101123

Somnade i soffan efter middagen idag, är fortfarande sjukt trött, inte bara trött som när man är trött och behöver sova utan trött på ett annat sätt, som inte går att förklara, bara sjukt trött i kropp och själ.

Trött på att tankarna hela tiden snurrar kring samma sak,
trött på att små saker ska ta så mycket energi
trött på att känna att två steg framåt ger 1,5 steg bakåt
trött på att vara så fruktansvärt missnöjd med mig själv



Men nu ska tankarna få nått annat att tänka på ett tag, för nu blir det harry potter :)

101118

Sitter hos mamma och faktiskt njuter av lugnet och ensamheten. Har haft Dimaz liggandes på magen ett bra tag och det är såå mysigt! Synd att inte mina katter är knäkatter, men de är ju mysiga och underbara ändå förståss :)


Då var höstforum över och kul var det

Då var höstforum över för denna gång. Har haft en grymt rolig helg! :D Och vill redan börja ladda för nästa gång :) Orkar inte skriva så mycket om själva helgen för det var sååå mycket som hände hela tiden. Men för att sammanfatta kort så var det en helg full med alkohol, massa skratt, dans och härligt sällskap :)

Just nu ligger Bambam tryckt mot mig i soffan, så jag tror att han har saknat mig för så nära brukar han inte ligga :p












Tack Karro och Stina som gjorde min helg!! :)

Vintern är påväg vill jag lova..


Nu får det ta och bli torsdag snart! :D





På lördag firar jag och älsklingen 9 månader :p

101105

Sitter hos momma med Kitoz liggande bredvid mig i soffan, vilket är mysigt :) Dock saknar jag mina tre älsklingar som jag har lämnat hemma.. Imorgon ska jag åka till Gävla fram och tillbaka för att lämna våra kära honor återigen på parning, känns väl inte så jätte lockande att åka över 90 mil på en dag, men vad gör man inte.


Veckorna går så oerhört fort att jag knappt hänger med..tyckte att det inte var längesedan det var typ 8 veckor kvar till skalet, och nu är det inte ens en vecka innan vi beger oss dit :) Tror att det kommer att bli grymt roligt :D
Har dock inte hittat de perfekta Pippi kläderna än men det blir väl.

Nu kan klockan få bli åtta så att jag ka få titta på idol och sen gå och lägga mig! Tycker inte om höstmörkret för det gör mig såååå grymt trött, konstant, hela tiden.. Hur tråkig är man inte när man egentligen skulle vilja gå och lägga sig klockan åtta på en fredag?!

Ne, nu har jag nog inget mer att skriva för ikväll.

101103

Igår var en riktigt dålig dag.. och denna dag verkar fortsätta i samma dåliga känsla..

När ska det vända på riktigt..?


Blåsigt värre..

Idag blåser det verkligen som en storm ute, det är verkligen riktigt höstväder..
Sitter i soffan och ska snart bege mig iväg på body step (vilket ska bli grymt skönt :) ), katterna ligger bredvid mig och sover, tror att de är påverkade av hösten och mörkret lika mycket som en själv för gud vad de sover.

Nedräkningen inför skalet har börjat sedan längre, men nu är det bara 10 dagar kvar innan det smäller, och kul kommer det att bli!! Jag säger JA!! Har inte så mycket mer att köpa inför helgen heller, det är biljetten, mat och bensin kvar, så det känns skönt!

Helgen har passerat fort, fattar egentligen inte riktigt hur jag har hunnit jobba typ två helger i månaden, för det är jämnt fullt upp..

Är lite fundersam över hur det kommer att bli efter jul, om det blir plugg eller om jag kommer att få något typ av arbete. Kan inte påstå att jag är såå jätte pepp på att studera, samtidigt som det skulle vara roligt också.




En bild från tiden på Torsta, längtar verkligen tillbaka dit

RSS 2.0