en dag kvar

en intensiv och rolig helg är avklarad! Dans på fredagen, utgång på lördagen och bio på söndagen :) Dessutom har Nusen bott hos mig i helgen också :p Nice!
Idag har skolan offeciellt börjat och det känns spännande, helt otroligt att det bara är två kurser kvar innan jag är klar :) Första föreläsningen har jag dock inte förän på torsdag, men kursen verkar grymt intressant!!

Skulle ha varit ner på arbetsförmedlingen för att kolla hur det är om man vill plugga samtidigt som man är inskriven där. Eftersom att mina planer är att fortsätta plugga tills jag hittar nått arbete.


Snart är jag ett år äldre, inte för att jag tror att det kommer kännas nå annorlunda, men att fylla år är alltid kul!!


För första gången på någon månad så har jag hittat tillbaka till ett lugn inom mig (så pass mycket lugn som jag kan känna :) ), det känns skönt och nu ska rutin i tillvaron skapas igen, ska ta mig tid att läsa, träna och bara vara! Göra sånt som jag verkligen vill och känner för. En häst i livet nu och det skulle vara himla bra. Och självklart lilla Nusen också, men han kommer om 2,5 vecka :D

party!

Idag blir det födelsedagsfirande med Pernilla :) synd att ingen annan kunde hänga på men sånt är livet.

Vi kommer nog ha grymt roligt för det brukar vi ha :)


YES!

Hårt slit lönar sig ibland, fick A på min sommarkurs och det känns väldigt bra! Stolt över mig själv :D


6 dagar kvar

vissa dagar är verkligen upp och ner..igår var en sådan dag, fick reda på en ganska jobbig sak, dock inget faktum och heller inget måste, nu är det bara att försöka klara det tills dess, så att det inte behöver bli så..och med hjälp av vänner så kommer det nog gå!


Imorgon åker jag till momma, men är bara där tills på fredag för då är det dans som gäller :D
Sen får vi väl se hur det blir resten av helgen, borde jobba, men vill verkligen inte..

Har uträttat mycket idag och det har känts riktigt bra! det gillar vi :)

Blev ett kort och snabbt inlägg för C kommer snart, så ska vi kolla på film :)

åtta dagar

Jag har såå förbaskat ont i min höft..går bra om jag går på plan mark, sitter eller ligger..men så fort jag böjer mig, går i trappor eller ens rör på benen så gör det ont... har även någon konstig värk nedanför armhålan, som strålar ut i armen..undrar om jag skulle ha varit till någon läkare..?! vart har jag min läkare nu när jag har flyttat förresten? borde nog kolla upp det också

Har iaf fått rätt mycket gjort idag trots detta, promenart, varit till sjukgymnasten, dammsugit, torkat golv och putsat fönster.
Imorgon och på onsdag ska jag dammtorka, tvätta och fixa lite andra grejer, sånt som jag inte hunnit göra i sommar!

Om en vecka börjar skolan, och om åtta dagar fyller jag år

söndagkväll

ibland händer det så mycket att man bara inte hinner med, just nu känns det så. helgen har varit väldigt intensiv men rolig! :D sov 2,5 timme i natt så jag ska nog krypa ner i sängen och sova så jag orkar kliva upp och promenera imorgon.. :)


Tankarna gillar ju att snurra i mitt huvud, men en av dem har börjat fastna lite mer och jag känner mig nöjd i det.
Måste ta tag i mig själv, om jag bara kände att någon ville lyssna när jag känner att jag vill prata om det..antar att vissa tycker att det är för jobbigt att få reda på och prata om, men för min del skulle det vara skönt om det var mer öppet för diskussion..


I fredags blev det en spontanfest och igår var jag på dans :) sen har jag ju jobbat också förståss ;)

...

Vissa saker gör bara så fruktansvärt ont..

Sthlm

Då var ännu en helg över denna helg har tillbringats i Stockholm, jag och Amanda tog bilen och åkte ner i fredags, men jag måste nog ändå börja berätta från torsdag kväll :)

Efter att jag varit på styrelsemötet i torsdags så gick jag hem och skulle till å packa färdigt, men då ringer Amandas mamma och säger att hon har parkerat på en parkeringsplats som är hyrd och vi måste flytta bilen, så vi åker  ut till Frösön, men gissa vad?! bilen startar inte.. så vi får skuva bilen bakåt, och sedan framåt igen till parkeringsplatsen bredvid, våran resa börjar bra ;)

Sen när vi kliver i bilen är en lampa tänd på instrumentpanelen i pappas bil, antispinnen är det tydligen, vi struntar i det och åker hem och lägger oss. På fredag morgon kliver vi upp tidigt, både Amanda och jag känner oss lite sjuka, men vi sätter oss i bilen och jag börjar köra, när vi kommer till Brunflo så tänds ännu en lampa, men efter att ha ringt och pratat med min morbror så fortsätter vi köra och jag kör ner till Bollnäs, där gpsen visar på väldigt konstiga vägar. Amanda tar över och vi åker till Tönnebro och stannar där för att äta lunch, men ingen av oss får typ i sig någon mat (bortkastade pengar..) På vägen ner åker vi förbi två bilar på två olika ställen som har brunnit, och vi tror att vi är alldeles för tidiga till sthlm så vi gör en avstickare till Arlanda stad, men det slutar med att jag inte hinner följa med Karro och lämna en bok till Linn för vi fastanar i världens bilkö, och sen spelar gpsen oss ett spratt igen på grund av nått vägbygge. Väl hemma hos Karro, medan vi väntar på att hon ska komma hem, så börjar det ösregna och hagla :S
Sen tillbringas kvällen framför en hyrd film, och det slutar med att Amanda också sover över hos Karro.

På lördagen åker Amanda för att hjälpa till på hennes pappas tjejs vernisage, och jag och Karro gör stan, spenderade en massa pengar men kul var det :) på kvällen var vi iväg och kollade på ice age 3 på 3d, as coolt!!!
Igår (söndag) var jag och Karro på gröna lund, och åkte en massa karuseller, den nya Insane, var alldeles för otäck andra gången vi åkte den, var så rädd så jag höll på å börja grina. På kvällen kom Amanda för hon blev övergiven av sin pappa och hans tjej, vi kollar på film och har det mysigt :)

Idag när vi skulle åka hem så hade båda lamporna slocknat :) det var tur det!! på hemvägen hade vi inga missöden och det gick väldigt snabbt! så nu är alla katter där de ska vara, packningen är uppackad och jag sitter här i soffan och njuter av att vara hemma med Bambam!


Det var verkligen grymt härligt och kul att få komma iväg!! jag behövde det :) nu börjar snart den riktiga vardagen och det ska bli väldigt härligt!!

Imorgon åker jag till momma :D

Ikväll får jag sällskap av C som har kommit tillbaka efter semestern :)

och första dagen på "fat camp" är snart avklarad och den har gått alldeles utmärkt

ledig?!

Idag är jag ledig, men har dagens känts som jag varit ledig?! nej, har varit fullt upp enda till nu, och nu är det bara lungt en kort sväng innan jag ska iväg igen.

Har skrivit klart hemtentan, promenerat och hämtat pappas bil, dammsugit, varit till sjukgymnasten, varit på banken, packat, och nu ska jag snart på affärn med Amanda inför imorgon, och sen är det styrelsemöte ikväll *suck*

Handlade en ny almancka idag, nog för att jag köpte en för typ två månader sen, men jag kände mig inte riktigt nöjd med den..jag ledsnar verkligen vädligt fort på mina almenackor, det är nått jag måste jobba bort..! lite onödigt att köpa flera stycken per år :P

Imorgon åker jag äntligen till Stockholm, och vet ni vad?! det ska bli så oerhört skönt att komma bort från Östersund bara för några dagar!  Att inte fundera så mycket utan bara vara! framförallt bara vara med underbart sällskap :)


är dock lite nervös över att köra till Sthlm, men det går nog bra! gpsen är ett bra hjälpmedel :D


by the way! Snart fyller jag år ;)

6 timmar

Vet ni vad?! sex timmars arbetsdag kvar på Frösö zoo, sen är jag färdig där! Får lön idag därifrån också, nice :)

Idag är jag lite trött, var ju uppe och tittade på so you think you can dance igår, och det slutar inte förän tjugo i tolv, efter det var jag tvungen att vika lite tvätt som jag tvättat under kvällen, sen så klev jag upp extra tidigt för att skriva lite på hemtentan, så nu har jag bara en recension kvar, duktiga jag :D


Det är ju iaf lite bättre väder idag än vad det var igår, det gillar jag :)


Tycker lite synd om Emma just nu som inte mår nå bra, krya på dig vännen!!


Nyår 08/09


Hade by the way en riktigt mardröm inatt..drömde bland annat att jag hade blivit fotograferad topless på en fest, eller topless och topless, linnet hade typ åkt ner eller nått..det var inte okej!


ösregn

idag har det verkligen ösregnat..inte okej!!
Efter lite plugg så var jag iväg på bio med Pernilla, det behövdes verkligen!! få komma iväg, om så bara för några timmar och tänka på annat.

Har en och en halv uppgift kvar på tentan och jag hoppas verkligen jag blir klar i tid! eller rättare sagt, jag måste bli klar i tid!

En dag kvar av jobb, det ska jag klara av :)



Världens sötaste Chicago :D



Världens underbaraste Bambam!! Saknar honom redan och längtar till på måndag när han kommer hem igen!

Måndag morgon

Då var helgen över och snart även mitt "jobb" som kattvakt. Chicago är bara så söt och jag längtar till han kommer hem till mig!
I fredags var jag med Emma, vi kollade på film och tog det lugnt :p *mys*. Sen har jag faktiskt bara jobbat och varit hemma hos mamma, passat på att vila ut mig lite, kan säga att det var behövligt och jag känner mig faktiskt lite piggare idag! Men dock har jag gått och blivit lite förkyld, men det kan jag leva med :)
Var ju faktiskt duktig och pluggade lite igår kväll också, det känns skönt att ha börjat åtminstone! Ska väl fortsätta efter träning och städ ikväll, så om jag anstränger mig riktigt hårt kanske jag blir klar ikväll, så kan jag släppa den här kursen sen och bara fokusera på de få jobbdagar som jag har kvar :D

Måste ta och beställa böcker till min första kurs också.


Nä, nu ska jag fortsätta plugga lite innan frukost och jobb

Nya bilder på chicago kommer komma på hemsidan ikväll ;)

Lördag morgon

Då var det helg igen, och helgen är full med jobb, som vanligt..
men nu är det inte många arbetsdagar kvar innan jag är ledig i fem dagar och får komma iväg till Sthlm! Längtar verkligen grymt mycket till att få komma bort en sväng.

Känns som att jag sakta men säkert hittar igen mig själv, hittar små bitar för varje dag nu känns det som. Och trots att jag är utsliten efter sommaren så börjar jag känna en genuin glädje sprida sig inom mig. Jag är glad för den jag är och det/de jag har runt omkring mig! Sen finns det själv klart saker som skulle kunna göra det ännu bättre, som skulle göra mig ännu gladare. Men jag kan helt ärligt säga, att som det känns just nu så är jag inte redo. Jag måste hitta tillbaka till tron på mig själv och på andra människor, och det kommer ta lite tid, men för en gångs skull ska jag faktiskt ge mig den tiden, tid till att läka. Och med hjälp av alla underbara människor runt omkring mig så vet jag att jag kommer att nå dit jag vill nå, och hitta igen mitt glada, spralliga och tokiga jag som faktiskt har kommit fram oftare på sista tiden :)


Hoppet är det absolut sista som försvinner!
Jag kan, jag vill och jag ska :D


YES!!

Fick ett A på min analys som jag gjorde på mitt inspelade rehabiliterande samtal!! Nu blev jag mer taggad att göra hemtentan vill jag lova :D



Duktiga jag!!!!!!

Utmanad av Emma

Berätta 6 hemligheter om dig själv som du aldrig berättat i bloggen. Knäppa, allvarliga, du bestämmer ;) Vågar du?

- Kan inte äta räkor, eller fisk där man ser kroppen, kan inte heller gnaga på ben. Anledningen är för att det på något    konstigt sätt känns väldigt levande
- Är oerhört rädd för höga höjder
- Är livrädd för myror, spindlar och andra äckliga små insekter
- Får väldigt lätt dåligt samvete
- Har oerhört sjuk humor ibland (Hur många blir roade av en stöveltvätt?!)
- Går och pratar med en på ätstörningsenheten


Jag utmanar:
Vet inte vilka som läser min blogg, men jag utmanar alla som gör det :) och berätta gärna sen på nått sett ifall ni antagit utmaningen, så jag kan se vad ni skrivit :)

solen skiner

Just nu sitter jag hos mamma, hon åker till momma imorgon (orättvist), så jag ska vara hemma och vara kattvakt åt Amber och bebisen, och själv klart är Bambam med också :) Kitoz och Bossanova följer med till momma (Kitoz ska få stanna där någon vecka för att se om det är möjligt för honom att flytta dit), sen Gazzi och Dimaz är hos pappa. Det är ett himla tjorv för att få det att gå ihop med katterna :)

Har sex arbetsdagar kvar innan jag är ledig i fyra dagar, kan man längta mer än vad jag gör just nu?!

Sen nästa fredag drar jag till stockholm och hälsar på Karro :) Det ska bli såå himla skönt att få komma bort en sväng :) Tackar pappa för den möjligheten!!

Ser ut som ett kaos hemma hos mig just nu, så på mångag efter jobb och träning blir det till att städa och plugga iaf..! sen plugga resten av nästa vecka också för tentan ska vara klar nästa fredag och jag verkar ha blivit expert på att skjuta upp saker och ting för tillfället.


Mitt beslut från förra inlägget känns fortfarande bra!


Hör och häpna, det är varmt ute!! :)

Beslut

Det är nått speciellt med att promenera på morgonen, lyckades efter två snoosningar och ett samtal från mamma att kravla mig ur sängen och promenerade lite mer än en timme.
Den timmen var värdefull och det känns som att jag hittade igen en bit av mig själv igen.
Jag vet vad jag vill och jag tänker inte längre acceptera mindre!
Det har det gågna året lärt mig!
Jag tänker inte utsätta mig för det igen, så det så!


Lugnet över beslutet har redan infunnit sig och jag känner mig lättad och faktiskt glad att jag står upp för mig själv och det som får mig att må bra!!

Lite vila på det här och livet skulle vara väldigt bra!


Vad hände?

Jag fattar verkligen inte...
Önskar jag fick svar på mina frågor..

sommaren är snart över, och det är jag glad över

Den här sommaren blev definitivt inte som jag trodde att den skulle bli..och det har seriöst varit den värsta på länge..

Efter att ha jobbat alldeles för mycket, plus plugg på det, så är jag helt slut fysiskt, efter allt strul med vänner och annat så är jag helt slut psykiskt.. Jag är stark och klarar av mycket..men någon gång tar kraften slut och man måste få en chans att ladda batterierna igen..jag hoppas verkligen att jag snart får den chansen för just nu går jag på sparlåga och det som håller mig uppe just nu är katterna, mamma, momma och de vänner som alltid finns där vad som än händer..

*tack för att ni finns*

Nä, nu måste jag dra fram dammsugaren då Kitoz har börjat få för sig att plocka ur jord ur mina blomkrukor och sprida det över resten av lägenheten..

Sen blir det iväg på lite jobb och sen en massa träning ikväll...

god natt

När ska det någonsin gå bra för mig?!


Snart vänder det uppåt igen..bara jag kommer in i lite rutin..



I veckan blir det, träning, jobb och plugg.. och självklart hälsa på lilla nusen, och nu är det bestämt! han är min :p


RSS 2.0