100726

Vart har orken att skriva tagit vägen?! Har så grymt mycket att göra på jobbet och sitter vid en dator hela dagarna så jag kan inte påstå att jag är så jättesugen att sätta mig vid datorn när jag kommer hem, för då ska man vara social och hinna träna också!

Har semester nu fram till på fredag iaf :) Sen jobbar jag på frösöstrand lördag och söndag, men det ska bli rätt roligt faktiskt.

Just nu är det stråket och jag var ut både i fredags och lördags :) Riktigt roligt var det vill jag lova! Och på onsdag blir det en favorit i repris med värsta tjejkvällen!

Katterna ligger bredvid mig i sängen just nu och jag tror jag snart kommer lägga ner mitt huvud på kudden. Var ju till Sundsvall på medlemsträff med Maine Coon katten samt sedan på ikea igår, vilket innebar att vi var tvugna att kliva upp klockan sju trots att vi varit ut kvällen innan, och ännu har jag inte hunnit vila upp mig, men imorgon får jag sova, så det ska jag försöka med! Sen ska jag stöka lite hemma, tvätta och dammsuga och sedan blir till till att bege sig till mamma en sväng och hjälpa henne skruva ihop en hylla!


Nä nu ska jag faktiskt sova en sväng.

Stockholm

Sitter i bilen påväg ner till stockholm, vi är kanske 8 mil från Tönnebro, i helgen är det nämligen utställnigsdags. Chicago har tappat i princip all sin päls, så han är inte så vacker för tillfället, men iof så är maine coonen seg i utvecklingen och är oftast inte så mycket för världen mellan ett och två år, och Chicago är ju precis fyllda ett. Sen går han och Dimaz på samma domare båda dagarna, vilket innebär att de inför nominering går mot varandra men så är livet. Bambam är dock vackrare (fast han väl jämnt vacker :p) än vad han var förut, han har fått bättre haka och bättre öronplacering, vilket är konstigt och inte så vanligt, men det är ju jätte kul :) Men även om Bambam skulle se ut som nått annat än en maine coon så är han ändå bland det bästa som finns på denna jord.


Om det fortfarande känns bra mellan mig och Thomas till hösten så har vi pratat om att flytta ilag, men samtidigt som jag längtar efter känslan av att dela mitt hem med någon, att veta om man arbetat kväll att man har någon att komma hem till, så känns det ändå oerhört gruvsamt, gruvsamt för att jag sista jag bodde ilag med någon så tog det inte lång tid innan det mest bara blev en massa tjafs och bråk.. jag är rädd för att man tappar bort varanda, och jag vet egentligen inte varför, det är massor av människor som bor ilag och får det att funka, och är det rätt så ska det väl inte vara så stora problem, och det vet jag. Men oron finns där iaf, samtidigt som det känns spännande och kul så klart! En annan sak som jag oroar mig över är att jag inte är den lättaste att bo med, speciellt inte nu när jag har mina grejer på mitt sätt och i min ordning, det kommer att bli tufft att släppa på, jag vet att jag kan men det kommer att bli tufft.

Nu har jag en och en halv månad kvar i Strömsund, som jag längtar, men lite sorligt känns det också att behöva lämna vissa arbetskamrater som jag tycker om grymt mycket! Men det är så oroligt där uppe med folk som byter tjänster hit och dit att man inte riktigt är med och det blir lite tungt.


I helgen är det bara att hålla tummarna för att det går lite bra iaf :)



Snart är det ju stråket och yran, det kommer att bli grymt roligt tror jag!! :)




Blixtar och dunder..

Regnet öser ner och det dundrar och blixtrar rätt mycket.. Jag tycker inte om åska, jag tycker det är läskigt..
Funderar på om jag ska bege mig ut i ovädret för att träna eller om jag ska strunta i det idag.

Idag har jag iaf arbetat hemifrån, grymt skönt! Sen har jag även fixat lite med hemsidan, lagt in lite fler bilder :) Är rätt segt att sitta med det, och jag har inte lagt in alla bilder som ska in än, men jag tar endel i taget så känns det lättare!


Idag firar jag och Thomas 5 månader :) Men det känns som att vi varit ilag i fem år, konstigt det där.

I helgen kommer vi bege oss till Sthlm på utställning, ska ställa alla utom Nova som får bo hos momma, har väl inte världens bästa domare, men det är inte mycket att göra åt, liksom bara att gilla läget! Ska ta med mig några bra böcker så kan jag fördriva tiden med att läsa :) Helgen efter det är det stråket, och som jag längtar för då är jag ledig både fredag, lördag och söndag, sen jobbar jag måndag och har efter det semester tisdag, onsdag, torsdag och fredag, längtar till min korta ledighet!! Har även lite ledigt i augusti, eller rätt mycket känns det som, hela 7 dagar utspritt :)


Känner mig rastlös och vill ha nått att göra, kanske måste trots regnet iaf och bege mig iväg och träna. Då kan jag sova gott sen!





Vackraste i världen

Saknar mannen i detta oväder..

Blåsigt väder

Känns som att jag skriver allt mer sällan just nu, men det beror nog på att jag för det mesta inte har tid, och när jag har tid så är jag så trött.. Eller så är det kanske så att bloggen inte fyller samma funktion som tidigare. Det lär ju visa sig.

Idag har jag varit hemma från arbetet, borde ha varit hemma i onsdags också, men då det bara var en i ekonomigruppen förutom jag där då, och jag hade fyra besök så hade jag inte hjärta att stanna hemma. Men idag tog jag mitt förnuft till fånga och det var oerhört välbehövligt. Hoppas jag är friskare tills imorgon så att jag orkar jobba kväll på frösö strand. Sedan halv fyra mitt i natten bär det av till Trondheim på kattutställning :) Thomas ska följa med, vilket gjorde mig väldigt glad att han ville göra det. Men samtidigt så kommer jag tycka att det känns jobbigt om det skulle vara så att han blir uttråkad. Men det kommer nog gå bra, har sagt åt honom att ta med sig någon bok, datorn samt någon film :)

Har bestämt mig hur jag ska göra till hösten och det känns skönt! Behöver jag inte fundera mer på det :)

Nu ska jag kolla lite på TV och sen ska jag gå och lägga mig så jag orkar arbeta imorgon.

Man kan ju fråga sig vart sommaren är?!

RSS 2.0