fredagkväll

Jag har nog gått å blivit lite tråkig, krogen ikväll? Nej, Dans ikväll? Nej, Titta på idol i soffan under en filt? JA!

Laddar inför tre dagar i skalet istället! Då smäller det :)


Konstigt hur bilder kan gestalta så mycket, är fascinerad av hur mycket som har hänt med mig sedan december! Men idag var det lite jobbigt, bara för att det var svårt att bestämma sig, så vill jag ta ut det på nått annat..Men jag säger NEJ!!

Jag tror jag håller på att bli förtjust, är det okej?

lite om allt

Sitter just nu på skolan på en föreläsning om bibliotekssökning, känns bra inför c-uppsatsen och jag har faktiskt hittat lite bra artiklar och sånt som kan gå å använda :)

Känns som att jag har alldeles för mycket just nu, 200% "jobb" av olika slag, och det kommer nog inte lugna ner sig förän i mitten på januari, och det känns inte okej! Men med struktur och ordning och reda kommer det nog gå alldeles utmärkt!

Nästa helg är det skalet, längtar hur mycket som helst och jag tror att det kommer att bli sååå kul!!!
Dock några platser kvar i stugan men jag hoppas att det löser sig :)

Var iväg på massage igår (fick ett presentkort i julas, var väl dags att använda det kanske :p), det var jätte skönt samtidigt som jag tyckte att det var lite jobbigt, 60 minuter med bara uppmärksamhet på mig, det är jag inte van vid och hade lite svårt för det. Men det var nog bra träning för mig! Klockan ett idag ska jag iväg och klippa mig och tona håret, grymt skönt! :)



Jag förstår inte egentligen varför jag är rädd, men rädd är jag..rädd för att lämna ut mig, rädd för att lita på någon, rädd att ett misstag ska få mig att falla tillbaka till där jag var och har varit i flera år. Att lämna ut sin själ till någon, är enligt mig bland det modigaste man kan göra, att göra det krävs att man utsätter sig för att krossas..Men jag tror ändå att man måste våga, för om man inte vågar, vad vinner man då?


Sen är jag också rädd av en annan anledning, att lämna tryggheten i det jag har gjort i säkert fem år, det har varit en del av mig, min identitet..inte en del som jag har gillat men ändå jag..

Men jag ska faktiskt våga ta det steget, när jag är redo..


lärorikt

konstigt hur snabbt en förändring kan ske, var på bildterapi idag och känner verkligen att jag har kommit långt! Jag skulle gestalta mig själv genom att måla ett hus, det var väldigt intressant och jag fick tänka till lite om vad som har gjort mig till den jag är idag, har mycket inom mig som jag stoppat undan i den mörkaste av vrå inom mig, det ska jag jobba med.

Men trots detta så har jag hittat en glädje inom mig som jag inte visste fanns, jag är nyfiken på livet och vad som kan tänkas dyka upp :) Har också kommit fram till att jag har världens underbaraste vänner, som förgyller tillvaron och får mig att skratta och må bra!

Igår var jag och Emma på bio, först åt vi och sedan blev det fame, den var inte riktigt vad jag väntat mig, men lika bra iaf :)
Jag och Emz kommer erövra världen, inga tvivel om den saken :D Men först tror jag nog att vi ska ta och erövra skaletplaneten! *längtar*

Imorgon verkar det som att jag ska vaccinera mig mot svininfluensen, hade nog egentligen inte tänkt göra det, men nu blir det så iaf, bara mamma kan följa med mig och hålla mig i handen, gillar inte sprutor :S


Motgångar har man till och från under hela livet, men det är vad man gör av dem som räknas! När man tagit sig igenom dem är man lite starkare än innan och man har hittat en liten bit av pusslet som jag


bilder











Nu har denna helg snart passerat, det har varit skönt att vara hos momma och bara vara..få lite tid för katterna också!

Igår kom det oväntat besök hit, det var mys :)

men ändå är det så att borta bra, men hemma bäst!


uppdatering

Nu är äntligen en veckas tentaångest iaf över! Bara resultatångensten kvar ;) det var en tenta med många flummiga frågor och jag vet inte om jag fattade dem rätt, men godkänt får jag nog iaf :)
Hade en väldigt mysig men ack så sen kväll igår, att sova tre, tre och en halv timme natten innan en tenta är kanske inte så välplanerat, men det var det värt :) Konstigt hur det kan vara!
Just nu är jag hos momma och tittar på postkoden, sen ska jag se på idol och sen blir det nog raka vägen till sängen så jag kan känna mig som en människa igen imorgon ^^
Nusen svans är iaf helt återställd efter brottet och det gillar vi! Vintern närmar sig och jag längtar tills det ligger snö på backen, det är som lite mysigt tycker jag :p

Om tre veckor är det skalet *längtar*. Tror att det kommer att bli riktigt roligt! Bara vi lyckas fylla stugan, just nu är det några platser över, men det brukar ju som egentligen inte vara några problem :)
Nä, nu ska jag koncentrera mig på tv! ha det gott!

Fredagkväll

Ikväll jobbar jag till halv nio, sen ska jag faktiskt bege mig på dans! Hoppas verkligen att medelåldern är högre än 18 och lägre än 40 :p

Är ledig i helgen och det känns riktigt skönt!Nog för att jag skulle behöva lite mer jobb (är det någon som har nått så hör av er ;) ), men ibland så är det skönt att bara få va. Imorgon kommer ju dessutom Ellen och hälsar på, har inte träffat henne på evigheter så det ska bli roligt!
Får se om det blir en lugn filmkväll, utgång eller bio :)

Nästa helg får jag äntligen åka till momma, har inte varit där på en månad så det längtar jag till. Om ingen blir sjuk på jobbet för då skulle jag behöva jobba..har bara en dag denna månad, och den dagen betalar inga räkningar.

Nästa fredag har jag första salstentan på typ ett år, fårväl se hur det går men jag vet ju vad jag gör till veckan iaf :p


Jag har två helt underbara varelser hemma iaf! Och Nusen är verkligen en riktigt knäkatt! inattnär jag sov, så låg jag på mage och då fick han för sig att han skulle lägga sig på min axel, det blev till att ligga riktigt riktigt stilla då :p


Nä, nu ska jag återgå till arbetet några timmar  

pirrig

Utställningen gick över förväntan i helgen, det var roligt! dock var den efterlängtade hotellfrukosten inge vidare då vi var tvungen att åka innan de öppnande frukosten på mornarna, men men man kan inte få allt här i livet :)


Ikväll har jag varit på Bio med Pernilla, och när vi kom ut så snöade det! Jag tycker om snö!
Just nu mår jag bättre än på mycket länge, kan helt ärligt inte minnas när det var. Jag känner mig pirrig och förväntansfull över vad som väntar runt hörnet, allt kan hända och jag har alla möjligheter i världen!



Life is nice :D




Nusen är som en liten hund och kommer när man ropar, så söt!! Min alldeles egna knäkatt är han också! Och Bambam är som alltid helt underbar!

Stockholm i helgen

Just nu väntar jag på att min mamma och morbror ska komma, sen bär det av till Sthlm :) Bo på hotell är aldrig fel, och hotellfrukosten är ju det bästa med hela resan nu när det blev som det ble med Nusen.

Jag var och bytte spjälkningen på hans svans i onsdags, det har läkt bra och vi hoppas verkligen på det bästa!!

Ska väl försöka knäppa lite kort som jag kan lägga ut sen :)


Kitoz tycker inte speciellt mycket om Bambam längre..


Amber njuter av livet


Mitt hjärta!




Blött om fötterna :)



Önska oss lycka till! :)


RSS 2.0