3 månader kvar

Idag är det 3 månader kvar til beräknad förlossning. Magen växer så det knakar. 3 månader känns jätte länge, men tiden kommer säkerligen rusa iväg. Imorgon har jag bara 2 månader kvar att jobba, då jag har sökt semester från den 14 maj :) Min första betalda 4 veckors semester :D Är dock lite rädd för att jag kommer att bli rastlös, men jag får väl se till att hitta på en massa så att tiden går snabbt.

Imorgon ska vi iväg och kolla på ett radhus, det verkar på bilderna som att det finns potential. Sen får vi väl se. Titta kan man alltid göra. Än så länge så klarar vi oss med det boende vi har även om det är lite trångt.

Nu ska jag ta och lägga mig och läsa och vänta på att mannen kommer hem. Det är verkligen jätte skönt att ha honom hemma på veckorna!


Vårväder ute

Det är jätte fint väder ute och egentligen skulle jag väl försöka ta mig ut och njuta av solen..Har dock mycket värk vilket gör att lusten inte riktigt infunnit sig. Sen är det enligt mig svårare att ta mig ut själv. Mannen begav sig nämligen till Bydalen för att åka lite skidor.


Lite mindre än 15 veckor kvar, jag hoppas verkligen att jag inte ska behöva ha denna smärta enda fram tills dess, då blir det långa 15 veckor. Men så kan det gå, det kommer att vara värt det när Skrutten kommer ut :)
Nu kan man till och med se rörelser utanpå magen när Skrutten sparkar :) Riktigt livlig är den som befinner sig inuti magen :)

Känner mig lite tråkig som mest bara vill vara hemma och inte göra så mycket, men samtidigt så har jag ingen ork så har jag inte.

Nu ska jag ladda för att ta mig ut fram och tillbaka iaf.

RSS 2.0