det stormar ute, hösten är här!

Jag ville nog mest bara säga att jag just nu mår bra och är nöjd med livet i stort!
Sen kanske det är mycket i skolan, men det är lite kul också!

Pappa var hir och hjälpa mig sätta upp några tavlor, det blev Nice :p


snart har jag klarat 10 dagar, duktiga jag!!
Har ju börjat äta frukost och ibland lunch där, det kan ju vara bra

Snart är det skalet!! Längtar!


Nu tror jag att jag ska blunda någon minut innan det är dags för lite träning


helg

Har precis skrivit två sidor med strunt på en skoluppgift som jag önskar att jag slapp..fattar ingenting!
Jobbar i helgen men nu ska jag nog snart till mor en sväng och kolla på film.

Nusen sitter och biter på strömkabeln till datorn, Inte Okej!
Stackarn har ont i svansen :S


Jag är nervös inför våren, vad kommer att hända då?! tänk om jag inte får nå jobb?!


Vaknade halv fem i morse trots att jag inte behövde kliva upp förän fem, vad ska det vara bra för? det är inte heller okej! :p

Imorgon har jag en delad tur, vilket innebär att jag jobbar mellan sju och kvart i elva, sen börjar jag fyra och jobbar till halv nio. De timmarna som jag är ledig kommer att tillbringas med näsan i en bok som jag har en uppgift ur som ska vara klar på tisdag morgon och då redovisas :S

Borde egentligen sitta med den ikväll så att jag blir klar, men men Wallander lockar ;)

Kanske får en sambo några dagar i veckan som kommer, Nice!


om ändå dygnet hade fler timmar

24 timmar räcker inte just nu..jag önskar att dygnet hade kunnat vara 48 timmar, eller att jag hade kunna dela mig själv på två. Men det är bara att göra det bästa av situationen och strukturera upp tillvaron!! Ska från och med imorgon ha ett strikt schema med pluggningen!

Nu är det Bambam och Chicago som är hemma hos mig, så skönt att börja få lite ordning på hemtillvaron med katterna!


några dagar sedan

Känner att det var ett tag sedan jag skrev och jag har egentligen ingen inspiration just nu, men kände att jag behöve uppdater en sväng

då var ännu en helg över, skulle ha varit på utställning i helgen men jag är glad att jag stannade hemma, de kommer typ inte komma hem förän kanske fyra eller nått imorgonbitti, och eftersom jag kliver upp kvart över fem nuförtiden så hade det inte blivit mycket till sömn. Just nu ligger Nusen bredvid mig och sover, han är så söt! Saknar dock mitt hjärta oerhört mycket, en helg utan honom är alldeles för länge.

Om någon börjar fundera på om det är en kille jag pratar om får jag göra er besvikna för det är min älskade Bambam jag pratar om. Alla kanske inte kan förstå hur mycket ett djur kan betyda, men han betyder verkligen allt för mig, han älskar mig när jag är arg, ledsen, glad, grinig, ser fördjävlig ut, har en dålig dag, ska jag fortsätta?! Han är anledningen till att jag orkar kämpa vidare när det är som allra jobbigast.

Just nu känns det som att jag simmar och simmar men så fort jag närmar mig ytan dras jag ner igen, inte det att jag är ledsen, men det är såå himla mycket just nu att jag inte hinner med, och när det äntligen börjar gå lite bättre så händer det nått. Om 37 veckor kommer jag förhoppningsvis vara färdig socionom, men tiden fram tills dess kommer vara hemsk, och efter det, vad händer då? Finns det nått jobb?


aja, har iaf haft en väldigt bra helg med en massa film och mys i fredags med E, och sedan utgång med Amanda igår, och idag bara film och lite spel :)

trött i kroppen :)

Känslan som jag har i kroppen nu har jag saknat hela sommaren, alltså känslan av att verkligen ha tagit i hårt på träningen och kroppen känns helt slut! En timmes promenad och två timmars träning på fristilen, det är grejer det :p

men nu fick jag helt plötsligt inte tid att skriva nå mer, ska gå å möta Tina :D


Sverige gjorde precis mål!!!!!!!!!!!! :D


Blir ett längre inlägg en annan dag.

måndagkväll

Har inte haft någon inspiration till å skriva på senaste tiden, det händer mycket runt omkring mig, men även inom mig!

I helgen har jag jobbat, sen var jag även i väg på dans i lördags, med Veronica och en kompis till henne. Mycket folk var det men oerhört kul!! :)

Nusen kommer till mig någon gång nästa vecka och jag längtar! Sen åker vi på utställning nästa helg, ska bli kul att ställa Bambam som kastrat!

Nu funderar jag på om jag ska sitta uppe och vänta på lipstick jungel, eller om jag ska gå å lägga mig å läsa lite. lutar nog åt det andra alternativet för det var inge bra på tv:n just nu. Fast i och för sig så borde jag pyssla lite med hemsidan



Först är det full fart, sen kan man somna vartsom helst, hursomhelst :p


onsdagkväll

Har nyss haft besök av han som brukar hjälpa mig med datan, så nu har jag skydd för alla tänkbara virus som vill inkräkta på min dator :)


Inge bra å sitta å lyssna på depp/lugn/kärleks musik när man känner sig lite nere, det blir ju inte direkt bättre av det..
Vissa människor fastnar verkligen inom en, och när de då förtsvinner så är det svårt att glömma. Ramlade ner i en liten svacka precis nu, hade velat att någon fanns här och kramade om mig..!

Men inte nu och inte än! är på fel plats i livet, och jag vet det..men självklart saknar jag närheten, det måste jag få göra. Men nu har jag nog saknat det tillräckligt för ett tag!

Känns som att det har skett en förändring inom mig, en förändnring åt det bra hållet och jag tror att jag med samtal, kroppskännedom och bildterapi kommer att hitta igen mig! Just nu är det bara jag som gäller, ingen/inget annat! Fokusera!


Kom ju på perfekta yrket för mig igår, dock så grusades planerna lite när jag kollade på miun och såg att den utbildning jag tänkt mig efter socionom inte börjar förän till hösten, vad ska jag då göra hela våren?! :S
Men jag ska nog lösa det på något sätt!

Nä, nu får jag snart besök av C, vi ska kolla på film :)

Grattis!

Ja, men då har man ju fyllt år då! vet inte om jag känner mig så mycket annorlunda förutom när jag säger vilken ålder jag har och det känns som att jag är väldigt gammal..! Födelelsedagar var ju som lite roligare när man var yngra, men det är u alltid kul att få lite extra uppmärksamhet av sina vänner :)

Har haft en mysig dag först med skola (kanske inte så mysigt), sen lunch och film med Emma, sen middag på Eastern med Emma, Kicki och Linn! Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen sova, om jag inte tar duschen imorgon?!


Skulle ha varit till arbetsförmedlingen, kanske blir imorgon, ska även fika med Pernilla, promenera och träna, sen även träffa C på kvällen och kolla på film.


ska iaf söka till idrottsvetenskapliga programmet till våren, tycker att det verkar väldigt intressant och två utbildningar är ju aldrig fel ;) Sen ska jag ju självklart hålla ögonen öppna för eventuella jobb!


För se hur det blir med lilla Nusen nu..vill ju verkligen ha honom, men inte om hans "fel" är så allvarligt utställningsmässigt som det verkar, isåfall hade jag ju kunnat haft kvar lilla Kitozen hemma hos mig.

Nä, nu ska jag ta kattern och lägga mig i sängen och läsa bok!

RSS 2.0