Stråk

Nu är mina två lediga dagar över. Har haft det himla bra med mysigt sällskap och en massa alkohol :p Två förfester hos mig som jag tycker var rätt så lyckade :)

Jag har gått å blivit lite förkyld, men jag ska nog bege mig till jobbet imorgon iaf så att de inte tror att jag bara är "sjuk"


kanske kommer en mer utförlig återskapelse av dessa dagar, men just nu är jag så trött så jag orkar inte.

jag säger då det

2 och en halv timme kvar idag, sedan 11.30-20.30 imorgon och 7-12 på tisdag. Sedan är jag ledig resten av tisdagen och onsdag och torsdag :p ska bli sååå skönt! har nu jobbat 7 dagar på raken.

Inte för att jag riktigt vet vad jag ska hitta på under de lediga dagarna, men men.



Händer inte mycket i mitt liv just nu så det finns inget att rapportera.


ha det bra i sommarvärmen!

inte mycket till inlägg

vad säga..idag åts det surströmming på jobbet och jag känner fortfarande lukten i näsan..blää


Varmt och skönt är det iaf :)


nu är snart denna helg också över, tiden går fort när man har roligt..eller nått.


Stråket öppnade igår. är lite smått sugen!


ingen....

mörker

Jag rullar fortare och fortare nerför, längre och längre ner i mörkret..

Jag är mörkrädd..



ännu en dag

och allt jag har att säga är bläää..


....

Jag varken vill eller orkar nå mer nu.....



..........................................................


Jag ger helt enkelt upp...jag ger upp allt...

Ser ingen mening med nått..

En liten fundering

Igår när jag var på jobbet så började det diskuteras om varför man säger "Hört i syne". Det går ju inte ihop, men vad säger man istället? det finns inte vad jag vet något liknande ord som "syne" som refererar till att höra. hmm..fundera på den:)




Igår betalade jag stugan till Vemdalen. Nu är det garanterat att åtmintone jag kommer att befinna mig på denna underbara planet v. 45.


Tog på mig mer jobb igår, sista veckan i Augusti fick jag tre dagar. och sen ska jag jobba de tre första helgerna i september och den fjärde beger jag mig till Borlänge..ganska sjukt att ha alla helger fram till oktober bokade.



Har till på måndag på mig att fundera över om jag ska byta utbildning, tacka nej, eller kanske läsa dubbla utbildningar..hmm..




Varför ska allt behöva vara så svårt? Vet inte riktigt hur jag mår, hur jag känner, vad jag vill...


Jag känner mig fortfarande sååå otroligt ensam.. anledningen till att jag jobbar så mycket är därför att jag annars skulle bli väldigt isolerad och inte få någon möjlighet till socialt umgänge..



Nu är det snart stråket och yran. Om jag hittar någon att gå ut med så blir det nog stråket tisdag och/ eller onsdag. Och om pengarna tillåter så kan det hända att jag kommer att gå på yran alla dagar med Amanda och Karro :)
Fast för mig blir det bara festande på lördagen för jag är enbart ledig söndag.



Nä nu ska jag förbereda mig för att jobba kväll.


Åter i Östersund

Min semster är nu över, har varit grymt skönt att vara ledig


En kort beskrvning av de senaste tio dagarna:


Fredag: Jobbade till 12. sen åkte jag å hämtade upp Emma och sedan begav vi oss till Gillhov, där kvällen spenderades med pokerspel (jag satt dock bara å tittade på)

Lördag: En lugn dag med en kort promenad, en sväng till bygdegården där det var loppis och sedan en tur till Svenstavik där jag träffade på Veronica på hennes jobb. Sedan på kvällen var det kalas i finnsved med tillhörande grillning. Det var en mycket udda kväll, men den som vill veta mer kan fråga.

Söndag: En väldigt lugn bakisdag, kommer faktiskt inte ihåg vad vi gjorde under dagen, men på kvällen blev det lite prat inför resan och sedan kollades det på film.

Måndag: Dags för avresa till Falun, åkte vid tio och var framme vid stugan vid fyra, vi packade in grejerna och sedan åkte vi och handlade mat, till middag blev det falukorv och makaroner :) Sedan blev det lite ölspelande och sedan sova.

Tisdag: Denna dag så åkte vi till Lugnet, tittade på skidstadion och spelade minigolf på väldigt roliga banor :) Här ska tilläggas att jag inte förlorade :p Efter det så åkte vi till Falun där vi åt Lunch/middag på ett ställe som hette etage och sedan var vi in i en jaktbutik och tittade lite. På kvällen blev det återigen lite ölspel och dylikt men det var en lugn kväll och vi gick och la oss rätt tidigt.

Onsdag: Denna dag tror jag att vi var in till Falun en sväng, sedan paddlade vi canadensare till en ö där vi grillade korv och på kvällen blev det riktigt kalas och jag var på topp, ölspel och fuck the dealer och en massa dans, körande av kundvagnar, borrande i isvakar mm. :D Slutade dock i ett annat typ av kalas som resulterade i att ett element, en spisfläkt och ett golv behövde skuras (var inte jag ska tilläggas). Samma person råkade även stoppa in en öronpropp alldeles för långt in i örat.

Torsdag: fyra sjättedelar av oss begav sig till Borlänge för lite shopping och hämtning av en buss och de andra två sjättedelarna befann sig på akuten för att få ut öronproppen. När alla ätit middag och återsamlats på campingen så spelade vi minigolf, dock inte lika bra banor som på lugnet men de dög gott och väl. och inte heller denna gång kom jag sist, men nästan :p Kvällen avslutades med lite poker, som jag denna gång var med på och sedan en tidig kväll.

Fredag: Dags för utstädning och sedan hemfärd. Kom till Gillhov runt fyra. Sedan blev det återigen lite poker och sedan film.

Lördag: åkte från Gillhov klockan 6 på morgonen, stannade till en sväng i lägenheten för at dumpa av lite grejer sedan åkte jag upp till min mormor. Var en skön dag där vi åkte till stugan en sväng och kollade läget och sedan spelade en massa kort och yatzy :P

Söndag: kor t och yatzy spel med momma, promenad mm. sedan hemfärd. När jag kom hem bar jag in resterande packning från bilen och sedan for jag och storhandlade mat, plus en skurhink med tillhörande skurmopp, vilket medförde att jag tog å storstädade när kom tillbaka, dammsög och skura golvet :)

Och nu sitter jag här och gruvar mig för morgondagen..














Semestern har skapat många funderingar och tankar..

Det känns som att jag har satt mig i en position som jag inte riktigt bemästrar..
Jag saknar att kunna prata om precis allt med min underbara Emz..känns lite som att det har byggts upp en zon, att det nu finns "förbjudna" saker som inte går att prata om..och det känns som att hon/du inte längre vill öppna dig för mig och prata...


Jag vet inte hur jag ska hantera detta..




Sedan undrar jag om jag någonsin kommer att passa in?!



Nä nu är det sovdags.

inatt kommer mina katter hem


livet går vidare

nu är det bara 15 minuter kvar tills jag slutar..  kanske mindre om natten kommer lite tidigare, kan ju alltid hoppas.



Sen är det fem eller sex arbetstimmar imorgon sen så ska jag fötränga alla förvirrade tanter och alla larm..inatt vaknade jag av att jag drömde att det var ett larm som larmade, och jag kommer ihåg att jag i drömmen sa: "ja, jag kommer alldeles strax Lilli", men hon bara fortsatte att tok trycka om det för baskade larmet.. Snacka om att vara arbetsskadad.


Just nu vet jag inget om allt, eller kanske allt om inget

Vart står jag och vart är min plats här i livet?




Ibland kan jag komma på mig själv med att tänka att det känns konstigt att inte kunna höra av sig till Martin, vi pratade nästan varje dag och att sedan inte prata alls är lite konstigt.



Men sånt är väl livet. Det är bara se framåt och hoppas att det bara blir bättre:.

sommar, sommar, sommar

Nu jobbar jag tills nio i kväll, och sedan mellan 7-12 imorgon, sen är det en nio dagars ledighet som står för dörren!!
Just nu känner jag att det behövs, är så grymt  trött, enda in i de minsta utrymmena i min kropp..jag känner bara för att sova, men samtidigt så har jag inte ro i kroppen för att göra det..

Men semester ska bli grymt skönt! ska vara från Östersund i nio dagar, har jag inte varit på flera år, det är sant! var ju till Turkiet förra sommaren men då var jag bara borta i åtta dagar, och lika så när jag var till Gotland året innan, i trean på gymnasiet så var jag borta i tre veckor, det är nog rekord för mina snart 21 år i livet..

men nu ska det bli såå grymt skönt att få komma iväg och se nått annat!

På måndag bär det av till Falun.


Bäst jag pallrar mig upp till plan ett så jag hinner dricka en kopp kaffe innan jag börjar..kvällar är såå segt att jobba.



I helgen ska mina bebisar till Sthlm på utställning




Har några funderingar på att jag tycker att det skulle ha fixats någon sorts reunion under sommaren.

Att dö

Det är många som har dött på mitt jobb under tiden som jag har jobbat, men jag har fram tills idag inte velat se dem..
 Men så idag så gick jag och min arbetskramrat Tina in och kollade.. Det var en mystisk upplevelse, att någons liv bara kan försvinna sådär..hon var så blek och alldeles kall, men samtidigt så såg hon så fridfull och vacker ut.. svårt att egentligen beskriva, måste nog upplevas..



Gränsen mellan liv och död är egentligen inte så stor, denna kvinna som gick bort på mitt jobb idag befann sig någonstans mitt emellan och det har hon gjort i fyra år, för fyra år sen, en helt vanlig dag så skulle hon gå ut och gå, detta var mitt i vintern och då halkade hon och slog i huvudet så hon blev hjärndöd. Hjärtat fortsatte pumpa men resten av kroppen la av. De anhöriga till denna kvinna sa när de fick reda på vad som hänt att det här hade de väntat på i fyra år.

Njut av alla dagar som om det skulle vara den sista..man vet aldrig vad som kan hända
















Hjälp mig någon...snälla...


en annan dag

i helgen blir det bara en massa jobb. Det är tråkigt att jobba på helgerna när alla andra gör en massa roliga saker.

Ska få sluta en stund tidigare ikväll så att jag hinner på bio som börjar klockan nio. Ska se Narnia - prins Caspian med Kicki, Torbjörn och Martin.
Jag ska gå in för filmen utan några förväntningar. Har redan läst boken och då brukar jag ofta bli besviken på filmen men det ska jag försöka att inte bli.


Det är varmt och skönt ute, ska snart äta lite lunch och sedan lägga mig ute i solen i två timmar tills jag måste in å duscha, äta och sen cykla på jobbet.



Idag har jag varit hurtig, promenerat, styrketränat och sen cykla..ojoj.


Jag känner mig verkligen ensam och uttråkad..



Bambam ska kanske bli pappa, om han nu får till det dvs.


borde kännas bättre

Jag blir så ledsen och besviken på mig själv..varför ska det vara så svårt? jag vill ta mig ur men jag kan inte..
Spelar ingen roll hur många gånger jag tänker att nu är det sista gången..nu ska det bli bättre..


Jag förstår inte varför det har blivit värre än det någonsin varit..för jag har det bättre än på länge..

men det är kanske på grund av ensamheten..

När det gäller höstforumet så orkar jag inte bry mig längre..

och när det gäller förhållanden så är jag nog för skadad och psykiskt störd..


aja skitsamma, det var itnå..


RSS 2.0