Duntäcke är nice :)

Om jag skulle ha försökt att skriva ett kort inlägg nu innan det är dags att stänga igen ögonlocken och sova.. :)
Har varit på bio två dagar i rad nu, men jag lovar jag är inte galen i film, eller? ;) Båda filmerna var faktiskt riktigt bra så en massa plus till dem!

Det är konstigt att knappt ha några föreläsningar, kan inte påstå att jag har så stor koll på vilken dag det är egentligen, eller jag måste tänka efter ett tag, idag har jag tillexempel torsdag, fråga mig inte varför :) Snart är det helg, och då kommer ju den frågan vad som ska göras?! Antingen åka till momma på fredag, och hem på lördagen för att gå på dans på folketshus, kommer nog dock få åka dit själv isåfall. Eller så ta mitt pick och pack och åka till Ö-vik i helgen på dansgala! Båda är väldigt lockande, men det ena är mindre tjorvigt, men jag vet ändå inte vad jag vill. Att bestämma mig för saker tycker jag är lite jobbigt.. Men det som är bra är att när jag väl bestämnt mig så brukar jag inte ångra mitt beslut :)

Efter att ha spenderat natten hos mamma ska det bli skönt att sova i min egen säng och med mina egna katter :p Men den minsta av bebisarna, den vi är tvunga att stödmata har faktiskt börjat äta lite själv, om man håller maten framför munnen på henne, så snart kanske vi inte behövet stödmata längre! Håll tummarna :)
Imorgon är det tvättdag, att tvätta är ett ont måste, men nu är det så mycket tvätt att jag skulle kunna fylla två tvättkorgar, så det är nog dags :p
Sen ska jag även plugga och skriva lite personliga brev, känns som att jag vill ha ett jobb nu, skulle nästan kunna ta vad som helst till att börja med! Men så länge jag har studierna så är jag inte så orolig, och till sommaren så har ja gju jobb på Frösö strand, så jag klarar mig ju utan problem :) Känner bara att jag vill ha lite ordning och struktur på tillvaron, men till veckan blir det lite bättre iaf!


<3

Dark Angel :)


Daytona :)



Min lilla kille har blivit stor :)



Och mitt underbara hjärta, lika vacker som vanligt :p

<3


De som inte fått någon chans att känna den ovillkorliga och underbara kärleken ett djur kan ge, har missat någonting alldeles underbart..!


Jag kan erkänna att jag tycker att det är jobbigt med all kattsand överallt, att ha katthår på alla kläder och möbler, att ibland inte kunna sova för de håller på å stökar, att inte kunna göra vad jag vill när jag vill..Vissa dagar kan jag tycka att de är oerhört jobbiga och irriterande, och jag kan kalla dem elaka saker..

Men så gör de något som får mig att skratta, som får mig att känna mig älskad, de kommer när jag känner mig ledsen, och då är jag så oerhört tacksam att jag har dem, och jag skulle inte byta bort dem för någonting i hela världen! De är en del av mig, och utan dem är jag inte hel!

Så jag tycker synd om dem, som av olika orsaker/anledningar aldrig får denna mööjlighet eller får vara med om alla underbara stunder med dessa djur..

men nu ska jag och Nusen krypa ner under duntäcke och sova, för han ligger just nu framför datorn och väntar på att jag ska släcka :)

söndagkväll

Då var denna helg över, och jag är så grymt trött för tillfället..! Har jobbat i helgen, och bott hos mamma sedan i torsdags, vilket inneburit kattmatning var fjärde timme, framförallt klockan två mitt i natten. Men det blir nog en tidig kväll ikväll! :)
Var på dans i fredags (trots att jag började sju på morgonen), var lite skeptisk för det var på furuparken, men det var faktiskt riktigt roligt! Helt klart ett lyckat val :) Innan dansen var jag dessutom på fin restaurang med mamma och pappa, pappa skulle bjuda i examenspresent :) Mamma och jag delade på vitlöksbröd till förrätt, sen åt jag pepparstek och grönpepparsås till varmrätt och till efterrätt åt jag marängsviss :p gott gott!
Igår kväll när jag kom hem från jobbat låg jag mest i sängen och kollade på en serie på datorn, kände som inte för att göra någonting!
Förhoppningsvis så är den kommande veckan sista veckan med en massa kattmatning, ska bli såå skönt när hon börjar äta själv :) De är så söta båda två!!

Nä, nu orkar jag inte mer! Ska ta och lägga in lite bilder på bebisarna på hemsidan.

upp och ner, hit och dit, men för det mesta är det bra :)

kanske kan säga att det låga humöret sen igår har släppt lite, men det känns ändå tungt.. Men jämfört med igår så är det mycket bättre! Igår var verkligen en av de värsta dagarna i mitt liv, helt sjukt egentligen eftersom det inte hände nått speciellt, nått som jag kan säga att det var därför jag var såå sjukt nere. Jag undrar när uppförbacken kommer sluta vara så brant, när det åtminstone för en kort period planar ut, så jag får chans att återhämta mig.. Jag är trött i själ och hjärta, jag är less över att ha ångest, jag är less över att få hjärtat krossat, jag är less på att sakna och framförallt så är jag less på att inte känna att jag duger..

Men men detta är idag, imorgon, eller om en veckan, kanske det känns bättre, då kanske jag återigen kan vara sprudlande, vara nöjd med livet och mig själv. Som jag sa igår, vänta ut det här, det blir ju som alltid bättre! Jag vet det och behöver ingen som säger det. Just nu vill jag bara få må så här, att få ta mig igenom dessa känslor utan ord som ska vara peppande och uppmuntrande, för jag vet det redan, men det spelar ingen roll hur mycket jag vet om det..det enda jag vill ha är någon i närheten, som finns där ifall jag skulle få för mig att jag vill prata om det, eller vill ha stöd..

Det här var bara något som jag var tvungen att få ur mig, jobbiga tankar som jag dagligen får hantera..även om jag samtidigt kan vara glad och sprudlande och tycka att allt är jätte bra, så finns dess tankar alltid där, mer eller mindre och det har jag lärt mig att acceptera, och för det mesta är de mest bara som ett brus i bakhuvudet, ett brus som rätt lätt går att bortse ifrån. Jag är glad, och jag mår bra oavsett detta!! Men ibland så behöver jag bara få det ur mig!



Imorgon blir det bra igen, det känner jag på mig! :) Sen till helgen väntar dans och jobb! Dansen ser jag framemot!!
Ska ju dessutom bli bjuden på finrestaurang av pappa, vilken restaurang jag vill, och äta vad jag vill :) Mys!!! :p
Ne, nu ska jag mysa med Gazzi och invänta att mamma slutar!

depression

Tror jag åkt på någon form av depression, vill inget och orkar inget..det enda som känns lockande är träning och ligga under täcket..men det är inte okej, för jag har en massa att göra..! Måste ta tag i att åka teoridelen på c-uppsatsen, jag tror att det är mest där det sitter..vill inte ha nått mer med den skiten att göra..! Ge mig ett jobb!
Gilla läget och vänta ut situationen är det jag tänker göra.

återkommer en gladare dag.. :)

Jag är ingen Nej-sägare

Ska snart bli glad, sprallig och sprudlande, den personen som jag är :) Men efter att ha läst i min underbara Emz inlägg, så kändes det som att jag hade nått att skriva, nått jag ville få fram!

Jag är övertygad om att det någonstans finns en själsfrände åt alla, kanske till och med fler.. Men att hitta denna personen är kanske inte alltid det enklaste, för även om man har hittade honom/henne, så kanske man är för blind för att se det, eller man kanske befinner sig i en plats i livet, där man just då, inte är mottaglig. Eller så är man helt enkelt enbart rädd, rädd att öppna sig för denna person, och våga dela med sig av sitt innersta.. För det är faktiskt inte så himla lätt, framför allt inte om man enbart har blivit sårad när man har försökt göra det..

Men som alla säger, när man minst anar det så dyker denna person upp, man får höra att "Du är det bästa som hänt mig", "vad skulle jag göra utan Dig?", "Du gör mig hel"..den personen som älskar än trots fel och brister, kanske till och med på grund av dessa..

framtills denna person dyker upp, så mår jag bra, jag är nöjd med det jag har och jag tänker njuta av varje minut och ta till vara på alla möjligheter!!


Men visst finns det vissa dagar då jag känner mig ensam, vissa dagar jag saknar, vissa dagar jag undrar vad jag gör här, vissa dagar jag känner mig värdelös, vissa dagar när allt bara känns tungt, vissa dagar när jag gråter.. Men utan alla dessa stunder, så skulle jag inte uppskatta de dagar när jag känner mig stolt över mig själv, när jag älskar att vara jag, när jag är sprallig, sprudlande och bara väldigt knäpp..


För att uppskatta det bra man har i livet krävs att man ibland har sämre dagar..





kallt, kallare, kallast

Då var det fredagkväll, jag befinner mig hos mamma, ska återigen sova här, eftersom att Daytona vägrar att äta som hon ska sjä'lv.. Men nu är det bara 1,5 vecka kvar tills de kanske kan börja äta kattmat helt själv!
Sover ju som bäst hemma, så jag längtar hem till mig.. Men jag är fascinerad över att jag, trots att det är fredag, tycker att det känns okej att inte göra så mycket, att bara vara med mig själv och slappna av :) För några månader sedan hade det varit en omöjlighet..

Imorgon blir det fest, och det hoppas jag blir en lyckad kväll!

Har kanske ett vikariat i Strömsund, men jag vet inte om jag vill ha det, det är så mycket som händer här i stan i vår för min del! Men om jag skulle få det så är det självklart att jag tänker tacka ja! Skulle jag säga nej, kan man nog kalla mig korkad.. :) Att få in en fot någonstan är ju jätte bra! Och även om det bara är 3 månader, så är det ju nära till sommaren sen, och kanske möjlighet att jobba där då också?! Vet inte om jag vill säga håll tummarna eller inte :)

Opponeringen gick väl sådär, vi fick några kompletteringar som vi skulle göra innan vi får nått betyg, är ritkigt besviken på mig själv, men nu är det som det är, och bara gilla läget! Vi har för den delen snart gjort alla ändringar.. :)

vill att det ska bli lite varmare nu!

Nu tog inspirationen faktiskt helt ärligt slut :)

imorgon händer det..

Imorgon är Dagen med stort D..min framtid står på spel, (eller så illa är det väl inte men iaf:) ) Vet ju ändå vad jag gör i vår, så titeln socionom hit eller dit är väl egentligen sak samma! Men imorgon kvart över åtta kommer vår uppsats att bli sågad! Sen om examinatorn vill ge oss godkänt eller inte låter jag vara osagt. för det visar sig då!
Har bakat för första gången på jag vet inte hur länge! kladdkaka blev det, och enligt reseterande i styrelsen så var den god :)

Nä, nu ska jag se om jag kan sova en sväng innan imorgon! Återkommer med en rapport!

100111

Sitter i soffan, allmänt trött, ska väl snart ta och krypa ner under täcker och läsa en sväng, det går ju ändå inget bra på tv, så varför tvinga sig själv att vara uppe?! Imorgon har jag och Pernilla vår opponering, är lite nervös, men som med det mesta, så kommer det nog gå alldeles utmärkt! ;D Sen på torsdag morgon klockan åtta ska vår uppsats upp för opponering, och då får vi reda på om vi har fått godkänt eller inte, så håll tummarna! för är vi godkända, så kan jag benämna mig socionom efter det! Helt sjukt att det bara är tre dagar kvar, svårt att få in det i huvudet!

Helgen tillbringades hos momma, med spel, skoterkörning och bara mys, det är livet det :p Kankse lägger upp några bilder någon dag om jag orkar lägga in dem från mobilen :p

Nusen ligger och kollar på Simon and Thomas, han verkar tycka att det är mycket mer intressant än vad jag tycker :p



fredagkväll återigen

Dagarna går fort, och nu är det bara sex dagar kvar till domedagen. Jag hoppas verkligen att uppsatsen är godkänd, och jag tror att den är det. Annars borde inte handledaren ha sagt att vi kunde gå upp med den. Men jag väntar mig att den ska bli ganska hårt kritiserad av våra opponenter, då min uppfattning om dem är att de är lite så.

Just nu sitter jag i soffan hos momma, kollar lite på tv. hade funderingar på att åka på dans, men kylan och orken hindrar mig nog denna kväll. Får spara mig till nästnästa helg istället! Eftersom att jag är hos momma mer sällan än vad jag vill så är det lika bra att ta till vara på tiden här! Sen om jag ska vara ärlig så kommer jag nog alldeles snart att gå och lägga mig för jag är trötter, jag vet att det är tråkigt på en fredagkväll, men det struntar jag i :)



 

Småbebisarna, är det inte söta? :p

 

 

Nä, nu ska jag ta satorn upp till mitt sovrum och kolla på New moon! :D


Hänran å fåttran e fulla me snö

Nu säger jag Nej till denna kyla! -15 grader räcker gott och väl! Jag vill kunna vara ute och gå, köra skoter, åka madrass, snowboard och en massa andra roligare saker som man faktiskt kan göra på vinter, men bara när vädret tillåter. För vet ni vad, när det är såå här kallt utte, då kylstrejkar jag, sitter i soffan under en filt och kollar på film..!

Har varit hos mamma sen strax efter två igår, jobbade dock 7-16 (men det hör inte till saken :p) Är här för att avlasta mamma i matandet av kattungen var tredje timme. Det är jätte mysigt och bebisarna är sååå söta, MEN jag saknar
mitt hjärta Bambam nått så fruktansvärt! Nu har jag haft han i tre år, och vi växer mer och mer ihop, vi är som en enhet som inte är riktigt hel utan varandra.. Igår när mamma kom hem till mig efter att han slutat jobba runt halv tio, så hade Bambam tydligen ställt sig i vardagsrumsdörren och tittat, insett att det inte var jag och gått och lagt sig på soffkanten igen. Han är så söt :p Hade det varit jag, hade han kommit springandes, kuttrande och svansen i vädret och inte slutat slingra sig runt mina ben förän jag plockat upp honom! Men imorgon klockan tre åker jag hem, hem till mitt, mina katter och mina grejer :)

Igår umgicks jag med Karro och Emz, vi åt tacos och kollade på film, det var mys :) och idag lockade jag hit Emz igen, bor ju nästan grannar nu när jag är hos mamma, så kollade vi på film igen :) Nu ska jag försöka hålla mig vaken till tolv, ge bebisen mat, sova till tre, ge bebisen mat, sova till sex, ge bebisen mat osv. :p

Men eftersom att internätet är lite tjorvigt och hela tiden kopplar ner sig så ger jag upp det här för idag :)
Bara ÅTTA dagar kvar :D


Till den anonyma kommentaren i förra inlägget så måste jag säga att du var lite luddig och för gärna förtydliga!




Skrädar'n anropar sypojken, kontakta så fort som möjligt, viktigt meddelande :)

4 januari

Idag var jag och tränade för första gången på två veckor, det var så himla skönt! Nu blir det inga mer så långe träningsuppehåll..! Jag mår bra av att träna, så därför så gör jag det :) Jag har blivit bra på att göra de saker som jag vill göra! :) Denna vecka har gått lite upp och ner känslomässigt, men jag försöker för allt vad jag kan mota bort nedgångarna, och det har faktiskt under veckan blivit lättare..! Kommer från och med imorgon sitta med opponering och matning av en av bebisarna, hon behöver mat var tredje timme och imorgon natt ska jag avlösa min mor en sväng! Förhoppningsvis så klarar sig bebisen med all tid som mamma lägger ner på henne. Håll tummarna!

Just nu ligger Bambam i sängen nere vid fötterna, men så fort jag har skrivit klart det här och ska sova så ska jag lyfta upp honom så jag kan krama om honom. Att man kan älska ett djur så ofattbart mycket känns oförståeligt.. Men utan dem skulle jag inte vare hel och livet skulle vara ofattbart tomt!

Har iaf löst sig så jag läser mer än 100% till våren, så det känns riktigt bra att ha fullt upp och få lära sig en massa saker som jag är intresserade av och vill lära mig! Det är ju grunden till mitt egna företag :p





Det värsta med allt är att inte veta, att det rätt vad det kommer en våg av känslor och frågan "vad hände?" dyker upp..
Jag hade en gång en dröm..



Saknad... Det finns en saknad, som alltid stannar. Det finns en saknad, som aldrig ger sig av. Det finns en saknad, som alltid blommar. En sådan saknad har jag...




Jag vet åt vilket håll jag ska, och det finns inget som kan stoppa mig!


Ska också släpa med mig Emz, så vi kan regera

2010

Idag har jag jobbat, så just nu är jag trött och sliten, men det blir fina pengar :) Har egentligen inte så mycket att skriva, förutom att nyårsfirandet var nog bland det roligaste jag har varit med om! Hade inte velat byta ut det för allt i världen, haha :D Skrädar'n och sypojken, det var ju det bästa ;)


Jag och Emma, som inte riktigt är riktigt riktiga ;)


Detta år tror jag kommer vara väldigt spännande :) och jag är fylld av förväntat över vad det kommer föra med sig!

RSS 2.0