morgonträning

Igår bestämde jag och Kicki att vi skulle testa det nya passet bangy pump på fristilen, det är ett promenadpass där man går med några speciella stavar som sviktar. Passet började kvart i sju och jag börjar inte jobba förän halv tolv, så det gick ju bra. När klockan ringde klockan sex imorse så ångrade jag mig kan jag lova. Hade mycket hellre legat kvar i min varma säng :p
Men det var ju bara att pallra sig upp och jag tror att jag kommer att ha träningsvärk i armarna imorgon iaf :) Men sen när jag kom hem kvart i åtta så gick jag och la mig igen och sov till tio :p

Nu äter jag frukost och ska snart bege mig med bil till jobbet, skulle ha cyklat men regnet öser ner..


Jag har haft inflamerat tandkött och har jätte ont i munnen, det är inte okej när man ska försöka äta..



En bild från balkongen från hotellet i Thailand


Dag 20 - Den här månaden

Maj är snart slut, och jag tycker att denna månad har gått väldigt fort, det var ju alldeles nyss det var utställning i Östersund känns det som.  Har hunnit med ytterligare en uställning i Bollnäs med bra resultat :)
Vad har jag annars gjort då? Var ner på forum två kvällar fast jag inte skulle dit :) har jobbat, lite lite i början av månaden men mer nu mot slutet, 109 timmar har jag fått till iaf :) Sen har jag ju blivit singel och ensamboende också, känns hemskt att säga, men jag behövde det just nu. Måste hitta igen mig själv, så mycket har hänt de senaste 8-9 månaderna att jag inte riktigt har hunnit landa i det än. Ne, men nå mycket mer än så har det väl egentligen inte hänt denna månad.. :)


Hann knappt ta fram väskan innan den var full ;p


okej

Det är nog dags att jag erkänner för mig själv att jag för tillfället inte mår så bra.. Varför håller jag på att tjorva när jag vet att det egentligen bara gör det värre? Varför gör jag inte det jag vet att jag borde göra? Det är lite som att jag vill att jag ska misslyckas..

Jag vill bli frisk, helt frisk, varför ser jag inte till att bli det då?

Fast iof det finns ju en anledning till att jag har känt behov av att ta till det jag vet att jag inte ska göra, det är ingen ursäkt men en förklaring iaf..





Jag reser mig nog snart igen


RSS 2.0