Dag 21 - Ett annat ögonblick

Den dagen då jag berättade för min mormor om min sjukdom, den dagen var början på en resa mot att bli frisk, och även om jag inte har kommit enda fram, så var den dagen en startpunkt för att erkänna för mig själv att jag faktiskt var riktigt sjuk, att jag inte kan klara mig själv jämnt och att jag behövde hjälp och stöd av både enheten familj och vänner. Den dagen bestämde jag mig för att min sjukdom inte var någonting att skämmas för, att jag inte var svag eller dålig för att jag fått denna sjukdom. Efter att under sex år hemlighållit detta var det en stor lättnad att få berätta, och nu har jag inga problem att berätta för folk om mina problem, för de har gjort att jag är den jag är idag, men de erfarenheter jag har, och jag skulle inte vilja byta dem mot någonting.



110620

När jag är ensam kommer tankarna.
Tankarna som jag inte kan mota bort.
Tankarna som jag är så oerhört less på.

När jag är med Dig kan jag slappna av och tycka att det är helt okej att vara jag.



mer sådana hära dagar

Har under en ganska lång period mått rätt dåligt igen, och det har som blivit sämre och sämre och jag har inte känt att jag har kunnat stoppa det. Men idag har jag iaf fått en paus i detta, vilket jag behövde. Få känna hur det är att bara vara utan en himla massa tankar. En del av det som gjorde denna dag så bra var ju att jag fick umgås med fina Emma en sväng :)
Sen var jag även och red och det gick riktigt bra idag också :) Det är sista gången nästa gång, sen är det sommaruppehåll och det kommer att vara lite tråkigt, men men hästarna behöver få vila lite :)

Dags att sova nu då jag är grymt trött

denna dag, ännu ett liv

Livet rullar på, kändes som att det var igår som jag skrev, men det var tydligen fem dagar sedan..Är grymt trött, en massa danskvällar när man börjar jobba 7 dagen efter, samt dålig sömn i övrigt har satt sina spår i kropp och själ. Var ledig igår vilket var grymt skönt, imorgon är jag också ledig och då ska jag sova, sova och åter sova. Kanske läsa lite också :p

Var på pirates 4 i 3D igår, den var faktiskt enligt mig bättre än 3:an, och Johnny depp är ju alltid Johnny Depp och jag älskar han tolkning av Captain Jack Sparrow :)

Sitter halvdöd i soffan nu och väntar på att klockan ska bli lagom för att bege mig till Tanne och rida en sväng, det var några veckor sedan nu så det ska bli kul, förhoppningsvis så ska vi inte rida ut.

Har gått på mitt heltidsschema för sommaren nu och det känns grymt skönt! Kan slappna av lite nu ett tag när jag vet att jag klarar mig ekonomiskt.



Longtail båtar som vi åkte till stranderna runtomkring Ao-Nang med.


RSS 2.0