Fredag

Idag är det fredag och vilket innebär idol och myskväll med mannen :) Imorgon ska han bjuda mig på restaurang och bio, det ska bli nice! Var ett tag sen vi var ut på en date, bara han och jag. Tror att det är viktigt att man tar vara på varandra och gör lite extra någon gång ibland!

Sen kanske, kanske det blir ridning imorgon, beroende på om jag vågar och hon med hästen fortfarande kan. Återkommer väl med en rapport gällande det :)


Det är inte ens två veckor kvar till Skalet, så om 14 dagar vid den här tiden sitter jag i stugan, med underbart sällskap och en drink i handen, det gillar jag! :D Längtar som en tok!!



101025

Idag har jag fått min första julklapp, jag brukar alltid få julklappar tidigt av mamma :) Nu fick jag en stabil och lång klösstolpe till katterna, och de tycker om den jätte mycket!

V. 46 vet vi om det blir några bebisar :)


101024

Nu skulle man kunna säga att vi är sambo, Thomas har nu flyttat hit alla de grejer han ska ha hit och det känns bra! Även fast det är lite jobbigt att acceptera att jag nu inte får ha alla grejer precis som jag vill så känns det tryggt och bra. Har ändå gått lättare än vad jag trodde att det skulle göra.

Hämtade hem Destiny igår när jag var till, så nu är det fullt hus! :)

Har sovit dåligt under några nätter, så om jag inte fastnar framför TV:n så ska jag ta och sova snart. Thomas är och spelar innebandy så jag får somna in själv, men det ska nog gå bra :)


Bjuder på en gammal bild från gymnasiet :p


Trötter..

Det är nästan lite pinsamt att vara så trött som jag är idag på en fredagkväll.. Det är ju på fredagar och lördagar man ska vara uppe hela natten lång och hitta på en massa roliga saker. Har dock umgåtts med Stina ikväll och tittat på idol :) Men nu väntar jag bara på att få se vem som blir utröstad innan jag tar och går och lägger mig. Imorgon ska jag göra så lite som möjligt, möjligtvis ta en promenad och sedan dammsuga. Sen på kvällen blir det filmkväll med mamma.

Thomas är iväg och jagar i helgen, så sängen kommer att vara lite tom, men som tur är har jag ju katterna :)

Typ 27 dagar kvar till skalet, längtar!!



åtta månader

Igår firade jag och Thomas åtta månader, tiden har gått väldigt fort och det känns bara bättre och bättre! :)

Idag börjar jag inte förän vid lunch, så jag har varit ute och promenerat i blåstet, kan dock inte påstå att det var vidare skönt.. Chicago har dessutom fått bada, så han ligger bredvis mig i soffan och fryser. Stackarn!

Thomas har i princip flyttat in nu och det känns faktiskt bra :) Han var iväg och jagade från fredag morgon till tisdag kväll, och det var såå skönt och tryggt när han kom hem.

Vill ha helg så jag kan ta det lugnt :)

101005

Då var det tisdag, är ledig idag så jag ska snart bege mig till veterinären med Bambam, sen blir jag hemma med honom hela dagen. Men sen ikväll får Thomas vara barnvakt för då ska jag på boda borg :) Kul kul!

Thomas har typ flyttat hit nu, har bara några grejer kvar i Ringsta, så snart kan jag väl kalla mig själv för sambo :)

Dagarna går fort, och jag hinner inte riktigt alltid med allt som jag vill, men det är väl så det ska vara kanske :)

Blev inget direkt vettigt skrivet nu så jag återkommer en annan gång.. :)

RSS 2.0