En trött en

Då var denna helg över, jobbade fredagkväll och sedan lördag dag på frösö strand. Sen var tanken att jag, Johanna och Thomas skulle åka till aspåsnäset på dans, men det slutade med att jag och Thomas åkte till Ica maxi och köpte full moon, glass och lakritssås :) Vi hade en myskväll och det var nog behövligt! :)

Natten som var så var Chicago verkligen jätte jobbig! Från klockan fyra och fram till typ sju så hade han världes race i lägenheten, han klöste överallt och var allmänt jobbig..då var han inte populär.. Men det går inte att vara arg på honom så länge :)

Var och tränade förut idag, tog helt slut efter bara någon låt, det var jobbigt.. Men jag tog mig igenom hela passet ändå :)


Nu är snart denna helg slut och det är bara att ladda inför en ny vecka i Strömsund. Har bara 2 månader och 1 vecka kvar i där om jag inte bestämmer mig för att anta erbjudandet att stanna till årsskiftet. Jag vet verkligen inte om jag orkar det. Är så oerhört imponerad av de som orkar pendla så långt varje dag!

Nu ska jag kolla lite på TV, sedan läsa en sväng och efter det sova. Känner mig redan grymt trött, men det känns lite tidigt än att gå och lägga sig :)

S*Dustycoon´s Chicago

S*Dusty Coon´s Alabama

 

Vad skulle jag göra utan dessa två?!


4 månader <3

Ikväll är en konstig kväll..anledningen till det är att jag alltid brukar vara med Thomas på måndagar, tror att det enbart är två måndagar som vi inte varit med varandra sedan vi träffades, och då har det berott på att jag har varit på styrelsemöte. Anledningen nu är att han är borta och arbetar, åkte igår kväll och blir borta tills imorgon kväll. Men iof har jag hunnit med lite ikväll så det kanske var bra. Får ju träffa honom på torsdag så jag ska väl inte klaga!

Vi firade fyra månader igår :p men det känns som att vi varit ilag i flera år, är det normalt?!

I helgen var jag hos momma och tog det lungt. Det är alltid lika skönt att åka till momma! Thomas kom och hälsade på, på lördag eftermiddag och det var mysigt :) Vi spelade spel och bara gjorde ingenting :p
Sen igår kväll var jag med Anders och vi gjorde en liten roadtrip till kaxås-alsen och tillbaka för att kolla på några hus som låg ute på internet. Blev grymt sugen på hus!

Funderar fortfarande på hur jag ska göra till hösten, men en av mina arbetskamrater som bara skulle arbeta till den sista juli fick idag frågan om hon ville arbeta vidare, få en tills vidare anställning då hon arbetar där så länge, och hon tackade ja! Detta är min rumsgranne och min mentor så om jag bestämmer mig för att stanna fyra månader till så känns det lättare nu när hon är kvar!


Saknar min Thomas


Nu ska jag, Bambam och Nusen krypa ner i sängen och jag ska läsa lite!

Tankar om framtiden

Om jag bara hade vetat vad som väntar mig till hösten så hade allt varit väldigt bra just nu!

Men jag försöker att inte oroa mig och tänka på det. Det som händer det händer och jag ska följa det som känns bäst för mig.

Borde ta hösten till att enbart sattsa på mig själv under en period, känns som att det skulle behövas, men sen har jag eventuellt blivit erbjuden att stanna i Strömsund i åtminstone fyra månader till. Sen kanske nått annat jobb dyker upp, annars blir det plugg. *suck*

 

Har iaf världens underbaraste pojkvän!

Tycker om!

Och jag vågar tro på det!

 


Ingen ork.

Borde väl skriva om Stockholmsresan, men det får nog bli imorgon för jag orkar faktiskt inte just nu. Ska bara kolla klart på ett program så ska jag sova sen.

Nusen var till veterinären och opererade tandköttet, stackars honom.. Men nu hoppas jag att det blir bättre och att han kan börja äta igen.


Jag är kär och det pirrar i min mage :p
Det gillar jag!



Tar och säger god natt nu! Bara en dag kvar i Strömsund denna vecka, grymt skönt!



Jag och Emma, fullt normala :p

RSS 2.0