...

Det är inte okej..


Ångest och flyttkoas..

Har en oerhört dålig kväll, där ångesten och de negativa tankarna tagit över..har hittintills lyckats stå ut i ångesten och tänker väl fortsätta göra det så får vi se om den släpper någon gång..


Till råga på allt är allt, enligt mig, kaos hemma eftersom jag håller på att flytta. Den "riktiga" flytten sker inte förän om en månad, men vi har väl under säkert en månads tid packat ihop och flyttat lite saker lite då och då. Det börjar bli rätt tomt här, men alla grejer kan jag ju inte packa ihop eftersom jag kan tänkas att behöva dem innan jag flyttar. Men jag som är så pedantisk och vill ha allt på sin plats, snyggt och prydligt tycker att det är riktigt jobbigt att vara hemma nu..


På torsdag har jag iaf äntligen terapi igen, det behövs..



Har iaf tillbringat helgen i Stockholm hos Karro, och har haft det riktigt bra! :) Vi tog det mest bara lugnt och njöt av tillvaron :) Fick ju dessutom träffa Amanda en sväng så helgen har verkligen varit över förväntan.




Saknar min man som åkte till Stockholm imorse för att jobba..

<3


Mot Stockholm

Sitter på tåget mot Stockholm, vi är redan ca två timmar försenade på grund av nått elfel eller nått sånt. Skönt att komma bort en sväng, samtidigt som jag redan saknar mina hjärtan hemma.

Har varit i Ström i två veckor nu, och tycker att det är riktigt roligt att få jobba där. Visst pendlingen är väl inge rolig, men den går ändå bättre nu än sist jag pendlade, så det är ju bra.

Var ju till Ljunaverk och tittade/lyssnade på Takida förra veckan, jag vet inte vad det är med dem, men de är så himla bra!

Då jag varit oerhört dålig att skriva här i sommar och jag inte orkar skriva om sommaren heller, så får lite bilder stå för min sommar:

Lite badminton :)





Åkte till mommas stuga och bara njöt


Zipline i Åre


Måste ju bara tillägga att bilden ifrån förra inlägget är taget vid min mormors stuga, riktigt mysigt hade vi när vi var där!

En sådan dag..

Idag har varit en sådan dag, en dag fylld med ångest och tankar, fylld med känslan att det alltid kommer att vara så här, att jag alltid kommer att må såhär och att det inte spelar någon roll vad jag gör..En dag fylld med känslan att det är hopplöst..

Men ikväll slog det mig, starkare än på länge att jag är less på det här, jag vill inte ha det så här och jag vill inte må dåligt längre.

Jag vill ju så mycket mer med mitt liv, har så många drömmar och mål, det får vara nog snart.



RSS 2.0