orkar nästan inte bry mig längre..

vet ni vad?! Jag blir inte ens förvånad längre..helt seriös såå ger jag upp nu..

Jag ska gå å gräva ner mig och inte komma upp förän om något år..

Jag må vara stark men till och med hos mig tar kraften och orken slut någon gång..




takida

idag har jag varit ledig, gått med mamma på stan, klippt mig, hälsat på Chicago och umgåtts med Linn. Men framför allt så har jag sett på TAKIDA!!! Det bästa på hela sommaren! De är bara bäst :D :D
och jag kunde inte sluta le och sjunga där jag stod (trots att jag inte druckit en enda droppe alkohol)




Om man kunde spola tillbaka tiden så hade jag spolat tillbaka till igår kväll..korkade, dumma, idiotiska  jag..fan, fan, fan, fan..
allt förstört...





jag säger då det

Jag fattar inte vad jag gjort för fel.. men snart skiter jag i det för jag har gjort vad jag har kunnat och det känns som att bollen inte längre ligger hos mig..tråkigt att kanske förlora en bästa vän på detta sätt.. men jag känner inte att det är någonting mer jag kan göra..



Ikväll blir det stråket :D blir nog kul!! sen är jag ledig på torsdag, lördag och söndag :) längtar*


Vill få ordning och struktur på livet igen, vill att knäna ska bli bättre så jag kan träna!!

pirr

jag måste få ur mig lite frustration..

om någon blir ledsen/arg/irriterad på någonting man gör/har gjort.. Som vän, ska man inte ta upp det med denna person så att hon/han vet om detta, och kan få en möjlighet att göra någonting åt det?! Att bara sluta höra av sig tycker inte jag är okej..  och jag har varit väldigt ledsen över detta..

men aja, nu har jag iallafall gjort det jag har kunnat i denna situation och tänker inte låta det här dra ner mig nu när jag för första gången på mycket länge bara är oerhört glad!!


I lördags skulle Karro, jag och Pernilla ut på stråket, men eftersom att det var så kallt så hamnade vi på g3 istället. Det var den bästa kvällen på mycket länge!! Vi hade skitkul på våran lilla förfest :) och sen på krogen så bara dansade vi och hade ännu roligare! En oerhört lyckad kväll och det fanns väl egentligen bara en sak som hade kunnat göra den ännu bättre ;)

Min mage pirrar och det är en helt underbar känsla :p Det känns så oerhört bra och lättsamt!
och jag kan inte sluta tänka på dig,
och när jag tänker på dig så blir jag alldeles varm och kan inte låta bli att le :)
Det är så här det ska kännas!!



Nä, nu ska jag sätta på mig mina raggsockar, två ylletröjor, två par byxor, vinterkängor och en jacka och åka till jobbet!

trött och sliten

Idag hade jag nog rekord på jobbet..snacka om att det var oerhört mycket folk..från klockan tolv till tre var det full rulle..så ingen lunch blev det--
jag hoppas verkligen att det inte blir lika mycket folk imorgon, det orkar jag nog inte med

När jag kom hem strax efter sex så gick jag igenom alla skåp i köket och har kastat en massa :p trots att jag var tok trött i kroppen när jag kom hem så satte jag mig ner först strax efter nio..

Nu är jag såå trött att jag mår illa så jag tror det är dags att krypa till sängs..skönt..


Måste säga att livet är bra konstigt..det tar oväntade svängar på både gott och ont..har absolut inget att klaga på just nu, livet flyter på bra och jag mår bättre än på länge..! Men idag så gjorde jag tabben att titta på gammla kort..och någon form av saknad och tomhet fyllde mig.. inte okej..

Jag är just nu mitt i någonting nytt och underbart så det är inte det att jag saknar någon person så direkt..mer alla upplevelser och känslan av gemenskap. Men det är väl minnen som man ska ta till vara på och minnas med ett leende på läpparna tack vare allt man fått lära sig och varit med om!


Längtar nått så oerhört till på söndag när jag är ledig och inte har några som helst planer!!!!! Är lite trött och slut i kroppen

Nä, nu orkar jag inte skriva någe mer



Chicago Boss

Ösregn..



Är han inte söööt så säg :D
Finns en överhängande risk att han stannar hos mig ;)



Ikväll blir det film och mys :p det gillar jag

Hoppas det inte regnar lika mycket till helgen och nästa vecka, det är INTE okej

söndagkväll

Då var denna helg snart över, har grymt ont i ryggen, vilket säger mig att äldreomsorgen inte är någe vidare bra för mig att jobba inom.. Nu jobbar jag denna vecka och eventuellt lördag om mamma inte kan tänka sig att hoppa in istället, sen är jag ledig åtminstone söndag, så då kommer jag vara hemma och bakis efter en stråketkväll förhoppningsvis  :)


Jag har sagt det några gånger nu, men bebisen är sååå söt! Kom och se honom vet jag :D ska lägga ut någon lite nyare bild är jag kommer hem till mig!

Bambam är bara såå söt, han älskar bebisar och igår klockan nio när han kom hem från utställningen så gick han genast inte och tvättade lilla Chicago :p sen låg han på sängen ovanför boloådan hela natten :p

Han lyckades dessutom ta sitt certifikat så nu är han SUPREME CHAMPION!!! :D :D
våran första egna katt med högsta titeln, känns oerhört grymt att vi lyckades så bra med första kullen :p


Nä, nu ska jag packa katter och åka hem till mig..

ikväll blir det mys :p


En solig dag

Just nu sitter jag hos mamma, är kattvakt i helgen då hon är på utställning i Trondheim. Önskar att jag hade kunnat följa med, men gissa vad?! jag jobbar som vanligt..igår jobbade jag 10,5 timme..först på Frösö zoo mellan 10-15.30, sen på Frösö strand mellan 16.00-21.00.

Det som är lite bra med att vara med mamma är att jag har närmare till Frösö strand, sen får jag ju vara med lilla bebisen :p  Idag tvättade han min arm jätte mycket, den var tydligen sååå smutsig :D

Idag kan Bambam ta sitt sista certifikat i den högsta klassen, håll tummarna!!! Om han tar det så blir han en go kastrat på onsdag, tror att det kan bli bra för honom. Men på dde sista två månaderna efter mycket stök med mat och vitaminer så har jag faktiskt fått honom att gå upp 450 gram, plus att han har börjat få mycket mer päls, vilket visar på att han mår bättre!

Den här stan är verkligen oerhört liten..! men det är väl en av anledningarna till att jag gillar den så mycket, det som är lite jobbigt är att om man träffar någon ny människa så finns det oftast någon komppling tillbaka till någon som man känner.

Det är intressant att det med vissa som man träffar bara klickar!

Har haft en helt hektisk vecka och jag är så oerhört trött, men nästa lördag eller söndag så får jag min första lediga dag på 22, 23 dagar. Och nästa helg är det stråket och sen yran :D Fredag, Lördag, onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag ;)

Karro kommer hem nästa lördag och jag längtar tills hon kommer! va kul vi kommer att ha!! Karro är en av de bästa i världen!


Jag och Karro förra stråket tisdagen



Nä, nu ska jag gosa lite med bebisen och sen hoppa i duschen och efter det promenera till jobbet


nothing to say


En väldigt fin dikt tycker jag!




Jag vill hjälpa Dig att glädjas åt att du är du, den du är, att du har det du har.
Jag vill hjälpa Dig att glädjas åt det som väntar Dig,
Jag vill inspirera Dig att inse att Du kan komma mycket längre än Du har kommit nu. 

Virginia Safir



Sitter hemma idag och försöker plugga, men just nu går det inge vidare..kommer på en massa andra saker att göra istället :S

Helgen bestod av utgång båda fredag och lördag, plus jobb lördag, söndag..så jag däckade i soffan igår klockan sju..

Inget verkar gå som jag vill just nu..men jag orkar heller inte bry mig längre..


Känner mig ensam, men jag ska kämpa mig igenom det här..

Chicago



Är han inte söt så säg :D Vill verkligen ha honom, men troligtvis så säljs han till några kompisar som vi har lovat att de ska få köpa en kattunge av oss..


Idag är jag trötter..

Regn

Om jag skulle försöka uppdatera vad som händer i mitt liv..efter stråket lördagen så kommer jag att ha jobbat i 23 dagar på raken..det lät väl kul..eller? sen är jag ledig eventuellt en dag, sen jobbar jag ganska många dagar igen..

Bodde hemma hos mamma i helgen och lilla chicago är bara sååå söt :D vill verkligen ha honom!


Har under ca 2 veckor befunnit mig i ett håll utan botten..har inte vetat hur jag skulle kunna ta mig ur det och har heller inte orkat..men idag har jag börjat hitta sprickor i stenmuren, så att jag sakta kan försöka klättra uppåt..

Har blivit oerhört duktig på att sätta på en mask, visa en glad, sprallig och pratsam sida av mig själv när jag är med andra..sen när jag är ensam kommer alla känslor över mig..måste  hitta ett bättre sätt att hantera det på än vad jag har nu..

nä, nu orkar jag inte skriva nå mer..kanske har mer ork någon annan dag

teknik..

Då ägde man en ny dator då..min gamla hade typ 18 virus i sig och började bete sig skumt..så då ringde jag mitt data snille som kom igår..men han kunde inget göra..så då fick han följa med mig på alina idag och hjälpa mig att välja en ny :p jag är den första i Östersund med en ny dator för denna kom in idag och var det enda exemplar de hade :D haha


Nä, nu ska jag äntligen få gå ut i solen en sväng och lägga mig och läsa :)

RSS 2.0