100921

Idag har varit en riktigt skit dag. Men då kan ju morgondagen enbart bli bättre, så jag kör på det!



100920

Idag är det måndag, helgen flöt förbi och var väldigt lugn, tredje veckan är nu påbörjad och det känns helt okej. Ligger i soffan, har tänt en massa ljus och myser med katterna, det gillar jag :) Det enda som saknas är mannen som är hos sin pappa och vaktar hund.


Chicago är helt galen i utställningsväskan, tror att han vet att det finns roliga leksaker däri :p

100918

Idag har det regnat mest hela dagen, men vad gör väl det?! Då har jag ju haft en anledning att vara inne större delen av dagen :) Var iväg och tränade body pump, så nu är jag skönt trött i kroppen! Jag gillar när det är träningsweekend där två gånger per år eller nått :)

Ikväll blir det film och en massa mys med mannen! Han har varit och jagat idag så jag väntar på honom nu. Väntar även på att lasangen ska bli klar för jag är hungrig!

Mamma är i Gävle nu för tillfället på grund av att Bossanova började att löpa i veckan och vi har en hane där nere som hon ska paras med. Så vi får väl se hur det går. Tydligen hade hon avstannat i löpen under resan ner :S Men förhoppningsvis så kan lite sällskap av en fertil hane dra igång henne :) När det gäller Destiny så fick hon komma hem i onsdags, så nu är det bara och vänta i tre veckor innan vi kan se om hon blev dräktig. Jag hoppas verkligen att hon blev det så att det blir bebisar i november :)

Amber är hos mig nu på grund av att mamma åkte ner med Bossanova, och Chicago är lagom sugen, och Amber bara fräser, så det är rena rama cirkusen här just nu känns det som! :) Men det går som tur var bättre och bättre!

Nä, nu tror jag maten är klar :)

Stockholm, maj -10

100915

Idag är jag trött..det har varit en oerhört intensiv och känslosam dag, och det påvkerar mer än vad man tror. Utveckas hela tiden nu känns det som och det känns bra. Har kommit en bra bit påväg även om det är grymt jobbigt att gå varje dag. Men det är en kort period i mitt liv och jag är värd detta, att bara lägga fokus på mig ett tag! Sen är jag tillbaka :) Eller jag finns väl fortfarande kvar, men jag är kanske inte helt närvarande just nu.

Är lite orolig för Bambam just nu, han har gått ner lite i vikt, och det kanske inte låter så farligt, men både Bossen och Agazzi gick ner en massa i vikt och där slutade det med att de var tvugna att avlivas. Men nu ska jag inte tänka så! Kan hända att han inte tycker om det foder han har fått då jag har testat lite olika nya nu för att se. Håll tummarna för att det inte är nå allvarligt.

Har världens underbaraste vänner som ställer upp i vått och torrt! Samt världens bästa pojkvän!



Ne, nu ska jag äta middagsrester sedan i söndags, Tacos :) Gott gott!
Sen blir det styrelsemöte.

Inget egentligen

Jag trodde att jag skulle få mer tid att skriva nu i höst, men det verkar klent med det..eller så är det så att jag inte vill. Vet inte vad för funktion bloggen fyller just nu, och jag vet egentligen inte vad jag ska skriva, men jag ska ge mig på ett försök. Jag är imponerad av de som skriver en gång per dag eller till och med flera gånger per dag, men man kan ju också vända på det och fråga sig om de inte har något bättre för sig, men har man så mycket att skriva så är det väl egentligen inget fel med det.

Kom precis på att jag skulle ha gjort matlådor med korvgryta i ikväll men jag glömde bort det och nu vet jag faktiskt inte om jag orkar ;)

Imorgon ska mannen bjuda på mat, och han vill inte tala om vad han ska göra, men det blir spännande :)


Ne, nu ska jag återgå till att kolla på biggest loser och sedan idol, ska även snart få fika kvällsfika :)

Bambam ligger bredvid mig i soffan och kurar, det är livet det! :)


RSS 2.0