tråkig helg

Mannen som kunde tala med hästar - en otroligt vacker fin!


Nu är denna helg snart slut. Har väl egentligen inte åstakommit så mycket. Var på Eastern i fredags med Therese, hennes bror och hans flickvän, sen kollade vi på film. igår morse åkte jag till momma och var där tills idag mitt på dagen när jag trodde att jag kanske skulle se ÖFK spela klockan fyra, men det blev inte så så jag hade egentligen kunnat stanna hos min mormor längre..det var ju typiskt.

Ikväll är det EM-final!

Sen blir det jobb, jobb och åter jobb i 11 dagar..


har egentligen inte så mycket att skriva förutom att jag har ett stort hål i mitt hjärta  i saknad av att ha hästar i mitt liv..Jag saknar lugnet som infinner sig när man står å mockar eller ryktar, lukten av häst, känslan att vara ett med hästen..Jag vill.






Djupa tankar och en tokig litten pus

Jag har iaf världens knäppaste katt, mamma skulle komma till mig för att hjälpa till å bada Kitoz för sist vi skulle bada honom så blev han stortokig och för runt i badkaret. Men när jag kom hem från jobbet och själv hoppade in i duschen så kommer den lille mannen och hoppar ner, han ställer sig längst fram vid kranen så jag tänkte att om jag blötte ner honom lite så skulle han hoppa ur, men icke, så jag lät mer vatten rinna på honom och inte flyttade han sig. Till slut var han så blöt så jag klev ur badkaret, tog fram schampoo och dusch snöret som vi har till hjälp när vi duschar och började bada honom, helt själv :) det gick faktiskt rätt bra och han höll sig relativt lugn. Misslyckades dock med svansen så den får han nog bada om imorgon bitti tror jag. 
Men är han inte knäpp så säg :p

Bambam ska nog också få ta sig en dusk med badkaret imorgon. 







Jag har grymt ont i nacken..tror att det beror på sängen och kuddarna. Sängen är troligtvis för mjuk och kuddarna är typ alldeles platta. Men det enda jag kan göra åt det för tillfället är nog kuddarna. Får gå på hemtex och köpa nya. Bara utgifter hela tiden.
Till veckan får jag säkert räkningen för tv-licensen..Att de har mage att ta ut så mycket pengar för ettan, tvåan och fyran, jag som typ inte ens kollar på de kanalerna. Och sen måste man betala ytterligare för en boxer för att få trean och femman mm. Skandal är vad det är..


har varit ute å gått i en timme nu på kvällningen, det var skönt:)

och på tv just nu är "den galopperande dektektiven" en riktigt rolig film :D


Livet fortsätter, har samma rytm, år ut och år in, en dag till nästa, oavsett om man skulle vilja pausa, spola tillbaka eller spola framåt. det som hänt det har hänt, och för hoppningsvis så har man lärt sig någonting utav det, något som hjälper en på sin resa att hitta sin väg, sin plats i livet.
Det som sker just nu spelar roll, man ska försöka göra det bästa av varje dag för att få ut det mesta utav livet. Vem vet vad som händer imorgon? vad som helst kan hända.
Det som händer i framtiden återspeglar det vi har varit med om, de val vi gjort och de erfarenheter vi har fått lära oss.

Jag tror på ödet, men jag tror också att man genom olika vägval har chans att ändra på ödet, alltså att vi egentligen har olika öden som väntar beroende på hur vi agerar i situationer som uppstår.
Sedan så tror jag också att allt som sker har en mening. Man kanske inte ser den just när man är mitt upp i det, man kanske aldrig ser meningen med det som skett, men jag tror ändå att det finns någon mening med allt.


Jag funderar på tok för mycket, men jag försöker att låta bli och jag ska försöka sluta med de "dåliga" funderingarna. För visst finns det funderingar som är bra att ha, men kanske inte i så överdriven skala som hos mig.

När jag blir gammal så vill jag kunna se tillbaka på mitt liv och tänka att jag har gjort det mesta utav det. och hittills så har jag nog inte gjort det, har nog som sagt funderat alldeles för mycket och låtit rädslan och osäkerheten ta övertaget, vilket har gjort att jag har avstått från en massa saker som jag skulle ha velat gjort. Men jag tänker inte ångra det, jag ska bara försöka att ta mig igenom rädslan och osäkerheten från och med nu. Det lär ju inte ske över en natt, men steg för steg så kanske jag lyckas?!

Jag ska försöka att utmana mig själv till att våga i de situationer som jag inte har brukat våga..

Jag ska försöka ta mig ur mitt problem, med lite stöd från vänner så ska det inte behöva vara så svårt..

Jag ska försöka lära mig att se på mig själv och tycka om det jag ser.

Jag ska försöka lära mig att se på mig själv och tänka att jag visst kan, och klarar av.


Detta kommer som sagt inte att ske över en natt, men det får ta den tid det tar



Jag ska försöka våga öppna upp muren som jag har sluten omkring mig, jag ska låta mig själv känna, med risk för att bli sårad. Man måste våga för att vinna heter det ju. 

Jag tycker jätte mycket om, men har en förmåga att sluta mig själv, stänga av i rädsla för att visa vem jag är, pga av att jag är rädd att personer kommer att lämna mig om de får se hur och vem jag verkligen är. Men jag ska försöka att ta den risken. För vem vet hur underbart detta skulle kunna bli?!

Jag kan, jag vill och jag ska!


Djupa tankar denna tisdagkväll..




Jag och Emz på Midsommarafton, är vi inte snygga så säg :p 

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, för det kan aldrig sägas för ofta - Är så glad att jag hittat dig underbara vän!!

Man ska visa och tala om hur mycket vänner och familj betyder för en!

orka skriva egentligen

Midsommaren är nu över, midsommarafton blev lite speciell och inte fick jag ha min nyköpta klänning..men resten av helgen var mysig!

att lämna ut sig själv och sina tankar och sedan inte få nått svar på det..det sårar..

vet inte vart jag står just nu.


I veckan blir det jobb och fotbolls EM och till helgen vet jag inte vad som händer.



Ha det gott


Endumen funderar på tok för mycket

Jag vet att det är dumt att fundera för mycket, men hur ska man egentligen veta? 
trodde ju att jag hade känslor under en lång tid, som så här i efterhand visade sig vara fel..Hur vet jag att det är rätt nu? Idag är jag förvirrad och osäker.. men det kanske känns bättre imorgon, vem vet?


Till helgen är det midsommar, just nu så känns det mest tjorvigt, jobbigt och nervöst, dessa känslor kommer nog inte försvinna men jag ska försöka att tränga bort den tillräckligt så att jag tar mig iväg iaf.

Vill inte bli sårad och vill inte såra, men någonstans så måste man ju våga för att vinna, eller hur?! Även om man förlorar nio gånger, så kanske man vinner den tionde.


Jag ska förlåta Martin, tro på det han säger och försöka gå vidare. Nu finns det säkert vissa som tycker jag är dum i huvudet..men anledningen till detta är att han under bra lång tid fanns där för mig varje dag, han vet mina innersta hemligheter och jag vet hans och varken hans eller mina är särskilt vackra..Jag tycker inte att det han gjorde den natten eller de saker som han har gjort efterår är okej, men jag måste någonstans förlåta honom för att själv finna ro och kunna bearbeta känslorna av att inte duga, att inte vara tillräcklig..
Vi fungerade inte ihop så bra som ett par, men som kompisar så har vi haft det grymt roligt tillsammans och jag vet inte om jag vill förlora det..




Jag har mycket att jobba med hos mig själv, och jag har en lång väg att gå men jag ska försöka hitta kraften inom mig för att orka göra det, inte nu, men snart..

 





Nu ska sverige snart spela match, heja Sverige!




på rosa moln

Igår hade jag min nystartsfest, det blev faktiskt en väldigt lyckad tillställning om jag får säga det själv :p
Kom faktiskt fler än vad jag trodde att det skulle göra och alla var väldigt duktiga på att roa sig!

Det var kul att festa med Therese för första gången, förhoppningsvis inte den sista :)

Nu är jag inte singel längre :p


Den här dagen har varit jätte bra, att få vara ledig en söndag, sova hur länge man vill och ha en helt underbar person att umgås med, kan det bli bättre? :p

Sen var jag och Emma och åt på eastern


Martin hämtade sina sista saker ikväll och för första gången sen jag flyttade hit så trivs jag i lägenheten och nu känner jag mig trygg!



Sitter och kollar på film med Amanda, ska väl snart sova.


Jag tycker verkligen om!!!








En otrygghet i tillvaron

Nu har jag snart min första lediga helg på en månad. Ska bli grymt skönt :D


Kom hem från momma igår, det var jätte skönt att åka därifrån...det brukar jag inte tycka...men det är inte som det ska vara där längre...En konstig känsla har börjat gnaga i mig...en känsla som gör mig ledsen.. Jag känner inte längre att det är roligt att åka till momma, att träffa henne är helt underbart..men sen allt annat runt omkring..jag mår psykiskt dåligt av att vara där.. Att under hela sin uppväxt ha älskat en plats, haft en fristad att åka till när det känts jobbigt, haft planer på att någon gång bo där..det har varit en enorm trygghet..men det platsen har förändrats, det enda som håller mig bunden till den platsen nu är min underbara mormor, som betyder så otroligt mycket för mig! Samvetet gnager i mig att jag inte är där och stöttar henne tillräckligt ofta..jag vet att hon också har det jobbigt, och jag skulle vilja vara där för henne hela tiden.
Att det har börjat kännas så här för denna plats gör mig sorgsen..osäker och otrygg..vart hör jag hemma?




Imorgon ska jag ha fest, det blir förhoppningsvis roligt

Ikväll får jag min säng :D :D

wake me upp when september ends

Nu har jag jobbat kväll tre kvällar på raken, ibland blir jag less på mitt jobb, att hela tiden höra vissa personer säga samma sak hundra gånger per dag..och sen hela tiden samma rutiner, samma sysslor som ska göras varje dag, vecka ut och vecka in..Dessa dagar så frågar jag mig själv hur vissa kan jobba med detta år ut och år in i 10, 20 eller 30 år..

Sen så helt plötsligt så förstår man. Hur härligt är det inte att hjälpa andra människor? Hur intressant är det inte att få höra dem berätta om sina livserfarenheter? Hur glad blir man inte den gången en dement får ett klart ögonblick och man ser i deras ögon att de är där med en och förstår. Dessa äldre människor ger så otroligt mycket! 



Jag har en sommar fylld av jobb framför mig, och visst kanske det hade varit skönt att verkligen ha sommarlov men jag skulle verkligen bli knäpp. Jag klarar inte av att inte ha nått att göra..jag blir rastlös, uttråkad och understimulerad..


På onsdag åker jag upp till min mormor, min fristad här i livet. Då ska jag pussa en massa på Desi! Rasmus också så klart :p


Jag hoppas att jag i slutet på veckan får tillbaka nyckeln..vill inte ha nått att göra med honom just nu..jag är rädd. förbannad och ledsen..och jag behöver få tid att smälta alla känslor som finns inuti mig och börja bearbeta dem och inte undertrycka dem med annat.. 


Dagarna flyter på, sommaren kommer troligtvis gå väldigt snabbt.


Bambam och Kitoz är hos pappa för tillfället. De har varit där i snart en vecka och jag saknar dem så det gör ont. Men på söndag, då kommer de hem igen, åtminstone under veckan..Att något i ens liv kan betyda så otroligt mycket! Samtidigt går jag runt med konstant dåligt samvete för att jag känner att jag inte har tillräckligt med tid för dem och att jag egentligen bara tänker på mig själv genom att ha dem kvar. Men vad skulle jag göra utan dem?!

ligger och myser

På lördag så är det nystartsfest. Ska bli spännande att se vilka som kommer att komma.

På fredag kommer min anka till stan, det längtar jag till :D



 

Jag önskar att jag kunde göra nått för Emz..















 

En känsla som börjar växa sig starkare?!




Nä, nu ska jag sova. ska klippa mig imorgon, kanske blir jätte kort ;) Sen ska jag bjuda på mat och kolla på fotboll :D
God natt och sov så gott. kramar till de underbara här i världen


endumen är nog ganska tillfreds med tillvaron och lycklig

Nu har jag bara en riktig föreläsning kvar innan 2 år är gjorda, och den är på torsdag. Jag fattar inte hur tiden kan gå såå fort?! två år sedan jag tog studenten, när man hade ångest inför "vuxenlivet", eller som min musiklärare från Valla alltid sa, när ni kommer ut i verkligheten.

Tentan i fredags gick nog sådär..jag som hade tänkt försökt satsa på ett högt betyg..men men ibland är det en massa annat som snurrar, så är det bara.

Nu är det över två månader sedan allt det jobbiga med Martin. Det är också helt sjukt hur fort det har gått..

Han är inte längre den Martin jag känner..han har verkligen förändrats..



Det verkar inte bli någon semester, vilket känns väldigt tråkigt..Undrar om jag ska säga att jag kan jobba då..det är ju pengar! och pengar är aldrig fel.


Det är grymt fint väder ute, hoppas att större delen utav sommaren kommer att vara så här fin!


Just nu lever jag bara för stunden och tar dagen som den kommer. Livet blev mycket lättsammare med filosofin att det är ödet som bestämmer och det blir som det blir:)


Jag saknar min anka, men snart får jag återse henne:p


Nu är det typ bara en och en halv vecka till nystartsfesten, jag hoppas att det blir roligt, men å andra sidan så har man ju så roligt som man gör sig ;)


Jag tycker om!!
Och det känns helt ofattbart att jag det hänt mig..



Nu är det snart gossipgirl på tv.
Nå vettigare än såhär blev det inte denna gång



Kram på er! Saknar dem som betyder!!

image11
Endumen och ankan :p

image12

Mina "numma" har det jätte bra uppe hos momma
Snacka om att hon njuter av livet,
men jag saknar henne!

RSS 2.0