vägskäl

Nu var det ett tag sedan jag skrev i bloggen, men jag har helt enkelt inte haft nått att skriva.

I helgen så var jag till Borlänge på utställning, själva utställningen var jätte dåligt arrangerad och domarna vi fick är inga favoriter, men Sällskapet var det inget fel på:)
Mamma och jag åkte ner i fredags morse, vi bodde hos Birgitta, som köpt tre kattungar av oss. Det var väldigt trevligt att träffa henne igen. Hon var dock lite missnöjd över att jag inte hälsade på henne i somras när jag var till Falun på semester.


Det är konstigt hur livet och allt runt omkring en kan förändras så fort..vad är det som har hänt?! Jag är sååå oerhört förvirrad och fundersam i dagsläget och det känns inte riktigt som att jag har koll på läget.

Men det blir nog bra, det löser sig nog till det bästa i slutändan. Det som är meningen är meningen.


Ikväll ska jag på body step och sedan body balance och efter det blir det nog lugnt med en film eller nått


På fredag är det tenta så det är bara till å börja plugga.




Känns som att jag snart kommer till ett vägskäl, vägen kommer dela på sig och jag måste bestämma mig för om jag ska fortsätta rakt fram eller om jag ska svänga av.. våga ta steget eller stanna kvar

svart som natten

Mycket känns tungt, så otroligt tungt.. ge mig styrka att hoppas och tro på att vi kommer hitta en lösning, att min bebis kommer att bli bra.. vad skulle jag göra utan honom?!



Mamma sa idag att Kitoz är den enda katt hon ångrat att vi köpt, tur att hon bara behövde betala halva då..anledingen till det är därför att han i dagens läge inte är så bra rasmässigt..men jag bryr mig inte, han är mysig oaf..men det vet ju inte hon eftersom hon aldrig bott med honom..



 


nä, nu ska jag sova..

grått ute

träningen gör att rastlösheten försvinner..har inte längre lika mycket kryp i kroppen, känner mig lugnare och mer fokuserad på det jag tar för mig.


Igår satt jag från halv tio till halv fyra med hemskrivningen, blev nästan klar men jag ska göra ett sista ryck ikväll så att jag imorgon när jag tar min morgonpromenad kan gå in på skolan, skriva ut det och sedan lämna in.


Imorgon ska jag få träffa min momma, hon kommer in till stan. Och troligtvis så har hon Desi med sig :D
Anledningen till det är att mamma och jag nästa helg ska åka till Borlänge och ställa ut, och Desi ska med. Hon lär ju inte bli så glad, hon stortrivs verkligen hos momma, det var det bästa jag kunde göra för henne när jag bestämde att hon skulle flytta dit. Men det går inte en dag utan att jag saknar henne, men det underlättar att veta att hon har det bra:)


När det gäller Bambam och hans tänder så vet jag inte hur det blir..han får penicilin nu och det ser lite bättre ut..men blir det sämre när vi slutar med penicilinet så finns det inte så mycket mer att göra..veterinären var ganska övertygad, likaså jag att han har haft ont i munnen när tandköttet har varit dåligt..jag vill inte att han ska behöva ha ont hela sitt liv..
men ni får hålla tummarna!
Bambam är det bästa på denna jord!



nu ska jag iväg på skolan på praktikinformation, sen ikväll är det Pilates som gäller


ha det gott

radio goes tv

När radioprogram också blir tv-program så måste det antingen finnas alldeles för många kanaler eller så börjar tv-folket förlora sin fantasi. Vem vill kolla på ett radioprogram på tv?!! inte jag iaf



Det är verkligen grymt skönt att träna! Ska iväg ikväll igen :)



Nu ska jag sätta mig med denna förbaskade hemskrivning. hade varit såå skönt att bli klar idag så jag inte behöver tänka på den imorgon och på onsdag :)



Idag är en bra dag!

over and out

Då är denna arbetshelg snart över. Har två och en halv timme kvar att arbeta. Sen blir det till att skynda sig i bilen och köra in till stan för halv fem ska jag träna step-intervall. Har inte testat det, så det är lite spännande. I veckan blir det fullt upp med träning iaf :) det är ju så skönt när det väl är gjort!




Igår var jag på bio och såg "wanted", den var överraskande bra faktiskt. En film att rekomendera!! Det hände saker precis hela tiden.



Nu har bambam vaktat mig i två nätter, Gazzi får inte komma inärheten av sängen.


på onsdag ska jag vara klar med hemskrivningen, jäkla skituppgift..

hadevelatgjorthaft

Ikväll är det sittning på skolan. Blir säkert roligt, fast jag kommer nog vara toktrött imorgon, men det är sådant man får ta ibland :)  Ska till Pernilla först å göra mig iordning där.

Sen efter jobbet imorgon så blir det bio med Linn, och sen blir det nog till att gå å lägga sig på en gång så jag orkar upp till jobbet på söndag. Hela helgen planerad, känns skönt.
Är så rastlös på kvällarna att jag inte klarar av att inte ha nått å göra..är nog inte helt van vid att bo själv. Förhoppningsvis så blir det bättre. Jag lär ju må vänja mig annars får jag det jobbigt.

Skulle behöva plugga, men en enorm trötthet kom precis över mig.

igår tränade jag ett pass som heter bål och sedan yoga, hittade muskler jag inte ens visste att jag hade :)
Nu blir det lugnt med träningen till på söndag när jag tror jag ska gå på ett step-pass. men idag har jag ont fram på smalbenen och då ska man ta det lungt så man inte åker på benhinneinflammation



Blää för hyreshöjningar...det verkar inte som att det är meningen att jag ska få klara mig..






Börjar vänja mig vid tanken och känslan nu..

Höst

Nu börjar hösten komma, löven gulnar och ramlar av, mörkret stannar kvar längre på mornarna och kommer tidigare på kvällarna.

Än finns det chans till några riktigt fina höstdagar innan vintern kommer.

idag har kroppen träningsverk iaf :)



mina katter är guld värda!! de är bara helt underbara!





Det är dessa två jag lever för..

fullt upp

Idag har varit en hård dag

Först en kort redovisning inför min hemskrivning som ska vara klar till nästa onsdag.
Sedan lunch hos Kicki, sedan blev det ett besök på badet, där jag inte varit sedan de byggt om. Det var en mysig dag med en massa prat :)
Sedan blev det body-step och efter det Pilates på frisitilen, men kropp lär ju ha fått sig en riktigt chock. är inte van att röra på sig så här mycket :)



Är fundersam och känner att jag snart inte orkar längre..men det som är meningen är meningen..


Nu ska jag sova, så ha det så bra

oväntat

Igår var en oväntat bra kväll!!

hade grymt roligt i Borgvattnet av alla ställen :)

En av de bättre kvällarna på mycket länge :D

sov två timmar inatt så idag är jag sådär lagom trötter, blir tidigt isäng inatt så jag orkar upp å plugga imorgon *suck*



Jag undrar jag hur jag ska göra :p


älgtjoa

älgtjoa ikväll då!! Borgvattnet är det som gäller.


lär ju vara lagom trött imorgon, börjar klockan sju,  men det kan det ju vara värt :)



en tidsvåg

Söker inspiration..


tårar rullar

denna kväll suger och tårarna vill komma hela tiden..Var längesen jag var så här olycklig..om jag någonsin varit det..


Orkar inte gå runt och inte veta..nu får det vara nog..

är less på att gråta mig till sömns varje kväll..


orkar inte vara den som hela tiden ska, som hela tiden går runt å väntar på att kanske, kanske..

21 år och två dagar

Igår var jag ut  å gick två gånger :) skönt!!


tre dagar avklarade i skolan och föreläsaren är väl sådär, men har henne bara i två och en halv vecka så det går nog bra.

Tittar på idol nu, sen blir det till att läsa kurslitteratur och sen sova kanske. ska upp klockan fem imorgon för att promenera




Har ju hunnit fylla år också sen jag skrev sist, 21 år är man alltså nu..kan inte påstå att jag känner mig så mycket annorlunda men födelsedagar är ju alltid kul



Ikväll var det sista korpen matchen för denna säsong, jag blir så grymt sugen på att spela själv!!







Det är bara tiden som kan utvisa, det som är meningen är meningen och jag ska ge tid..massa tid...



I helgen ska jag kanske på älgtjoa i borgvattnet, kul å dansa :) sen ska jag vara med mamma också.

RSS 2.0