Kärlek

Om jag inte tidigare visste vad kärlek är, så vet jag det nu <3



Under oktober kommen mannen att flytta in :)

100827

Igår var sista dagen i Strömsund och eftersom jag hade lite flextid att ta ut så åkte jag hem redan 11.40.. Men innan det hann jag bli bjuden på tårta, och så fick jag lite presenter. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det, men jag saknar det faktiskt redan.. Hade turen att få riktigt bra arbetskamreter som jag kommer att sakna jätte mycket! Innan jag började i Strömsund var jag väldigt skeptisk, jag ville defenitivt inte jobba med ekonomiskt bistånd, men nu i efterhand så inser jag att jag har fått en fantastiskt bra grund att stå på. Ekonomiskt bistånd är grundstenen inom socialtjänsten, och man får arbete med väldigt varierande problematik hos individerna man träffar. Jag kommer sakna dem också, och fundera över hur det kommer att gå för dem framöver..vill ju som att det ska gå bra för dem alla, men framför allt för vissa som har gjort ett lite extra stark intryck.

Det som är roligt är att jag enbart har fått positiv respons, och de flesta av mina klienter har sagt att de tycker att det är tråkigt att jag slutar, och lika så mina arbetskamrater, så det stärker ju självförtroendet :) Att bli bekräftad i känslan av att man gör ett bra jobb :)


Igår fick Bambam bada och nu har Chicago badat, och jag ska snart bege mig till mamma och bada Amber och Dimaz, för ikväll så beger vi oss iväg till Gävle på kattutställning :) Destiny kom dessutom från momma hem till mig i morse, detta för att vi ska lämna henne i Gävle för parning, så i november om vi har tur kanske det blir bebisar :) Håll tummarna!

Snart fyller jag år :D

sista dagen..

Imorgon är sista dagen i Strömsund..känns konstigt. Och rätt vad det är poppar en tanke upp i mitt huvud: har jag gjort rätt val?! Men större delen av tiden så är jag övertygad om att jag har gjort rätt val. Dags att satsa på bara mig ett tag.

Men tiden i Ström har lärt mig oerhört mycket, och jag har växt som människa och i min yrkesroll. Kommer att ta med mig mycket från tiden där, de personer jag har mött, både arbetskamrater och klienter har lärt mig mycket och gjort att jag kommit lite närmare vad jag brinner för och vill jobba med. Får bara höra positivt från alla att jag är duktig så det är oerhört kul att höra!


Nu ska jag mysa med katterna innan det är dags för träning :)




Skogsmullar :p

100824

Nu har jag bara två dagar kvar i Strömsund :) Idag är jag ledig och har dammsugit och putsat två fönster, har två kvar som jag snart ska ta tag i. Är ju inte så där jätte kul, men det blir ju fint när det är klart :)
Cyklade till fristilen imorse för jag tänkte jag skulle gå lite på löpbandet och så, men då tog jga mig inte in, måste vara nått fel på kortet.. men jag får väl kolla upp det ikväll när jag och mannen ska dit och träna body pump :)


Skulle vilja ändra lite i min lägenhet, men till helgen när vi ska till Gävla på utställning ska vi även ta en snabb tur till ikea så ska jag införskaffa två hyllor som ska sitta ovanför TV:n och sedan flytta hyllan som redan sitter där. Sen skulle jag vilja köpa en ny soffa, en mörkare soffa, men eftersom den jag har inte är trasig så antar jag att jag får ha kvar den ett bra tag till.


100819

Ikväll har jag en myskväll med mig själv. Funderade på att gå och träna men insåg att jag varken kände för det eller att kroppen orkar. Det blir nya tag imorgon när det är dags för spinning :D Har tre arbetsdagar kvar i Strömsund, känns både tråkigt och bra. Har intre träffat mannen sedan i tisdags, och det är inte så längre iof, men det kommer att bli länge då jag inte kommer att träffa honom förän tidigast måndag. Saknar honom <3


Inte länge kvar tills jag fyller år :D



Break of dawn

I don't wanna wake up lonely
I can't stand another night alone in my bed
Missing, hoping
At the break of dawn
I won't let go
Won't give up no

Think about home when you're far away
Think about me when I wake up and you're gone
At the break of dawn
Think about us when we said forever
Think about me and remember I'm alone
At the break of dawn
At the break of dawn

I keep dreaming you'll be with me
I believe that somewhere down the line you'll be mine
In the twilight
I feel your beating heart
I won't let go
Won't give up no

Think about home when you're far away
Think about me when I wake up and you're gone
At the break of dawn
Think about us when we said forever
Think about me and remember I'm alone
At the break of dawn
At the break of dawn

My hands were cold and dry
Your cheeks were red
We promised that we'd love forever
That's what we said
That's what we said

Think about home when you're far away
Think about me when I wake up and you're gone
At the break of dawn
Think about us when we said forever
Think about me and remember I'm alone
At the break of dawn
At the break of dawn
At the break of dawn


Semester

Då var andra dagen på min första betalda semester avklarad, har haft två väldigt lugna dagar hos momma, grymt härligt! Längtar dock efter att få gå på ett träningspass och köra helt slut på mig själv, men det blir väl på söndag! Sen på lördagkväll blir det ju dans! Längtar som bara den! Var ett tag sedan nu och dansa är bland det roligaste jag vet! Blir dans denna helg, nästa helg samt första helgen i augusti :)

Imorgon blir en till lugn dag, och på kvällen kommer mannen hit! Saknar honom! Men det är konstigt att man kan sakna, och man är så glad över att man ska träffas, och sen blir det bara fel. Men det är tur vi kan prata om allt..! På fredag firar vi 6 månader, tiden har gått fort! Vi åker till Thomas stuga på torsdag morgon och blir borta till på lördagmorgon, ska bli spännande och se om jag överlever ;) Man vet aldrig om stadstjejen klarar av att befinna sig mitt ute i ingenstans :p Men jag har med mig böcker och en massa spel så det ska nog bra! Får se om jag orkar lägga upp nått kort sen

Inatt drömde jag om att jag var gravid, men att trots att jag var i slutet av graviditeten så var magen hur liten som helst, ganska konstigt. Sen drömde jag även att våran katt var dräktig och fick kattungar, man kan ju undra vart jag är i mina tankar :p


Jag känner mig redo för att det ska bli den 6:e september nu, vill att det ska gå fort så att jag får påbörja allt. Men vad kommer att hända efter jul?! Är lite nervös men det borde inte vara några problem kan man hoppas..

100804

Jag försöker komma på nått att skriva men jag kommer inte på nått..Har 7 arbetsdagar kvar i Strömsund nu, och det är stressigare än vanligt, men vad gör man?! Det är bara att stå ut de sista dagarna. Nästa vecka har jag semester och det ska bli så grymt skönt! Jobbar på frösö strand i helgen, men på måndag morgon åker jag till momma och sen på onsdag kväll kommer Thomas dit och på torsdag beger vi oss till hans stuga som ligger mitt ute i någonstans, hoppas jag överlever i vildmarken :p Ska försöka ta lite kort som jag kan lägga in.

Jag har inte varit till momma sen i mitten på juni så nu längtar jag verkligen! Och katterna kommer att få vara ute, grymt skönt för dem :)

Kan hända att det blir så att Thomas flyttar hit i höst, känns både bra och lite nervöst, har ju som testat det en gång och det gick ju sådär. Men det behöver ju inte betyda att det blir samma sak igen. Ne, det kommer mest bli roligt :)


Dags att gå och träna, body balance, bästa träningsformen som finns!! :D



RSS 2.0