Vårforum

Jani, då var helgen över.. och i och med det även vårens forum! Mysiga dagar i stugan med underbara vänner är aldrig fel! Däremot kvällarna var väl stundtals lite sådär, om man bortser från igår när Johanna kom och dansade med mig! Känns som att jag börjar bli för gammal för detta?! det hoppas jag verkligen inte, jag hoppas att det enbart berodde på en dålig start i torsdags kväll. Denna helg har jag klart och tydligt sett vilka som är mina vänner och vilka som jag lika gärna kan vara utan. Mycket som hänt som jag inte tänker skriva här, har inte som avsikt att hänga ut någon eller berätta precis allt här..de som betyder nått vet vad som hänt och det stöttade och hjälpte mig! Tack för att ni finns!


Nu ska jag ta mina underbara katter och krypa ner i sängen! är grymt trött efter tre timmars sömn i natt, att måste checka ut stugan klocksn 11.20 är alldeles för tidigt!


God natt och sov så gott allesammans! Nu laddar vi inför nästa forum istället! :p

Dansa är dock det absolut bästa jag vet och det förgyllde torsdags och fredagskvällen!

Dålig uppdatering

Jag har verkligen blivit dålig på att uppdatera i bloggen vad som pågår i mitt liv. Kanske känner jag för tillfället inget behov av att få skriva av mig, kanske har jag hittat andra sätt att uttrycka när jag mår dåligt, eller så är det så att jag helt enkelt inte har haft tid..(tror nog mest på det senare alternativet)


I helgen är det dags för vårforum och jag längtar som en tok! Kommer att bli hur roligt som helst tror jag! :D Det enda som kommer saknas är min bundsförvant de senaste forumen..:(

Kommer läggas ut en massa bilder på facebook efter helgen jag lovar! Har konstaterat att jag verkligen suger på att packa, har redan mer än vad jag brukar ha med mig och ändå är jag inte klar än :S Undrar vart detta ska sluta :p Har handledning i två timmar imorgon, sedan påbörjas resan ner! Efter många om och men har vi faktiskt fått ihop ett helt okej gäng som ska bo i stugan :)
Har redan bokat stuga till hösten, blev p 550 då också, jag verkligen älskar den stugan! Och då kommer jag ha med mig både Karro och Johanna om allt går som det ska :) Johanna kommer eventuellt ner nu på lördag tillsammans med min mor och en kompis till henne. Sen har jag ju Kicki och de i en annan stuga, samt några andra vänner i några andra stugor!

Nä, nu ska jag sluta skriva om forum :)

Har snart gjort tre månader i Ström, vilket innebär att det "bara" är fyra månader kvar. Men under juli och augusti så kommer jag få vara i stan på tisdagar och dokumentera, det känns bra! Sen kommer jag jobba typ varannan helg på frösö strand, det blir fina pengar det!

Längtar för övrigt tills jag har läst klart kursen som jag var korkad nog att fortsätta läsa! den är klar efter den 28 maj. Har bara en redovisning samt en tenta kvar, så jag har ingen lust att avbryta nu! Man ska avsluta det man har påbörjat! :)


Nä, nu ska jag ta katterna och krypa ner i sängen så att jag orkar upp imorgon, känner att jag för en gångs skull vill vara pigg på kvällen :)

Har hittat en person som tar mig för den jag är, både bra och dåliga sidor! Jag gillar en massa! :p

Allt eller inget, eller kanske lite av varje?

Känner just nu ingen större inspiration till att skriva, kanske beror på att det är så mycket annat som ska hinnas med! Kan väl säga att livet flyter på, jobb, träning, och umgås med vänner och familj! Är bara tolv dagar kvar till vemdalsskalet, längtar riktigt mycket och jag hoppas att det kommer att bli grymt roligt! :p

Imorgon hade jag tänkt ta med mig Chicago till jobbet en sväng, såatt han får springa av sig :) Det blir jätte bra det!

Ska även sitta och plugga imorgon när jag slutat jobba, egentligen så känns det som att det är tillräckligt med två jobb, 50 % plugg känns som lite överkurs och nått som jag egentligen inte orkar med. Men vill ju som heller inte hoppa av nu, när det bara är någon månad kvar!

 

 


Jag drömmer mig bort ibland, till en annan värld, ett annat liv..


Om jag skulle kunna förändra andra, skulle andra kunna förändra mig


Det är upp till mig..

 

 


då var påsken över

Då var denna påsk över. Kan inte påstå att den blev som jag tänkt mig, men det är väl bara att gilla läget! Var till Laxsjö på dans i lördags, det var väl det roligaste som helgen hade att erbjuda :) När dansen var nästan slut började jag må jätte dåligt, och då visste jag att det var nån timme som jag skulle tillbringa körandes en bil, var chaufför och skulle skjutsa in två av Ts kompisar in till stan, och sedan tillbaka till Ringsta där T bor. Klockan fyra kom vi hem och då fick jag tillbringa 3 timmar på toaletten..3 timmar där jag seriöst önskade att jag skulle dö.. klockan sju kunde jag äntligen krypa i säng och sova i två timmar, sen var det färdig sovet. Sen dess har jag varit jätte dålig och inte fått i mig så mycket mat..åkte dock till momma så jag blev lite ompysslad :) Men nu vill jag verkligen bara börja må bättre så jag kan jobba imorgon..!

Mycket händer och jag hinner inte riktigt med allt, men det är väl bara roligt antar jag! Har iaf bestämt mig hur jag ska göra i sommar nu, så det känns skönt! Nu är det bara att meddela beslutet till de berörda, vilket känns lite jobbigt.


Nä, nu ska jag krypa ner under täcket och hoppas på att jag somnar snabb så jag slipper vara medveten om hur ont i magen jag har..

RSS 2.0