Ibland så

vad händer i mitt liv just nu?

För tillfället så håller jag på att tokplugga inför min tenta på fredag. Har ingen aning om vad jag ska plugga på eller hur jag ska få in allt det jag måste få in. Var över ett år sedan jag hade en salstenta, jag hatar salstentor!!!


När det gäller mitt psykiska mående så går det verkligen upp och ner. Men jag är såå less på att behöva tänka så mycket så jag ska försöka sluta med det..Det som är meningen, det händer. Jag tror ju på ödet så jag borde låta det sköta sitt jobb utan att jag lägger mig i.


Det blir som det blir, det går som det går och jag mår som jag mår


Jag kan ju som ändå inte smita undan det som jag funderat på att smita undan eftersom situationen ser ut som den gör, så då är det väl bara att gilla läget och njuta av det som är bra och försöka att inte tänka på det som är jobbigt. För mitt psykiska måendes skulle så hoppas jag att jag kan fortsätta tänka som jag gör idag även imorgon, i övermorgon och till och med kanske om en vecka..tänk vad skönt det skulle vara!


Kan ju egentligen inte hålla på att prata problem hela tiden för då gräver man ner sig själv. Men samtidigt så är det så lätt hänt att prata om just problem när det känns som att man mest har problem


Igår var jag iaf ut och sprang av mig lite frustrationen, klockan kvart över nio begav jag mig ut, och gud vad skönt det var när jag kom hem. Dessutom var det lite roligt för jag orkade springa mer än vad jag trodde, hade en bättre kondition än vad jag förväntat, men då tänkte jag att det kanske var för att jag var så frustrerad, men det gick lika bra imorse när jag var ute och sprang..

Jag har nog hittat min nya terapi, springa.


Jag undrar jag vad som kommer att hända i helgen, jobbar på lördag, men sen är den som ganska obokad.



Styrketräning har jag börjat med också, dock bara hemifrån än, så snart syns magrutorna ;)



Innerst inne så vet jag att jag kan, och vad jag kan, jag vet att jag är nått att ha, jag vet att jag är en bra vän, jag vet att jag förtjänar att vara lycklig men ibland är det såå svårt att ta fram den vetskapen som sitter så långt in.



i eftermiddag och kväll ska jag umgås med Emz :)


Jag har satt både mig och Emma i en jobbig situation..Emma pga att hon hamnar i mitten av allt och mig själv för att jag inte känner att jag kan eller vill prata om allt som jag skulle vilja och skulle behöva prata om eftersom hon hamnat i den sitsen som hon är i..Så därför så vill jag bara säga förlåt till min Emz för två saker, först för att du hamnat mitt emellan och sen för att jag lastar dig med så mycket av mina problem.

Jag hoppas att allt i slutändan löser sig till det bästa för alla!

Utan min Emz skulle min värld vara väldigt tråkig..Tack för att du finns! DU är värd mer än guld!!image10



En och en halv vecka kvar tills jag har läst två år, kan ni tänka er, två år!!






vad säga?

Då var ännu en helg över..ännu en helg närmare sommaren..


imorgon är det en vecka kvar till Martin får nyckeln till sin lägenhet.


Det kan säkert bli nått..frågan är bara hur mycket mer jag orkar ta..det är aldeles för mycket just nu och mitt problem har blivit klar sämre och sker typ varje dag..

Jag vill sluta, jag vill ta mig ur det, jag vet att det inte är bra för kroppen..i 3.5 år..sjukt



Trötter är jag också, 6 timmar på två dygn.


i veckan blir det bara en massa plugg iaf, har tenta på fredag.


Bjöd mamma på eastern idag, det var faktiskt mysigt :p


kramar till mina vänner!



Jag saknar verkligen min knopp, över ett år sedan och saknaden är fortfarande lika stor och gör fortfarande lika ont

Mirakel dyker aldrig upp i min värld

vad kan tänkas skrivas? enligt statistiken är det rätt många som läser min blogg, jag undrar vilka alla är..


Idag är jag less på livet...vart finns meningen?

Mitt problem är värre än någonsin och blir inge bättre och kommer nog inte att bli det heller känns det som..
 

Hur mycket jag än vill så verkar det aldrig gå min väg..



Behandlingshemmet var iaf en grymt häftig upplevelse! den bästa händelsen hittills i den här utbildningen!

Jag skulle vilja göra min praktik där, kanske till och med jobba där. Det enda som är, är att man jobbar 5 veckor dygnet runt och sedan är man ledig 2. Blir ju inte mycket tid med någon familj..men då kan ju ungdomarna och arbetskamraterna fungera som familj..


kanske skulle gått och köpt glass till kvällen.

ha det gott denna lördagskväll

Visst finns mirakel

Jag undrar jag, skulle ha skrivit nått..men har jag nått att rapportera?

Mår lite bättre idag, känns lite ljusare, känns lite bättre, känner mig lite säkrare på vad jag känner..men jag skulle ändå behöva få någon form av bekräftelse eller försäkran om att det inte bara är jag..


Visst finns mirakel, en väldigt fin låt som får mina tankar att vandra...


Imorgon ska jag åka till ett behandlingshem, missbrukar amfetamin pga av att jag har ADHD som ingen upptäckt förän nu :p

Nä, nu hittade jag bara på. men jag ska åka på behandlingshem, älgeredskollektivet ska vi till på studiebesök. Vi ska till och med sova över. Kan nog bli riktigt intressant. Tyvärr så kunde inte Tina följa med :(


Har typ alla helger fram till i slutet på augusti bokade, det är ganska jobbigt vill jag lova..men vill man planera så vill man..




Nä nu ska jag gå ner till tvättstugan och hämta tvätten som troligtvis var torr innan 15.00 men jag har inte orkar hämta den :p


Ha det bäst och sov så gott


Mina små bebisar :)


image9

Kitoz


image8

Bambam

Emz:)

Jag tänkte bara säga att det är såå kul att min underbara Emz är jätteglad :D Underbarare person och vän får man leta efter :p


Tack för att du finns i ur och skur!



Själv är jag i Lugnvik ikväll :p

bilder

Bossen, den 14 maj var det ett år sedan jag förlorade honom
Världens vackraste knopp :p



Karro och Emma
Karro och Emz i finvädret


Jag och Emma i storstan
Jag och Emz i storstan :D

Att få må bra

Nu har jag kommit hem och packat upp alla grejer. utställningen slutade grymt tidigt idag, 15.20. Det har jag aldrig varit med om men skönt att komma hem i en skaplig tid.

I lördags hade 2 som blev bäst i variant,  4 av 6 i panel och 1 av dem blev BIS! Idag hade vi en som blev bäst i variant och sedan 1 i panel. så helgen har varit bra :) 




Jag vet inte vad det är som är fel men nått är det..kanske är det bara för att jag är trött..men jag känner mig grining och ovillig till allt, känner ingen lust att umgås med någon eller ens ha någon som helst kontakt..jag mår illa, vill inte ha någon mat, men det känns inte som magjsuka eller nått sånt..snacka om att mitt humör är som värsta berg och dalbanan för tillfället..


Allt jag vill är att må bra, tycka om mig själv och få vara lycklig...ska det vara såå svårt?

Ö-vik

Nu är det 6 timmar kvar tills jag måste kliva upp. 04.00 bår det iväg till Umeå och jag måste duscha så jag ska kliva upp 03.00. undrar om det är någon idé att gå å lägga sig?!

sista utställningen för mig på flera månader. Mina katter kommer ställas i mitten va juli i sthlm och Trondheim, men då kommer jag dock inte att följa med. Jag har en massa annat skoj för mig då :p sommarfest i Hunge ena helgen och semester andra :p


Jag både ser fram emot och bävar inför sommaren..den kommer nog bli grymt rolig tror jag samtidgt som jag jobbar jätte mycket och kommer nog vara väldigt sliten..



Håll tummarna för oss i helgen nu! :D mina små barn Kitoz och Bam-bam.


Just nu så saknar jag..men det är nog bra att sakna.

Hemkommen från Storstan

I fredags grymt tidigt på morgonen så påbörjade jag och Emma våran resa ner till huvudstaden. Vi behövde knappt sätta oss på tåget förän vi längtade hem igen :p

Vi var framme i sthlm vid 11.00, då kom Karro och mötte oss, tur var väl det annars hade vi kanske vilat bort oss bland alla människor :) Vi åkte till Karro och Ecces lägenhet för att dumpa vår packning, sen gick vi och kollade på några som höll på att bygga paradvagnar, sen gick vi in i några affärer under tiden så letade vi efter någon god kina restaurang. God mat fick vi :p efter middagen så hade vi planerat att gå på bio så vi begav oss till biografen där vi såg "nu eller aldrig". en väldigt bra film tyckte jag iaf!

På lördag morgon så var vi ganska sega på att ta oss iväg men planerna var att vi skulle shoppa :D först i gamla stan och sedan längst drottninggatan. Jag hittade en massa klännigar och shoppade upp det mesta av mina pengar denna dag :p Till lunch åt vi nått som hette hälsotallrik på ett café. Den var god och troligtvis nyttig om man ser på namnet :p på kvällen så hyrde vi film och tog det lugnt. var tänkt att vi egentligen skulle gå ut på krogen, sen var det tänkt att vi skulle på cirkus, men när mani nte är van vid så mycket folk så blir man rätt sliten med en massa spring runt omkring sig.

På söndagen så gjorde jag och Emma skansen osäker, Karro var tyvärr tvungen att plugga inför en tenta som hon hade på måndagen. Efter lite förvirring vid slussen så hittade vi tack och lov helt själva till skansen ;) Det var varmt och väldigt mysigt att gå runt där och titta på alla djur :) Efter 5 timmar på skansen så var jag och Emma återigen ganska slitna så kvällen avslutades med ännu en film och sen en massa prat mitt i natten :p och konstiga ljud?!

På måndagen så skulle vi shopa återigen, denna gång bara längst drottninggatan. Tåget skulle gå 16.00 så vi ville ha god tid på oss att spendera ytterligare med pengar. men vid halv tre så var vi lagom less, då begav vi oss till tågstationen och satt där och väntade och längtade hem.


Helgen kan sammanfattas som: otroligt varm, härligt sällskap, en massa roligt och hemlängtan.

Jag konstaterade återigen att stockholm inte är nått för mig. Jätte kul att åka dit över en helg eller så, men sen är det sååå skönt att komma hem till Östersund, trots att det idag, i mitten på maj, öser ner snö..det är Jämtlandsväder det :p

Tack Karro och Ecce för att vi fick komma och hälsa på er:) och tack Emma för att du ville följa med :P
 
Jag tycker om :p och är rikitgt lycklig just nu :D


Nu till helgen så beger jag mig till Ö-vik på utställning med mina små bebisar, som jag just nu längtar jätte mycket efter för jag har inte träffat dem sedan i torsdags.
Mamma beter sig jätte konstigt, hon har inte ringt en enda gång på nästan en vecka och det säger en del för hon brukar ringa en gång per dag. Jag tror att hon är sur på mig för att jag lever och försöker njuta av livet och vara glad. och för att jag inte tycker att utställnigar är lika roligt som förut, jag tycker fortfarande att det är roligt, men inte lika roligt. 
Hon förstår inte att jag är 21 och har andra intressen också.


Nu ska jag gå ner i tvättstugan så jag hinner tvätta klart innan det är dags för skola så får kläderna torka medan jag är borta.

typ 4 veckor kvar av samboliv, fast jag bor ju i princip själv redan nu, men om ca 4 veckor är det bara mina grejer kvar i lägenheten.

 

jag är inget..

nu mår jag verkligen skit...han är så duktig på att lägga över allt på mig...jag orkar inge mer...

Inte en enda gång har min mamma, momma eller pappa frågat mig hur jag mår i allt det här..det enda de har frågat är hur Martin mår och att han verkar må jätte dåligt..känns ju kul när man får så stort stöd av familjen...


Jag orkar inge mer och jag skiter snart i allt..varför försöka när man inte ser nått ljus i tunneln? 




jag är så arg, så ledsen, så besviken..men säger jag nått, uttrycker jag nått så är jag bara barnslig..det är bara han det är synd om..


Jag har inget värde.

RSS 2.0