernilla bara var dåliga på att få fram vad det var vi ville med våran uppsats..

Aja, med lite mer insikt i hur en litteraturöversikt ska se ut så kanske det blir bra?!

Nusen sitter i fönstret och kollar på alla fåglar som flyger förbi, jätte spännande :p Inatt så låg han på en klöspelare precis vid sängen, men några gånger under natten fick han för sig att han skulle hoppa ner, och själklart hoppade han ner på mig så att jag vaknade med ett ryck varje gång.. Tur han är söt så att det inte går att vara arg på honom någe länge :)


Ute snöar det och det är mys! Trots att jag hatar kylan så älskar jag snön! Tänk en dag när det är tio minusgrader ute, massor av snö på marken och på träden, det är fridfullhet för mig det!

Jag är skadad och konstig, så är det bara

bomull i hjärnan

Skulle ha pluggat idag, men hittills har jag helt ärligt inte orkat..men ikväll ska jag sitta i tre timmar, jag lovar!!
Känner mig lite stressad över att vi inte ska bli klar med c-uppsatsen..vissa sitter ju heldagar och kämpar och kämpar. Men jag och Pernilla kom fram till att vi ska bli mer disciplinerade från och med nu! MINST 4-5 timmar per dag. Vi vill ju som dessutom bli klar innan jul så vi kan göra annat mellan jul och nyår! :)


Har bomull i hjärnan känns det som, men det kommer nog att gå över om någon dag!

Nä, nu måste jag sätta mig och plugga så att jag blir färdig i någon lämplig tid ikväll..

snö ute

Igår hade jag en rätt dålig dag, iaf på dagen..Men den ordnade upp sig mot kvällen av underbara människor!
Umgicks med såå grymt roliga människor i helgen, önskar nästan att jag kunde spola tillbaka tiden! :)

Men nästa helg åker jag och Emma och besöker dem! Troligtvis det mest spontana och galna jag har gjort i hela mitt liv  :) Men jag längtar såå himla mycket!!

Just nu formligen sprudlar den inom mig!! :p

Om nio och en halv vecka är jag färdig med utbildningen, man kan ju undra vart jag kommer att befinna mig då?! Är lite nyfiken på vad världen har att erbjuda, men time will tell :)


Nu ska jag nog krypa under en film i soffan och hoppas på att bli frisk snart!



Så himla rolig helg!! :)

sjuker

Idag mår jag inge bra, och jag önskar att jag var hemma hos momma, så jag blev lite omhändertagen..känner mig liten och ynklig och ska nog dra filten över huvudet snart igen.


igår spontanbokade jag och Emma biljetter, det kan bli nice :)



Kör, bara kör!

Vi kom, vi sågs, vi segrade.

Roligaste helgen på länge., den kan endast sammanfattas med några citat.

- Det går svallvågor i min mjölk!
- Jag är het, du vill ha mig!
- Jag säger nej!
- Men det är ju bögbilen!
- Vi äter väl som vi gjorde på middan, alltså på bordet.
- Vill du följa mig till stranden och leka med min båt?
- Fredagsmix - för dig som vill ha lite variation i livet!
- Kör, bara kör!
- Bäst jag passar på innan du ångrar dig!
- Det här har jag kört förr, känner jag igen!
- Nu tror jag väl...!
- Är det här någon form av övning?
- Jag och Gnomen är ute och går.
- Eftersom ni går hem så tidigt!





Idag kom så slutcitatet:
Om vi ska fixa det här, då måste vi ligga!




/ Netwag och Emz

upp och iväg

Just nu ser bloggen jätte konstig ut, är det okej? ne, skulle inte tro det!!

Men i vilket fall som helst, har bara en uppgift plus lite finputs kvar på hemtentan, det borde jag hinna imorgon och på onsdag, eller jag borde inte bara hinna, jag måste hinna!!

För sen är det dags att bege sig till skalet :D som jag längtar!!!!!!!!!!!!!!!

Kommer att bli såååå jäkla roligtJag och Emma förra höstforum :)

Ikväll gick det dåligt, men nya tag imorgon!!

genetik kurs

Efter en intensiv helg med en massa information om genetik och avel är hjärnan full, och väldigt förvirrad, för enligt föreläsaren var man antingen eller, antingen avlade man för rasens bästa, eller så avlade man för utställninge. I min hjärna så borde det gå att kombinera, eller? Fick iaf mycket att fundera på nu..

aja, de närmaste dagarna kommer vara intensiva och innehålla mycket plugg, måste ju bli klar med hemtentan senast onsdag dag, så att jag är redo för tre vilda dagar på skalet! :D


Nu ska ajg fortsätta fokusera på one three hill :)

RSS 2.0